![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
Amikor ez a vásárolt Acer AST180-UD400B feltételeztem a PCIe a spec's 16X. Nemrég telepített Rivatuner és a diagnosztika show 16X támogatott, 8X kiválasztva. I searched a Bio azon nem találtam semmilyen módon kell igazítani ezt a beállítást. Én nem nagyon tech tudatában, de próbálom. Minden Acer tulajdonosok ott ismerik beállításával ezt a beállítást. Any help is appreciated. Most kaptam egy EVGA 8800GT SC, és nem szeretné, hogy a hulladék a gyümölcslé.OS: Vista Home Basic SP 1 CPU: AMD 64 X2 4000 + GPU: EVGA 8800GT SC 174,74 RAM: 2GB DDR2 533 PSU: 500W Antec Smartpower 2,0 SC: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer Elindult végre az Acer T180 UD400B MB: Acer EM61SM/EM61PM Minden van raktáron beállítások, mint mondtam, csak tudom, elég veszélyes lehet, ezért hagytam mindent AS IS.I vagyok játszani Frontline FOW cod4 BF2142 és BF2 minden jó, úgyhogy biztos azt szeretné, hogy mi fog kinézni 16X . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| talán csak a kártyát próbálja a 8800 és akkor lehet, x16
| |||
| |||
| Köszönjük, hogy 8800, de már telepítve van. Van egy pár adatot kell hozzáadni: Sys. Bios változat 6,00 PG SMBIOS változat 2,3 Sys. Bios ID R01-B1 Amikor néztem a BIOS-ban a beállítás csak a PCIe volt ez a cím. PCI Express relatív tételek rakomány maximális mérete A rendelkezésre álló beállítások a következők: 128/256/512/1024/2048/4096 ez volt a 4096 és nem volt magasabb. Nem tudom, ez az én MB egyetlen módja, hogy a PCIe szorzó vagy mi. Lehet, hogy az Acer volt, hogy olcsó, hogy a MB 16X, ez igaz, hogy egy 8X slot van, mint egy 16X nyílás, és kevésbé bonyolult, hogy Mfg. Csak tudnám, ha nincs 16X beállítás változás ennek EM61SM/EM61PM alaplap? Ez egyike azoknak az árakat kell fizetni a nem ész vagy meghajtó, hogy a saját kocsi, remélem, nem de nem lenne meglepve. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez valószínűleg a problémát. Néhányan azonban két résidők - egy slot X16 és a többi fut, az X8. Ez a kettős alaplap PCI-E? Ha igen, akkor próbáld meg a mozgó kártya a többi nyílásba, és újraindít.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Kösz, de csak egy slot e MB. |
|
| |||
| |||
| Hmm .. majd rövid meg a gyártó, és azt kérdezi, mi folyik itt, külleme lehet, hogy a szerencse. NewEgg szerint Önnek x16, de ... semmi BIOS -> valami nem stimmel.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hol lehet vásárolni 6 Pin PCIe / PCI-E-Kábel? | carpious | Cases & Power Supplies | 10 | 21. augusztus 2009 16:46 |
| Can I swap régi alaplap egy egy PCIe | navnut | Processzorok, alaplapok és RAM | 15 | 24. július 2008 16:41 |
| PCI PCIe pciX | robina80 | Általános fémáru Chat | 1 | 24. június 2008 11:18 |
| Question on PCIe 2,0 | thingie2 | Processzorok, alaplapok és RAM | 11 | 16. február 2008 15:14 |
| Pls help - AGP vagy PCIe és milyen Mobo legjobban? / | gingarman | Általános fémáru Chat | 3 | 18. január 2007 13:11 |
| Téma eszközök | |
| |