![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
Когато закупили този Acer AST180-UD400B I пое PCIE в спецификационен на е 16x. Наскоро инсталиран Rivatuner и диагностика показват 16x подкрепени, 8x избрали. Аз търсят чрез Био на не можаха да намерят някакъв начин да се коригира тази настройка. Аз не съм много технологии наясно, но аз се опитвам. Всяко Acer собственици там запознат с коригирането на тази настройка. Всяка помощ е ценена. Аз просто имам EVGA 8800GT SC и не искам да губя му сок.Операционна система: Vista Home основни SP 1 CPU: AMD 64 X2 4000 + GPU: EVGA 8800GT SC 174,74 Памет: 2GB DDR2 533 PSU: 500W ANTEC Smartpower 2,0 SC: Creative SB X-FI Xtreme Gamer Started като Acer T180 UD400B МБ: Acer EM61SM/EM61PM Всичко е в състав настройки, както казах аз просто знам достатъчно, за да бъдат опасни, така че си тръгнах всичко AS IS.I съм играе фронтовата линия FOW COD4 BF2142 и BF2 всички на високи, така ли, че би искала да види какво 16x биха изглеждали . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| той може просто да се опитаме картата пускането на 8800 и след това тя може да бъде x16
| |||
| |||
| Благодаря, но 8800 вече е инсталиран. Имам малко информация за добавяне: Системата. BIOS версия 6,00 ПГ SMBIOS версия 2,3 Системата. BIOS ID R01-B1 Когато погледнах в BIOS единствената настройка, свързани с PCIE беше това заглавие. PCI Express относителните позиции максимален полезен товар размер наличните настройки са: 128/256/512/1024/2048/4096 той е определен на 4096 и нямаше нищо високи. Аз не знам дали това е моята MB единственият начин да се определи PCIE множител или какво. Да не би да е, че Acer е евтино да се направи MB с 16x, е вярно, че 8x слот е същата като 16x слота и е по-малко сложни за MFG. Аз просто се чудя, ако не съществува 16x настройка към промяна на настоящата EM61SM/EM61PM дънната платка? Това ли е една от тези цени трябва да заплащат за това, че не на хитрост или диск, за да направя моя собствена платформа, но не се надявам да не бъдат изненадани. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е може би най проблем. Въпреки това, някои имат два слота - един слот е X16 и останалите писти най X8. Дали вашата дънна платка с двойна PCI-E? Ако е така, опитайте се да преместите картата си на другите слота и рестартирайте.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Благодаря, но само един слот за тази MB. |
|
| |||
| |||
| Хмм .. после малко от обадите на производителя и питам какво става, изглежда като теб може да е на късмет. NewEgg казва имате x16, но ... нищо в BIOS -> нещо не е в ред.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Къде да купя 6 Пин PCIe / PCI-E кабели? | carpious | Случаи & Power Доставки | 10 | 21-ви Август, 2009 16:46 |
| Мога ли да суап стари дънни платки за едната с PCIE | navnut | Процесори, дънни платки & RAM | 15 | 24 Юли 2008 16:41 |
| PCI pciE pciX | robina80 | Общи Хардуер Чат | 1 | 24 Юни 2008 11:18 |
| Въпрос на PCIE 2,0 | thingie2 | Процесори, дънни платки & RAM | 11 | 16-то Feb 2008 15:14 |
| Помощ PLS - AGP или PCIe & Mobo какво е най-добре? / | gingarman | Общи Хардуер Чат | 3 | 18 януари 2007 г. 13:11 |
| Нишка Инструменти | |
| |