![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi everyone! I was wondering, jei kas nors galėtų man padėti? Turiu labai sena, bet (manau) galingas kompiuteris. Tai P4 (2.6GHz), 1GB RAM, 120GB HDD ir 128MB Medion Radion grafinės kortelės. Noriu žaisti, kaip FSX, ir "Rail Simulator (su gera high end grafika). I dont really know, kad daug informacijos apie kompiuterius, bet aš žinau, kad yra galingas procesorius ne tik labai geros grafikos plokštę. Ar kas nors pasiūlyti kokių nors gerų kortelės, kad galėčiau įsigyti pagal 40 £? Ar turite kokių nors man informacijos? Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well, I hate to say it, bet jūs turite labai mažai pabaigos CPU. kad įpratęs jums ne visi ... jums wana play FSX apie hi nustatymus? sėkmės. kad žaidimas yra labai daug CPU, nes ji apskaičiuoja pagal fizikos ir tokių. už tą sumą, kurią galite gauti 7900GS. nežinote, kiek kitur, bet kad įlaidai papratimas atsistoti prie FSX ne visi. Jei tikrai wana žaisti šį žaidimą aš primygtinai rekomenduojame jums naują CPU.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau pasiūlyti visiškai naują kompiuterį būti nuoširdus. Su quad core CPU ir high end graphics card (manau 8800GT arba GTX), net 1280x1024. FSX yra ypatingai GPU ir CPU intensive. Ir, kaip visi skrydžio Sims jums reikia išsamiai Nustatymai alkūninis aukštos gauti bet kurią parengia nuotolinio ir žemės išsamiai natūra kitaip jie tik atrodo, gerai, šūdas. Jeigu jūs negalite eiti naujas PC maršrutą. Mums reikia jūsų plokštė modelis / padaryti, kad pamatyti kaip toli ji pateks P4 akcijų. Aš taip pat primygtinai rekomenduojame dvigubai RAM.
|
| |||
| |||
| Jums sakė, kad tai Alex. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Judgeing pateikė Guy's kompiuterio specifikaciją, manau, kad biudžetas būtų klausimą čia, nes jo dabartinė struktūra yra keli metai, todėl reikia spėti, kad daugiau nei £ 1.000 išlaidų (bent jau) apie naujus Quad Core statyti vargu? |
|
| |||
| |||
| Jokių problemų. Rašyti atgal ir mes padėsime, kiek galėsime. MOBO modelis taip pat padeda mums sužinoti, ar jūsų kortelės AGP arba PCI-E, ir mums reikia žinoti, kad, nes jei ji AGP ji apriboja savo srityje.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Dėl P4 2,6, jis nėra iš tikrųjų ketiname gauti procesorius į tai, kad yra daugiau nei 3,2 anyway, ir 2.6 dar abroad for 533/800 FSB. |
|
| |||
| |||
| gerai, kol mes per anksti čia, leidžia pamatyti, kas vaikinai biudžetas tikrai yra. ir jei jis ketina daryti, kai faktinis Serious Gaming, arba jei vaikinas yra daugiau vidutinio žaidėjo. cuz pagal jo dabartinę statyti, tikrai ne aš manau, kad jis į ją visą esmę, kaip garsą. |
|
| |||
| |||
| Turėčiau ieškote naują kompiuterį? Aš norėjau naują grafikos plokštę, nes aš naudoju Auto CAD ir WYSIWYG ir naudoti 3D Rendering! |