![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Всім! Мені було цікаво, якщо хто може мені допомогти? У мене дуже старий, але (я думаю) потужний комп'ютер. Це P4 (2.6GHz), 1GB RAM, 120GB HDD, 128 Мб і Medion Радіон графічної карти. Я хочу грати в ігри, як FSX і Rail Simulator (з хорошою графікою високого кінця). I Dont знаю, що багато чого про комп'ютерах, але я знаю, що в мене є потужний процесор просто не дуже хороша відеокарта. Чи можна запропонувати будь-які хороших карт, які я міг би купити за менш £ 40?? У вас є інформація для мене? Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, я ненавиджу говорити, але у вас дуже низький кінці процесора. звичаєм, що ви отримаєте від всіх ... ви Ван грати на FSX Привіт налаштування? удачі. Ця гра дуже інтенсивна процесорів, оскільки вона розраховує фізики і такі. за цю суму грошей, яку ви можете отримати 7900GS. Чи не впевнений, як і багато чого іншого, але що установка звичку стояти до FSX на всіх. Якщо ви дійсно Ван грати в цю гру, я настійно рекомендую вам отримати новий процесор.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б рекомендував цілий новий ПК, щоб бути відвертим. З чотирьохядерний процесор ядро і High End відеокарти (думаю 8800GT або GTX), навіть при дозволі 1280x1024. FSX є надзвичайно ГПУ і процесор. І, як усі польотом Sims потрібно детально налаштуваннях колінчастого високі, щоб отримати будь-які відстані малювати і деталізація землі в іншому випадку вони просто подивитися, ну, лайно. Якщо ви не можете піти новим комп'ютером маршрутом. Ми маємо потребу у вашій материнській платі моделі / зробити, щоб побачити, як далеко він піде в P4 ставками. Я також настійно рекомендую подвоєння пам'яті.
|
| |||
| |||
| Ви сказали, це Олексій. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Judgeing за специфікацією PC хлопець, я думаю, бюджет буде питанням тут, як і його нинішній створена на кілька років, так що я думаю, що витрати понад £ 1000 (принаймні) на нові Core Quad побудувати навряд чи що? |
|
| |||
| |||
| Немає проблем. Поштові тому, і ми допоможемо наскільки ми можемо. Моделі системних плат також допоможе нам з'ясувати, якщо ваша картка AGP або PCI-E, і ми повинні знати, що, оскільки, якщо це AGP вона буде обмежувати вашу області.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| На P4 2.6, він справді не збирається отримати на процесор, що складає більше 3,2 будь-якому випадку, а ще 2,6 кордон для FSB 533/800. |
|
| |||
| |||
| Ну, перш ніж ми випереджати тут, дозволяє побачити, що хлопці бюджет насправді. і якщо він планує зробити деякі фактичні серйозних ігор, а якщо молода людина є більш помірним геймерів. Cuz по звуку його поточне будівництво, насправді не роблять мені здається, він у все це, як твердої серцевини. |
|
| |||
| |||
| Чи повинен я бути в пошуку нового комп'ютера? Я вирішив створити нову карту графічного тому що я використовую Auto CAD і WYSIWYG і використання 3D рендеринг! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як я можу використовувати Графічні карти як Рам? | Brazen | Графічні карти & Монітори | 4 | 12 вересня 2009 03:16 |
| Графічна карта на Windows 7 | xZoDiACx | Графічні карти & Монітори | 5 | 3 червня 2009 11:32 |
| Потрібна нова графічна карта | Чорна магія | Графічні карти & Монітори | 2 | 2 січня 2008 13:28 |
| Яку відеокарту купити? | hartleyb | Графічні карти & Монітори | 1 | 7 листопада 2007 16:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |