![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
Když jsem zakoupila tento Acer AST180-UD400B jsem převzal PCIe ve spec to bylo 16x. Nově instalovaných Rivatuner a diagnostika show 16X podporovány, 8X vybrané. I vyhledávali prostřednictvím Bio to nemohla najít způsob, jak upravit toto nastavení. Nejsem si vědom velmi technicky, ale já jsem chtěl vyzkoušet. Jakékoliv Acer majitelé tam seznámí s úpravou tohoto nastavení. Jakákoliv pomoc je oceňována. Jen jsem dostal EVGA 8800GT SC a nechtějí ztrácet jeho šťávu.OS: Vista Home Basic SP 1 CPU: AMD 64 X2 4000 + GPU: EVGA 8800GT SC 174,74 RAM: 2GB DDR2 533 PSU: 500W Antec Smartpower 2,0 SC: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer Začalo to jako Acer T180 UD400B MB: Acer EM61SM/EM61PM Vše je skladem na nastavení, jak jsem řekl: Já jen vím dost, že jsou nebezpečné, a tak jsem nechal všechno AS IS.I 'm přehrávání Frontline FOW CoD4 BF2142 a BF2 vše na vysokou, tak jsem určitě bych se podíval, co 16X bude vypadat . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| může to být jen kartu zkusit uvedení 8800 a poté by mohlo být x16
| |||
| |||
| Díky, ale 8800 je již nainstalována. Mám málo informací přidat: Sys. BIOS verze 6.00 PG SMBIOS verze 2.3 Sys. ID Bios R01-B1 Když jsem se podíval do BIOSu pouze nastavení související s PCIe byl tento titul. PCI Express relativní položky Maximální velikost payload dostupných nastavení byly: 128/256/512/1024/2048/4096 byla stanovena na 4096, a není nic vyššího. Nevím, jestli to je můj MB jediný způsob, jak nastavit PCIe multiplikačnímu nebo co. Mohl by to být to, že Acer bylo levné, aby se s MB 16X, to je pravda, že 8X slot je stejný jako 16X slot a je to méně složité mfg. Jen jsem si, jestli není 16X nastavení změnit, aby se EM61SM/EM61PM této desce? Je to jeden z těch cen Musím platit za to, že smarts nebo úsilí, aby své vlastní plošinu, doufám ale nebude překvapen. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je asi problém. Nicméně, někteří mají dva sloty - jeden slot je X16 a jiné běží na X8. Je vaše základní deska-duální PCI-E? Pokud ano, pokuste se pohybující Vaší karty s ostatními slot a restartujte počítač.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Díky, ale pouze jeden slot na tuto MB. |
|
| |||
| |||
| Hmm .. tak krátké volání výrobce a dotazem, co se děje, vypadá, že by vás mohla mimo štěstí. NewEgg říká máte x16, ale ... nic v BIOSu -> něco je špatně.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Kde nakoupit 6 Pin PCIe / PCI-E Kabely? | carpious | Případy & Napájecí zdroje | 10 | 21.srpna 2009 16:46 |
| Může i swap staré desky pro jedno s PCIe | navnut | Procesory, základní desky & RAM | 15 | 24. července 2008 16:41 |
| PCI PCIe pciX | robina80 | Obecné Hardware Chat | 1 | 24. červen 2008 11:18 |
| Otázka na PCIe 2.0 | thingie2 | Procesory, základní desky & RAM | 11 | 16. únor 2008 15:14 |
| Pomoc pls - AGP nebo PCIe & Mobo, co je nejlepší? / | gingarman | Obecné Hardware Chat | 3 | 18. ledna 2007 13:11 |
| Thread Nástroje | |
| |