rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Pomóż mi kupić nowe karty graficzne

Reply

Narzędzia wątku
Old 26 listopada 2007, 16:06
Członek grupy

Hi Everyone!

I zastanawiałem się czy ktoś mógłby mi pomóc?

Mam bardzo stare, ale (myślę) potężny komputer.

Jest to P4 (2.6GHz), 1GB RAM, 120GB HDD, a 128mb Medion Radion karty graficznej.

Chcę gier jak FSX i Rail Simulator (z dobrą grafiką wysokiej klasy). I dont naprawdę wiedzą, że wiele o komputerach, ale wiem, że mam potężnych procesorów nie tylko bardzo dobrą kartą graficzną.

Czy ktoś może zaproponować jakieś dobre karty, że będę mógł kupić w £ 40? Czy ma pan jakieś informacje dla mnie?

Dzięki
Old 26 listopada 2007, 16:11
Grupa dawcy

Well, I hate to say, ale masz bardzo niskie koniec procesora. wont, że Ci o wszystkim ... you play wana FSX na hi ustawienia? powodzenia. , że gra jest bardzo intensywna, ponieważ procesor oblicza fizyki i takie. do tej kwoty pieniędzy możesz dostać 7900GS. nie wiesz, jak wielu innych, ale to przyzwyczajenie rig wstać do FSX na wszystkich. jeśli naprawdę play wana, że gra i zdecydowanie wskazują na uzyskanie nowego procesora.

My System: Góra Secrit

Procesor (y):
Core 2 Duo E8500 @ 4GHz OC
Płyta główna:
Gigabyte GA-EP45-UD3P (P45)
Pamięć RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Karta graficzna (y):
GTX280
Karta dźwiękowa:
pokładowej (przynajmniej na razie)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Kliknij na link w podpisaniu więcej
Case / PSU:
Corsair CMPSU-750TX (750 WATT)
Chłodzenie:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Sieć / Internet:
DSL średnich
Monitor (y):
30 cali 2650x1600 (i tak szybko)
Operating System (-y):
XP Home
Old 26 listopada 2007, 16:23
Grupa dawcy

I'd polecam zupełnie nowy komputer być szczery.

W quad core CPU i wysokiej klasy karty graficznej (zespoły 8800GT lub GTX) nawet przy 1280x1024.

FSX jest niezwykle intensywny GPU I CPU. Podobnie jak wszystkie lotu sims musisz szczegółów ustawienia łukowaty wysoki, aby każdy rodzaj wyciągnąć odległość i ziemi szczegółowo inaczej wyglądają one tak dobrze, crap.

Jeśli nie możesz przejść do nowego pc trasy. Potrzebujemy Twojej płycie modelu / uczynić, aby zobaczyć, jak daleko będzie do udziałów w P4. I'd również zdecydowanie zaleca podwojenie barana.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Old 26 listopada 2007, 16:28
Grupa dawcy

powiedział pan to Alex.
Old 26 listopada 2007, 16:29
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by alex View Post
I'd polecam zupełnie nowy komputer być szczery.

W quad core CPU i wysokiej klasy karty graficznej (zespoły 8800GT lub GTX) nawet przy 1280x1024.

FSX jest niezwykle intensywny GPU I CPU. Podobnie jak wszystkie lotu sims musisz szczegółów ustawienia łukowaty wysoki, aby każdy rodzaj wyciągnąć odległość i ziemi szczegółowo inaczej wyglądają one tak dobrze, crap.

Jeśli nie możesz przejść do nowego pc trasy. Potrzebujemy Twojej płycie modelu / uczynić, aby zobaczyć, jak daleko będzie do udziałów w P4. I'd również zdecydowanie zaleca podwojenie barana.
Mógłbym zejść nowym komputerze trasy, musimy zachować to tanie jak i nie wiem miały rozpocząć się! Ja na moim laptopie teraz musiałyby znaleźć mój Motherboard określający rano. Dziękujemy za pomoc.
Old 26 listopada 2007, 16:30
Banned Grupa

Judgeing przez faceta PC spec, myślę, że budżet byłby tu, w jego aktualnej ustanowiony jest na kilka lat, więc będę zgadywać, że wydatki ponad £ 1000 (co najmniej) na nowy quad core zbudować jest prawdopodobne?
Old 26 listopada 2007, 16:31
Grupa dawcy

Nie ma problemu.

Opublikuj ponownie i będziemy pomagać, jak możemy.

W modelu Mobo również pomoże nam dowiedzieć się, czy karta jest AGP lub PCI-E i musimy wiedzieć, że z powodu czy to AGP to zawężenie pola.

-Kanoakavirus
Old 26 listopada 2007, 16:34
Banned Grupa

Na P4 2,6 on naprawdę nie jest się dostać na to, że procesor jest więcej niż 3,2 anyway, i to nawet 2,6 pogranicza dla FSB 533/800.
Old 26 listopada 2007, 16:36
Grupa dawcy

dobrze, zanim będziemy skakać pistolet tutaj, pozwala zobaczyć co jest naprawdę faceci budżetu. a jeśli on ma zamiar zrobić rzeczywistych POWAŻNYCH gier, lub jeśli facet jest więcej umiarkowanym graczem. cuz przez dźwięk jego obecnego budować, nie bardzo mnie pomyśleć on na to wszystko jak trzon.
Old 26 listopada 2007, 16:38
Członek grupy

Czy muszę być szuka nowego komputera? Chciałem nowej karty graficznej, ponieważ mogę używać Auto CAD i WYSIWYG i wykorzystanie Rendering 3D!
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.