mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Ajutaţi-mă să cumpăr un nou grafic de card

Reply

Thread Tools
Old 26 noiembrie 2007, 16:06
Grupul de stat

Default Ajutaţi-mă să cumpăr un nou grafic de card

Hi everyone!

Mă întrebam dacă ar putea cineva să mă ajute?

Am o foarte veche, dar (cred) de puternic computer.

Este un P4 (2.6GHz), 1GB RAM, HDD 120GB, 128MB şi un Medion Radion grafic carte.

Vreau să joace jocuri, precum FSX, şi feroviar Simulator (cu bună mare sfârşitul grafice). I dont adevărat că ştiu prea multe despre calculatoare, dar stiu ca am un procesor puternic, nu doar un foarte bun placă grafică.

Poate cineva sugerează orice bun Carduri că aş putea cumpăra în £ 40??? Aveţi informaţii pentru mine?

Mulţumesc
Old 26 noiembrie 2007, 16:11
Grupul de donator

Ei bine, Nu-mi place sa o spun, dar ai un scop foarte mici CPU. că obiceiul de a lua tu la toate ... wana te juca FSX pe hi setările? succes. acest joc este foarte intens procesorul, deoarece acesta calculează fizica si astfel. pentru care suma de bani pe care aţi putea lua un 7900GS. nu sunt sigur cat de mult altceva, dar că echipa obiceiul de a se ridica la toate FSX. dacă chiar wana juca acest joc i puternic sugerăm să obţineţi un nou procesor.

Sistemul meu: Top Secrit

Procesor (e):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Plăci de bază:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Memorie RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Placă grafică (e):
GTX280
Placă de sunet:
la bord (pentru moment)
Hard Drive (e):
640GB WD WD6401AALS
Optical Drive (e):
Faceţi clic pe link-ul din semnătură pentru mai multe
Cauza / PSU:
Pirat CMPSU-750TX (750 Watt)
Răcire:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm puşcă
Network / Internet:
DSL mediu
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (mai repede, oricum)
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 26 noiembrie 2007, 16:23
Grupul de donator

Aş recomanda un nou calculator pentru a fi sinceri.

Cu un procesor quad core de înaltă şi sfârşitul placă grafică (cred 8800GT sau GTX), chiar la 1280x1024.

FSX este turbat GPU şi de procesor intensiv. Şi la fel ca toate zbor Sims aveţi nevoie de setări de detaliu cranked înaltă pentru a obţine orice fel de teren şi a trage la distanţă detaliu altfel ele doar uite, ei bine, o prostie.

Dacă nu se poate merge pe drumul cel mai nou PC traseu. Avem nevoie de modelul de placa de bază / face pentru a vedea cât de departe va merge în P4 mizele. Aş de asemenea, recomandăm dublare de RAM.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 26 noiembrie 2007, 16:28
Grupul de donator

tu ai spus-o pe Alex.
Old 26 noiembrie 2007, 16:29
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de alex View Post
Aş recomanda un nou calculator pentru a fi sinceri.

Cu un procesor quad core de înaltă şi sfârşitul placă grafică (cred 8800GT sau GTX), chiar la 1280x1024.

FSX este turbat GPU şi de procesor intensiv. Şi la fel ca toate zbor Sims aveţi nevoie de setări de detaliu cranked înaltă pentru a obţine orice fel de teren şi a trage la distanţă detaliu altfel ele doar uite, ei bine, o prostie.

Dacă nu se poate merge pe drumul cel mai nou PC traseu. Avem nevoie de modelul de placa de bază / face pentru a vedea cât de departe va merge în P4 mizele. Aş de asemenea, recomandăm dublare de RAM.
As putea merge pe computer nou traseu, avem nevoie să-l păstraţi ieftine si ca nu ar şti au fost pentru a începe căutarea! Sunt de pe laptop-ul meu de acum ar trebui să-mi găsesc Plăci de bază care stabileşte în dimineaţa. Mulţumesc pentru ajutor.
Old 26 noiembrie 2007, 16:30
Banned Group

Judgeing de tip PC-ul lui spec., cred ca bugetul va fi o problemă aici, ca sa actuală, înfiinţat este un vechi de cativa ani, asa ca am dori ghici că cheltuielile de peste £ 1000 (cel puţin) la un nou quad core construi este puţin probabil?
Old 26 noiembrie 2007, 16:31
Grupul de donator

Nici o problemă.

Post înapoi, iar noi îl vom ajuta pe cât de mult putem.

De mobo model va ajuta, de asemenea, ne-a afla dacă vă carte este AGP sau PCI-E şi va trebui să ştie că, pentru că în cazul în care acesta a AGP se va limita dvs. de domeniu.

-Kanoakavirus
Old 26 noiembrie 2007, 16:34
Banned Group

Pe un P4 2.6 el nu prea merge pentru a obţine un procesor pe ea, care este oricum mai mult de 3.2, 2.6 şi este chiar limită pentru 533/800 FSB.
Old 26 noiembrie 2007, 16:36
Grupul de donator

Ei bine, înainte să sară arma aici, sa vedem ce tipii buget este adevărat. şi în cazul în care planurile de a face unele reale grave de jocuri, sau în cazul în care tipul este mai mult un gamer moderat. vere de sunet al lui curent construi, nu prea ma face sa cred ca e în el toate ca nucleul dur.
Old 26 noiembrie 2007, 16:38
Grupul de stat

Ar trebui să fie în căutarea unui nou PC-ul? Am vrut un nou grafic carte pentru că am folosi Auto CAD şi WYSIWYG şi de a folosi reprezentările 3D!
Reply

Register

Marcaje