manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Pomozite mi da kupite novu Grafička kartica

Reply

Thread Tools
Old 26. studenog 2007, 16:06
Member Group

Default Pomozite mi da kupite novu Grafička kartica

Hi svi!

Bio sam zadivljen ako bilo tko mogao pomoć mene?

Imam vrlo star, ali (mislim) moćno računalo.

To je P4 (2.6GHz), 1GB Ram, 120GB HDD, a 128mb Medion Radion Grafičke kartice.

Želim igrati igre poput FSX i Rail Simulator (uz dobru grafiku visoke kraju). JA stvarno dont znati da puno o kompjuterima ali znam da sam moćan CPU ne samo vrlo dobra grafika kartica.

Svatko može predložiti bilo koju dobru Kartice da sam mogao kupiti za 40 £ pod? Imate li kakvih informacija za mene?

Hvala
Old 26. studeni 2007, 16:11
Donatorska Grupa

Well, I hate to say to a imate vrlo niske kraju CPU. običaj da se na vas sve ... vas wana play FSX na hi postavke? sretno. da igra je vrlo intenzivna CPU jer izračunava fizike i takva. za tu svotu novca možete dobiti 7900GS. ne znam koliko je ostalo, nego da je navika opremiti štand do FSX at all. ako stvarno wana play koji igra i snažno sugeriraju da dobijete novi CPU.

My System: Top Secrit

Procesor (i):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memorija:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafička kartica (e):
GTX280
Sound Card:
onboard (za sada)
Tvrdi disk (i):
WD6401AALS WD 640GB
Optički pogon (e):
Kliknite na link u potpis za više
Case / PSU:
Gusar CMPSU-750TX (750 W)
Hlađenje:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Network / Internet:
DSL medij
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (uskoro anyway)
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 26. studeni 2007, 16:23
Donatorska Grupa

Preporučio bih cijeli novi pc da bude iskren.

Sa quad core CPU i high end grafičke kartice (mislim 8800GT ili GTX) čak i na 1280x1024.

FSX je ogromno GPU CPU I intenzivan. I kao i svi leta sims potreban Vam je detaljno postavke koljenast visoka da bi dobili bilo kakvu nacrtati udaljenost i tlo detalj oni samo izgledaju drugačije, dobro, sranje.

Ako ne možete ići novi pc rute. Treba nam vaše matične ploče model / napraviti da se vidi koliko daleko će to ići u P4 udjela. Htio također snažno preporučamo dubliranje ovna.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 26. studeni 2007, 16:28
Donatorska Grupa

te je rekao je Alex.
Old 26. studenog 2007, 16:29
Member Group

Quote:
Originally Posted by alex View Post
Preporučio bih cijeli novi pc da bude iskren.

Sa quad core CPU i high end grafičke kartice (mislim 8800GT ili GTX) čak i na 1280x1024.

FSX je ogromno GPU CPU I intenzivan. I kao i svi leta sims potreban Vam je detaljno postavke koljenast visoka da bi dobili bilo kakvu nacrtati udaljenost i tlo detalj oni samo izgledaju drugačije, dobro, sranje.

Ako ne možete ići novi pc rute. Treba nam vaše matične ploče model / napraviti da se vidi koliko daleko će to ići u P4 udjela. Htio također snažno preporučamo dubliranje ovna.
JA mogao sići novom računalu rute, moramo ga zadržati jeftini kao i da ne znaju da su započeli u potrazi! Ja sam na moj laptop sad bi trebao pronaći svoju matičnu ploču postavka u jutro. Thanks for your help.
Old 26. studenog 2007, 16:30
Zabranjen Group

Judgeing by Gvido's spec. PC, mislim da bi se proračun pitanje ovdje, kao što je njegov trenutni postavljen je nekoliko godina, tako da bih Pretpostavljam da troše više od £ 1000 (barem) na novi quad core graditi je vjerojatno?
Old 26. studenog 2007, 16:31
Donatorska Grupa

Nema problema.

Post leđa, a mi ćemo Vam pomoći koliko god možemo.

The mobo modela također će nam pomoći da saznate ako vaša kartica AGP ili PCI-e, a mi ćemo znati da je potrebno, jer ako je AGP će ograničiti vašem području.

-Kanoakavirus
Old 26. studenog 2007, 16:34
Zabranjen Group

Na P4 2,6 hes' ne stvarno idući u dobiti procesor na to da je više od 3,2 anyway, te je čak 2,6 granica za FSB 533/800.
Old 26. studeni 2007, 16:36
Donatorska Grupa

Pa, prije nego što skočite na pištolj ovdje, vidite što Vam omogućava momački proračuna zaista jest. i ako on planira učiniti neke stvarne TEŠKIH igara, ili ako je više tip umjereno igrač. cuz po zvuku njegova trenutna graditi, ne stvarno mi misliti hes' na sve to kao i hard core.
Old 26. studenog 2007, 16:38
Member Group

Trebam li biti u potrazi za novim PC? Htjela sam novi Grafičke kartice jer sam koristiti Auto CAD i 3D i koristiti WYSIWYG Rendering!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.