![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi Everyone! I zastanawiałem się czy ktoś mógłby mi pomóc? Mam bardzo stare, ale (myślę) potężny komputer. Jest to P4 (2.6GHz), 1GB RAM, 120GB HDD, a 128mb Medion Radion karty graficznej. Chcę gier jak FSX i Rail Simulator (z dobrą grafiką wysokiej klasy). I dont naprawdę wiedzą, że wiele o komputerach, ale wiem, że mam potężnych procesorów nie tylko bardzo dobrą kartą graficzną. Czy ktoś może zaproponować jakieś dobre karty, że będę mógł kupić w £ 40? Czy ma pan jakieś informacje dla mnie? Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well, I hate to say, ale masz bardzo niskie koniec procesora. wont, że Ci o wszystkim ... you play wana FSX na hi ustawienia? powodzenia. , że gra jest bardzo intensywna, ponieważ procesor oblicza fizyki i takie. do tej kwoty pieniędzy możesz dostać 7900GS. nie wiesz, jak wielu innych, ale to przyzwyczajenie rig wstać do FSX na wszystkich. jeśli naprawdę play wana, że gra i zdecydowanie wskazują na uzyskanie nowego procesora.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'd polecam zupełnie nowy komputer być szczery. W quad core CPU i wysokiej klasy karty graficznej (zespoły 8800GT lub GTX) nawet przy 1280x1024. FSX jest niezwykle intensywny GPU I CPU. Podobnie jak wszystkie lotu sims musisz szczegółów ustawienia łukowaty wysoki, aby każdy rodzaj wyciągnąć odległość i ziemi szczegółowo inaczej wyglądają one tak dobrze, crap. Jeśli nie możesz przejść do nowego pc trasy. Potrzebujemy Twojej płycie modelu / uczynić, aby zobaczyć, jak daleko będzie do udziałów w P4. I'd również zdecydowanie zaleca podwojenie barana.
|
| |||
| |||
| powiedział pan to Alex. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Judgeing przez faceta PC spec, myślę, że budżet byłby tu, w jego aktualnej ustanowiony jest na kilka lat, więc będę zgadywać, że wydatki ponad £ 1000 (co najmniej) na nowy quad core zbudować jest prawdopodobne? |
|
| |||
| |||
| Nie ma problemu. Opublikuj ponownie i będziemy pomagać, jak możemy. W modelu Mobo również pomoże nam dowiedzieć się, czy karta jest AGP lub PCI-E i musimy wiedzieć, że z powodu czy to AGP to zawężenie pola.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Na P4 2,6 on naprawdę nie jest się dostać na to, że procesor jest więcej niż 3,2 anyway, i to nawet 2,6 pogranicza dla FSB 533/800. |
|
| |||
| |||
| dobrze, zanim będziemy skakać pistolet tutaj, pozwala zobaczyć co jest naprawdę faceci budżetu. a jeśli on ma zamiar zrobić rzeczywistych POWAŻNYCH gier, lub jeśli facet jest więcej umiarkowanym graczem. cuz przez dźwięk jego obecnego budować, nie bardzo mnie pomyśleć on na to wszystko jak trzon. |
|
| |||
| |||
| Czy muszę być szuka nowego komputera? Chciałem nowej karty graficznej, ponieważ mogę używać Auto CAD i WYSIWYG i wykorzystanie Rendering 3D! |