![]() |
|
|
|||
|
|||
כשאני שנרכשו זה AST180-Acer UD400B אני להניח את חריצי PCIe ב spec של 16X היה. לאחרונה התקנתי Rivatuner ואת 16X אבחון להראות תמיכה, 8X הנבחר. אני חיפשו דרך של ביו לא יכלו למצוא שום דרך לשנות הגדרה זו. אני לא מודע מאוד טכני, אבל אני מנסה. כל Acer בעלי שם מוכר התאמת הגדרה זו. כל עזרה היא ךיתורעה. אני פשוט יש EVGA 8800GT Sc ואת לא רוצה לבזבז את כל המיץ.מערכת הפעלה: Vista Home SP 1 בסיסי מעבד: מעבד AMD 64 X2 4000 + GPU: EVGA 8800GT Sc 174,74 זיכרון RAM: 2GB DDR2 533 PSU: 500W ANTEC Smartpower 2.0 Sc: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer התחלנו לצאת בתור Acer T180 UD400B MB: Acer EM61SM/EM61PM הכל ב המניה ההגדרות, כמו שאמרתי, אני פשוט יודע מספיק כדי להיות מסוכן, אז השארתי הכל כפי IS.I 'ז משחק בחזית FOW COD4 BF2142 ו BF2 הכל על גבוה, אז אני בטוח הייתי רוצה לראות מה היה נראה כמו 16X . |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
זה יכול להיות פשוט נסה לשים את הכרטיס ב 8800 ואז זה עלול להיות x16
|
|||
|
|||
|
תודה אבל 8800 הוא כבר מותקן. יש לי מספר פרטים כדי להוסיף:
Sys. גירסת ה-BIOS 6.00 PG SMBIOS גרסה 2.3 Sys. ה-BIOS מזהה R01-B1 כאשר הסתכלתי ב-BIOS את ההגדרה רק חריצי PCIe הקשורים זה היה שם. PCI Express ביחס לפריטים הגודל המרבי payload הזמינות הגדרות היו: 128/256/512/1024/2048/4096 זה נקבע ב 4096 היה גבוה יותר כלום. אני לא יודע אם זו הדרך היחידה שלי MB להגדיר את מכפיל חריצי PCIe או מה. יכול להיות כי זה היה זול Acer לבצע מגה בייט עם 16X, האם זה נכון כי 8X משבצת זהה של 16X משבצת וזה פחות מורכבת כדי mfg. אני רק תוהה אם אין 16X כדי לשנות הגדרה זו EM61SM/EM61PM עם לוח האם? האם זה אחד מאותם מחירים אני צריך לשלם עבור שלא תצטרך את חוכמת או כדי להפוך את הכונן שלי חבל, מקווה שלא, אבל לא יהיה מופתע. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
זה כנראה הבעיה. עם זאת, יש שתי משבצות - משבצות אחד הוא x16 והשני פועל ב X8. האם לוח האם dual-PCI-E? אם כן, נסה את כרטיס האשראי שלך כדי להזיז את האחרים ואת משבצת אתחול מחדש.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
המערכת שלי: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
תודה, אבל רק אחד משבצת זו MB.
|
|
|
|||
|
|||
|
אממ .. אז פחות קורא את שם היצרן ואת שואלת מה קורה, נראה כאילו אתה יכול להיות מחוץ מזל. NewEgg אומר לך x16, אבל שום דבר לא ... ב-BIOS -> משהו לא בסדר.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
|