![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi svi! Bio sam zadivljen ako bilo tko mogao pomoć mene? Imam vrlo star, ali (mislim) moćno računalo. To je P4 (2.6GHz), 1GB Ram, 120GB HDD, a 128mb Medion Radion Grafičke kartice. Želim igrati igre poput FSX i Rail Simulator (uz dobru grafiku visoke kraju). JA stvarno dont znati da puno o kompjuterima ali znam da sam moćan CPU ne samo vrlo dobra grafika kartica. Svatko može predložiti bilo koju dobru Kartice da sam mogao kupiti za 40 £ pod? Imate li kakvih informacija za mene? Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well, I hate to say to a imate vrlo niske kraju CPU. običaj da se na vas sve ... vas wana play FSX na hi postavke? sretno. da igra je vrlo intenzivna CPU jer izračunava fizike i takva. za tu svotu novca možete dobiti 7900GS. ne znam koliko je ostalo, nego da je navika opremiti štand do FSX at all. ako stvarno wana play koji igra i snažno sugeriraju da dobijete novi CPU.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Preporučio bih cijeli novi pc da bude iskren. Sa quad core CPU i high end grafičke kartice (mislim 8800GT ili GTX) čak i na 1280x1024. FSX je ogromno GPU CPU I intenzivan. I kao i svi leta sims potreban Vam je detaljno postavke koljenast visoka da bi dobili bilo kakvu nacrtati udaljenost i tlo detalj oni samo izgledaju drugačije, dobro, sranje. Ako ne možete ići novi pc rute. Treba nam vaše matične ploče model / napraviti da se vidi koliko daleko će to ići u P4 udjela. Htio također snažno preporučamo dubliranje ovna.
|
| |||
| |||
| te je rekao je Alex. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Judgeing by Gvido's spec. PC, mislim da bi se proračun pitanje ovdje, kao što je njegov trenutni postavljen je nekoliko godina, tako da bih Pretpostavljam da troše više od £ 1000 (barem) na novi quad core graditi je vjerojatno? |
|
| |||
| |||
| Nema problema. Post leđa, a mi ćemo Vam pomoći koliko god možemo. The mobo modela također će nam pomoći da saznate ako vaša kartica AGP ili PCI-e, a mi ćemo znati da je potrebno, jer ako je AGP će ograničiti vašem području.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Na P4 2,6 hes' ne stvarno idući u dobiti procesor na to da je više od 3,2 anyway, te je čak 2,6 granica za FSB 533/800. |
|
| |||
| |||
| Pa, prije nego što skočite na pištolj ovdje, vidite što Vam omogućava momački proračuna zaista jest. i ako on planira učiniti neke stvarne TEŠKIH igara, ili ako je više tip umjereno igrač. cuz po zvuku njegova trenutna graditi, ne stvarno mi misliti hes' na sve to kao i hard core. |
|
| |||
| |||
| Trebam li biti u potrazi za novim PC? Htjela sam novi Grafičke kartice jer sam koristiti Auto CAD i 3D i koristiti WYSIWYG Rendering! |