![]() |
|
| |||
| |||
Όταν αγόρασα αυτό το Acer AST180-UD400B υπέθεσα την PCIE στο spec της ήταν 16X. Πρόσφατα εγκατεστημένο Rivatuner και η διαγνωστική δείχνουν υποστηρίζεται 16X, 8X επιλέξει. Θα ερευνηθεί μέσω της βιο της δεν μπορούσε να βρει κανένα τρόπο για να προσαρμόσει τη ρύθμιση αυτή. Δεν είμαι πολύ τεχνολογίας γνωρίζουν, αλλά είμαι προσπαθούμε. Κάθε Acer ιδιοκτήτες εκεί έξω εξοικειωμένοι με την προσαρμογή αυτής της ρύθμισης. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Απλώς έχεις ΕΒΓΑ 8800GT, SC, και δεν θέλουμε να χάσουμε του χυμού.OS: Vista Home Basic SP 1 CPU: AMD 64 X2 4000 + GPU: 8800GT ΕΒΓΑ SC 174,74 RAM: 2GB DDR2 533 PSU: 500W Antec Smartpower 2,0 SC: Creative SB X-FI Xtreme Gamer Ξεκίνησε ως Acer T180 UD400B MB: Acer EM61SM/EM61PM Τα πάντα είναι σε stock ρυθμίσεις, όπως είπα μόλις γνωρίζουμε αρκετά ώστε να είναι επικίνδυνες, γι 'αυτό άφησε τα πάντα ως IS.I "Παίζω Frontline FOW COD4 BF2142 και BF2 όλα σε υψηλά επίπεδα, γι' αυτό σίγουρος θα ήθελε να δει τι θα μοιάζουν 16X . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| θα μπορούσε απλώς να είναι η κάρτα δοκιμάστε να βάλετε το 8800 στην τότε ίσως και να είναι x16
| |||
| |||
| Χάρη 8800, αλλά ότι έχει ήδη εγκατασταθεί. Έχω κάποιες λεπτομέρειες για να προσθέσει: SYS. Bios έκδοση 6,00 PG SMBIOS έκδοση 2,3 SYS. Bios ID R01-Β1 Όταν κοίταξα στο Bios και το μόνο που σχετίζονται με τον καθορισμό PCIE ήταν παρόντα τίτλο. PCI Express σχετική στοιχεία μέγιστο ωφέλιμο φορτίο μέγεθος οι διαθέσιμες ρυθμίσεις είναι οι εξής: 128/256/512/1024/2048/4096 τότε που στο 4096 και δεν ήταν υψηλότερο. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το MB μόνος τρόπος για να ρυθμίσετε το πολλαπλασιαστικό PCIE ή τι. Θα μπορούσε να ήταν ότι η Acer σε φθηνά να κάνω μια MB με 16X, είναι αλήθεια ότι μια 8X slot είναι το ίδιο με ένα 16X slot και είναι λιγότερο πολύπλοκο να Mfg. Αναρωτιέμαι αν δεν υπάρχει ρύθμιση για την αλλαγή 16X να EM61SM/EM61PM μητρική πλακέτα με αυτό; Είναι αυτή μια από αυτές τις τιμές θα πρέπει να πληρώσουν για να μην έχουμε το smarts οδηγείτε ή να κάνω τη δική μου εξέδρας, δεν ελπίζω, αλλά δεν θα είναι έκπληξη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι ίσως το πρόβλημα. Ωστόσο, ορισμένες χρονοθυρίδες έχουν δύο - ένα slot είναι X16 και η άλλη τρέχει σε X8. Εκφράζει τη μητρική πλακέτα διπλού PCI-E; Αν ναι, προσπαθήστε να διακινούνται την κάρτα σας στο άλλο slot και επανεκκινήστε.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ, αλλά μόνο ένα slot σε αυτό το MB. |
|
| |||
| |||
| Χμμμ .. τότε σύντομο των καλώντας τον κατασκευαστή και ζητώντας τι γίνεται, μοιάζει ίσως να είναι από τύχη. NewEgg λέει έχετε x16, αλλά ... δεν το BIOS -> κάτι λάθος.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πού να αγοράσετε 6 Pin PCIe / PCI-E Καλώδια; | carpious | Θήκες & Τροφοδοτικά | 10 | 21 Αυγούστου 2009 16:46 |
| Μπορώ να swap παλιά μητρική πλακέτα για ένα με PCIE | navnut | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 15 | 24 Ιουλ 2008 16:41 |
| PCI pciE pciX | robina80 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 24 Ιουν 2008 11:18 |
| Ερώτηση σχετικά με PCIE 2,0 | thingie2 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 16 Φεβ 2008 15:14 |
| Βοήθεια pls - AGP ή PCIe & Mobo τι είναι καλύτερο;; / | gingarman | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 18 Ιαν 2007 13:11 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |