![]() |
|
| |||
| |||
| Hi Everyone! Man bija jautājums, ja kāds varētu man palīdzēt? Man ir ļoti vecs, bet (I think) jaudīga datora. Ir P4 (2.6GHz), 1GB RAM, 120GB HDD, un 128mb Medion Radion Graphic card. Es gribu spēlēt spēles, piemēram, FSX, un Rail Simulator (ar labu augstu end graphics). I dont tiešām zinu, ka daudz par datoriem, bet es zinu, ka esmu spēcīgs CPU vienkārši nav ļoti labas grafikas karte. Vai kāds ieteiktu kādu labu Cards, ka es varētu iegādāties ar 40 £? Vai jums ir kāda informācija par mani? Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, es ienīst to teikt, bet jums ir ļoti zemas kvalitātes CPU. ka paradis iegūt jums visu ... tu wana play FSX par hi iestatījumus? labu veiksmi. ka spēle ir ļoti CPU intensīva, jo tā aprēķina fizika un tādas. par to naudas summu, jūs varat saņemt 7900GS. neesat pārliecināts, cik daudz kas cits, bet stendā paradis izturēt FSX vispār. ja jūs tiešām wana spēlēt šīs spēles es ļoti iesakām jums iegūt jaunu CPU.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es gribētu ieteikt pilnīgi jaunu pc ir atklāti. Ar QUAD CORE CPU un augstākās klases grafikas karti (domāju, 8800GT vai GTX), pat 1280x1024. FSX ir ārkārtīgi GPU un CPU intensīva. Un, tāpat kā jebkurā lidojuma sims Jums nepieciešams sīki uzstādījumi izliekts liels, lai saņemtu jebkāda veida izdarīt attālumu un zemes sīki citādi viņi tikai izskatās, labi, sūds. Ja varat neko jaunu datoru maršrutu. We need your motherboard modelis / darīt, lai redzētu cik tālu tā iet ar P4 likmēm. Man arī stingri iesaka divreiz ram.
|
| |||
| |||
| tu teici to Alex. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Judgeing ko puisis PC spec, es domāju, ka budžets būs jautājumu šeit, jo viņa pašreizējā izveidos vairākus gadus vecs, tāpēc es domāju, ka izdevumi pārsniedz GBP 1000 (vismaz) par jaunu QUAD CORE būvēt ir maz? |
|
| |||
| |||
| Nekādu problēmu. Post atpakaļ un mēs palīdzēsim, cik vien varēsim. MOBO modeli arī palīdzēs mums uzzināt, vai jūsu karte ir AGP vai PCI-E un mēs jums ir jāzina, jo gadījumā, ja tas ir AGP tas ierobežo jūsu jomā.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Uz P4 2,6 viņš nav īsti gatavojas saņemt procesors uz to, kas ir vairāk nekā 3,2 anyway, un 2,6 ir pat robeža uz 533/800 FSB. |
|
| |||
| |||
| labi, pirms mēs lēkt lielgabals šeit, ļauj redzēt, kas puiši budžets tiešām ir. un, ja viņš plāno veikt dažas faktiskās nopietniem spēles, vai arī, ja puisis ir vairāk vidēji gamer. cuz ar skaņu savu pašreizējo būvēt, nav īsti darīt man šķiet, ka viņš ir vērā to visu cietu serdi patīk. |
|
| |||
| |||
| Vai man meklē jaunu datoru? Es gribēju jaunu grafisko karti, jo es izmantoju Auto CAD un WYSIWYG un izmantot 3D Rendering! |
![]() |
|
| Bookmarks |