мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Помозите ми да купите нову Графичка картица

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26. Мар 2007, 16:06
Мембер Гроуп

Default Помозите ми да купите нову Графичка картица

Бок сви!

Био сам задивљен ако било ко могао помоћ мене?

Имам врло стар, али (мислим) моћно рачунар.

То је П4 (2.6ГХз), 1ГБ Рам, 120ГБ ХДД, а 128МБ Медион радионици Графичке картице.

Желим играти игре попут ФСКС и раил Симулатор (уз добру графику високе крају). ЈА стварно донт знати да пуно о компјутерима али знам да сам моћан ЦПУ не само врло добра графика картица.

Свако може предложити било коју добру Картице да сам могао купити за 40 £ под? Имате ли каквих информација за мене?

Хвала
Old 26. новембар 2007, 16:11
Донаторска Група

Уелл, И хате то саы то а имате врло ниске крају ЦПУ. обичај да се на вас све ... вас уана плаы ФСКС на бок подешавања? сретно. да игра је врло интензивна ЦПУ јер израчунава физике и таква. за ту суму новца можете добити 7900ГС. не знам колико је остало, него да је навика опремити штанд до ФСКС ат алл. ако стварно уана плаы који игра и снажно сугеришу да добијете нови ЦПУ.

Мы Сыстем: Топ Сецрит

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е8500 ОЦ @ 4ГХз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П (П45)
РАМ меморија:
мусхкин 4ГБ ДДР2 1066МХз
Графичка картица (е):
ГТКС280
Соунд Цард:
онбоард (за сада)
Тврди диск (и):
УД6401ААЛС УД 640ГБ
Оптички погон (е):
Кликните на линк у потпис за више
Цасе / псу:
Гусар ЦМПСУ-750ТКС (750 У)
Хлађење:
КСИГМАТЕК ХДТ-С1283 120мм Рифле
Нетуорк / Интернет:
ДСЛ медиј
Монитор (е):
30 инцх 2650кс1600 (ускоро Аныуаы)
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 26. новембар 2007, 16:23
Донаторска Група

Препоручио бих цео нови пц да буде искрен.

Са Куад цоре ЦПУ и хигх енд графичке картице (мислим 8800ГТ или ГТКС) чак и на 1280кс1024.

ФСКС је огромно ГПУ ЦПУ И интензиван. И као и сви лета Симс потребан Вам је детаљно подешавања кољенаст висока да би добили било какву нацртати удаљеност и тло детаљ они само изгледају другачије, добро, срање.

Ако не можете ићи нови пц руте. Треба нам ваше матичне плоче модел / направити да се види колико далеко ће то ићи у П4 удела. Хтео такође снажно препоручујемо дублирање овна.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 26. новембар 2007, 16:28
Донаторска Група

те је рекао је Алекс.
Old 26. Мар 2007, 16:29
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы алекс View Post
Препоручио бих цео нови пц да буде искрен.

Са Куад цоре ЦПУ и хигх енд графичке картице (мислим 8800ГТ или ГТКС) чак и на 1280кс1024.

ФСКС је огромно ГПУ ЦПУ И интензиван. И као и сви лета Симс потребан Вам је детаљно подешавања кољенаст висока да би добили било какву нацртати удаљеност и тло детаљ они само изгледају другачије, добро, срање.

Ако не можете ићи нови пц руте. Треба нам ваше матичне плоче модел / направити да се види колико далеко ће то ићи у П4 удела. Хтео такође снажно препоручујемо дублирање овна.
ЈА могао сићи новом рачунару руте, морамо га задржати јефтини као и да не знају да су почели у потрази! Ја сам на мој лаптоп сад би требао пронаћи своју матичну плочу поставка у јутро. Тханкс фор ыоур хелп.
Old 26. Мар 2007, 16:30
Аустин Гроуп

Јудгеинг бы тип'с спец ПЦ, мислим да би се буџет питање овде, као што је његов тренутни постављен је неколико година, тако да бих Претпостављам да троше више од £ 1000 (барем) на нови Куад цоре градити је вероватно?
Old 26. Мар 2007, 16:31
Донаторска Група

Нема проблема.

Пост леђа, а ми ћемо Вам помоћи колико год можемо.

Тхе мобо модела такође ће нам помоћи да сазнате ако ваша картица АГП или ПЦИ-е, а ми ћемо знати да је потребно, јер ако је АГП ће ограничити вашем подручју.

-Каноакавирус
Old 26. Мар 2007, 16:34
Аустин Гроуп

На П4 2,6 хес' не стварно лијегање добити процесор на то да је више од 3,2 Аныуаы, те је чак 2,6 граница за ФСБ 533/800.
Old 26. новембар 2007, 16:36
Донаторска Група

Па, пре него што скочи на пиштољ овде, видите шта Вам омогућава момачки буџета заиста јесте. и ако он планира да учини неке стварне тешких игара, или ако је више тип умерено играч. цуз по звуку његова тренутна градити, не стварно ми мислити хес' на све то као и хард цоре.
Old 26. Мар 2007, 16:38
Мембер Гроуп

Требам ли бити у потрази за новим ПЦ? Хтјела сам нови Графичке картице јер сам користити Ауто ЦАД и 3Д и користити УЫСИУЫГ Рендеринг!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Како се користи графичка картица као РАМ? Месинга Грапхицс Цардс & Мониторс 4 12. Јул 2009 03:16
Графичка картица на Уиндоуси 7 ксЗоДиАЦкс Грапхицс Цардс & Мониторс 5 3. јуна 2009 11:32
Требате нову графичку картицу Блацк Магиц Грапхицс Цардс & Мониторс 2 2 јануар 2008 13:28
Коју графичку картицу купити? хартлеыб Грапхицс Цардс & Мониторс 1 7 новембар 2007 16:40
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц