![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci! Myslel som, že niekto by mohol pomôcť ja? Som veľmi starý, ale (myslím) výkonný počítač. Je to P4 (2.6GHz), 1GB RAM, HDD 120 gigabajt a 128megabajt Medion Radion Grafické karty. Chcem hrať hry, ako FSX a železničnej simulátor (s dobrým koncom vysokej grafika). I dont naozaj vedia, že moc o počítačoch, ale viem, že som silný procesor nie je len veľmi dobrou grafickou kartou. Môže niekto navrhnúť nejaké dobré karty, že by som mohol kúpiť za 40 libier? Máte nejaké informácie o mě? Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobre, hrozně nerád to hovorím, ale ste veľmi nízke konci CPU. zvyknutý, že si vás vôbec ... ste wana hrať FSX na hi nastavenia? veľa šťastia. že hra je veľmi náročná, pretože CPU počíta fyziku a také. pre toto množstvo peňazí, môžete dostať 7900GS. Nie som si istý, ako moc jinýho, ale to splacat zvyknutý vstávať do FSX vôbec. jestli opravdu wana hrať aj hry, ktoré silne naznačujú, dostanete nový CPU.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych odporučiť celú novú ks byť úprimný. S štyroch-jádrové procesory a high-end grafickú kartu (8800GT alebo GTX myslím) aj na 1280x1024. FSX je nesmierne náročná GPU a CPU. A rovnako ako všetky letovej Sims potrebujete detailné nastavenia cranked vysoký získať akékoľvek čerpania vzdialenosť a pozemné detail inak len pozerať, ale svinstvo. Ak nemôžete ísť nových PC trasy. Potrebujeme vašu dosku model / make, aby zistili, ako ďaleko pôjde v P4 stávke. Já bych také odporúčame zdvojnásobiť RAM.
|
| |||
| |||
| Říkal jsi, že je Alex. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Judgeing do PC spec chlap, myslím, že rozpočet by bol problém tu, vo svojej súčasnej nastaviť je pár rokov, tak som si myslím, že výdavky na 1000 libier (aspoň) na nové štyroch-jádrové procesory stavať je nepravdepodobné? |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém. Poštou späť a my vám pomôže rovnako ako my môžeme. Na Mobo model bude tiež pomôžte nám zistiť, či je vaša karta AGP alebo PCI-e, a my budeme musieť, pretože vedia, že ak je to AGP, že obmedzí svoje pole.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Na P4 2,6 mu nie je naozaj bude mať procesor na to, že je viac ako 3,2 rovnako, a je dokonca 2,6 hraničnej pre 533/800 FSB. |
|
| |||
| |||
| No, ako sme skočiť na tú zbraň, umožňuje vidieť to, čo chlapci rozpočtu naozaj je. a jestli plánuje urobiť nejaké skutočné DÔLEŽITÝCH hier, alebo v prípade, že chlap je skôr mierny hráč. cuz ktorý zvuk jeho súčasnej stavať, nie je naozaj myslí, že sa mi to do neho všetky tvrdé jadro podobne. |
|
| |||
| |||
| Mal by som sa pozrieť na nové PC? Chcel som, aby nové grafické karty, pretože som použiť Auto CAD a WYSIWYG a používanie 3D vykresľovanie! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako môžem použiť grafické karty je Ram? | Drzá | Graphics Cards & Monitory | 4 | 12.září 2009 03:16 |
| Grafická karta pre Windows 7 | xZoDiACx | Graphics Cards & Monitory | 5 | 3. júna 2009 11:32 |
| Potreba novej grafickej karty | Black Magic | Graphics Cards & Monitory | 2 | 2. januára 2008 13:28 |
| Ktoré grafické karty ku kúpe? | hartleyb | Graphics Cards & Monitory | 1 | 7. november 2007 16:40 |
| Thread Tools | |
| |