![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם! תהיתי אם מישהו יכול לעזור לי? יש לי מאוד אבל הישן (אני חושב) המחשב עוצמה. זהו P4 (2.6GHz), 1GB ראם, 120GB HDD, וכן 128MB Medion Radion כרטיס המסך. אני רוצה לשחק משחקים כמו FSX, ו Rail Simulator (עם סוף טוב גרפיקה גבוהה). אני dont באמת יודע הרבה על מחשבים כי אני יודע את זה אבל יש לי עוצמה CPU פשוט לא טוב כרטיס המסך. מישהו יכול להמליץ כל כרטיסי טוב שאני יכול לקנות מתחת ל £ 40? האם יש לך מידע בשבילי? תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן, אני שונא להגיד את זה אבל יש לכם מאוד נמוך סוף CPU. כי הרגל לקבל אותך בכלל ... אתה wana לשחק FSX על הגדרות היי? בהצלחה. זה משחק מאוד אינטנסיבי CPU מאז מחשבת פיסיקה וכזאת. עבור אותו סכום כסף אתה יכול לקבל 7900GS. לא בטוח עד כמה אחר, אבל זה חבל wont לעמוד בפני FSX בכלל. אם אתה באמת wana לשחק את המשחק, אני מאוד ממליץ לך לקחת מעבד חדש.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני רוצה להמליץ על כל מחשב חדש כדי להיות פרנק. עם מרובע ליבות CPU גבוה סוף כרטיס המסך (חושב 8800GT או GTX) גם ב 1280x1024. FSX הוא tremendously gpu ו CPU אינטנסיבית. בנוסף, כמו כל טיסה Sims עליך לפרט את הגדרות cranked גבוה כדי לקבל כל סוג של לצייר את המרחק ואת האדמה פרט אחרת הם פשוט נראה, ובכן, שטויות. אם אתה לא יכול ללכת PC התוואי החדש. אנחנו צריכים את לוח האם הדגם / לעשות כדי לראות כמה רחוק זה ילך על P4 תחרות. הייתי גם ממליץ בחום כפילה של ראם.
|
| |||
| |||
| אמרת את זה אלכס. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| Judgeing על ידי בחור spec של המחשב, אני חושב התקציב תהיה בעיה כאן, כפי שהיה הנוכחית היא להקים כמה שנים, לכן אני מעוניין לנחש כי ההוצאות על פני £ 1,000 (לפחות) על חדש מרובע ליבות לבנות לא סביר? |
|
| |||
| |||
| אין בעיה. שליחת בחזרה ואנו נעזור ככל שנוכל. Mobo את המודל גם לסייע לנו לגלות אם הכרטיס שלך הוא AGP או PCI-E ואנו צריכים לדעת את זה, כי אם זה AGP היא להגביל את השדה.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| על P4 2.6 הוא לא באמת הולך לקבל את זה על גבי המעבד כי הוא יותר מ 3.2 בכל מקרה, ו 2.6 הוא גם קו גבול עבור 533/800 fsb. |
|
| |||
| |||
| ובכן, לפני שאנחנו פה להקדים את המאוחר, מאפשר לראות מה החבר 'ה היא באמת התקציב. ואם הוא מתכוון לעשות כמה משחקים בפועל חמורות, או אם הוא יותר מתונה gamer. דודן של קולות לבנות הנוכחי שלו, לא באמת חושב שהוא עושה לי את העניין של כל קשה כמו הליבה. |
|
| |||
| |||
| האם עליי להיות מחפש מחשב חדש? אני רוצה כרטיס מסך חדש, כי אני משתמש אוטומטית CAD ו WYSIWYG ולהשתמש הפקת 3D! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד אני משתמש כרטיס המסך כמו רם? | הפליז | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 12 ספטמבר 2009 03:16 |
| כרטיס המסך ב-Windows 7 | xZoDiACx | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 3rd יוני 2009 11:32 |
| צריך כרטיס מסך חדש | הקסם השחור | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 2nd ינואר 2008 13:28 |
| איזה כרטיס מסך כדי לקנות? | hartleyb | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 7 נובמבר 2007 16:40 |
| שרשרת כלים | |
| |