![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
Kad sam kupio ovaj Acer AST180-UD400B sam preuzeo PCIE u spec.'s je 16x. Nedavno instalirali Rivatuner i dijagnostika pokazati 16x podržana, 8x odabrali. Ja pronicali kroz Bio je mogao ne nađi prema bilo koji način da se prilagodite ovu postavku. Im 'ne vrlo tech poznato, ali Im' težak. Svejedno Acer vlasnici vani upoznati sa podešavanjem ovu postavku. Bilo kakva pomoć je dobrodošla. JA pravedan je dobio EVGA 8800GT SC i ne žele da bilo koji od njegovih otpada soka.OS: Vista Home Basic SP 1 CPU: AMD 64 X2 4000 + GPU: EVGA 8800GT SC 174,74 RAM: 2GB DDR2 533 PSU: 500W Antec Smartpower 2,0 SC: Creative SB X-FI Xtreme Gamer Started out kao Acer T180 UD400B MB: Acer EM61SM/EM61PM Sve je na zalihe postavke, kao što sam rekla sam dovoljno da znam biti opasno, pa sam otišao sve KAO IS.I 'Frontline FOW m igranje COD4 BF2142 i BF2 sve na visoko, tako da sam siguran htjeli vidjeti što 16x će izgledati . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bi to moglo biti samo kartica pokušati stavljanjem na 8800 i onda bi to moglo biti x16
| |||
| |||
| Hvala, ali da je već instaliran 8800. Imam nekoliko detalja za dodavanje: Sys. Bios verzija 6,00 PG SMBIOS verzija 2,3 Sys. Bios ID R01-B1 Kada sam pogledao u BIOS jedina postavka PCIE bila vezana za ovaj naslov. PCI Express predmeta relativne maksimalna korisna nosivost size dostupne postavke su bile: 128/256/512/1024/2048/4096 bila je postavljena na 4096 i nije bilo ništa više. JA dont 'znati ako ovaj je moj jedini način MB za postavljanje PCIE multiplikator ili što. Moglo bi biti da je to jeftini Acer napraviti sa MB 16x, je li istina da je 8x utor je isti kao 16x utor i to je manje složeno na mfg. Ja samo čuditi ako nema 16x postavku za promjenu da se s ovim EM61SM/EM61PM matične ploče? Je li to jedan od onih cijene sam platiti za ne vlasništvo smarts ili pogon kako bi svoje snast, nade, ali ne ne bi bili iznenađeni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je vjerojatno problem. Međutim, neki imaju dva utora - jedan utor je X16, a druga prometuje na X8. Je li tvoj matična ploča dual-PCI-E? Ako je tako, probajte pomaknuti svoju karticu u drugi slot i ponovno podizanje sustava.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hvala, ali samo jedan utor za ovu MB. |
|
| |||
| |||
| Hmm .. pa kratke pozivanja proizvođača i pitajući šta se dešava, izgleda kao da bi moglo biti od sreće. NewEgg kaže imate x16, ali ... ništa u BIOS -> nešto nije u redu.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Gdje kupiti 6 Pin PCIe / PCI-E Kabeli? | carpious | Cases & Power Supplies | 10 | 21. kolovoz 2009 16:46 |
| Mogu li swap stare matične ploče za jednu sa PCIE | navnut | CPU, Matične ploče i RAM | 15 | 24. srpnja 2008 16:41 |
| PCI pciE pciX | robina80 | General Hardware Chat | 1 | 24. lipnja 2008 11:18 |
| Pitanje o PCIE 2,0 | thingie2 | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 16. veljača 2008 15:14 |
| Pomozite pls - AGP ili PCIe & Mobo što je najbolje? / | gingarman | General Hardware Chat | 3 | 18 siječanj 2007 13:11 |
| Thread Tools | |
| |