![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
Kai aš įsigijo šį Acer AST180-UD400B aš prielaidą PCIE į spec's, buvo 16x. Neseniai įdiegta Rivatuner ir diagnostika rodo 16X pritarė, 8X eiga. Aš ieškojau per Bio's Nepavyko rasti jokiu būdu koreguoti šį parametrą. Nesu labai Tech žino, bet aš stengiuosi. Bet Acer savininkai ten žino, patikslinančiu šį parametrą. Any help is appreciated. I just got EVGA 8800GT SC ir nenori eikvoti savo sultyse.OS: Vista Home Basic SP 1 Procesorius: AMD 64 X2 4000 + GPU: EVGA 8800GT SC 174,74 RAM: 2GB DDR2 533 PSU: 500W Antec SmartPower 2,0 SC: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer Pradėjome kaip Acer T180 UD400B MB: Acer EM61SM/EM61PM Viskas yra sandėlyje parametrus, kaip aš sakiau, aš tiesiog žinau pakankamai pavojingas, todėl man paliko viską kaip IS.I "m žaisti Frontline FOW CoD4 BF2142 ir BF2 visus didelės, todėl aš tikrai norėčiau pamatyti, kas 16X atrodys . |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
tai gali būti tiesiog kortelė pabandykite 8.800 ir tada ji gali būti x16
|
|||
|
|||
|
Ačiū, bet, kad 8.800 yra jau įdiegta. Turiu kelias detales Pridėti:
Sys. BIOS versijos 6,00 PG SMBIOS versija 2.3 Sys. BIOS ID R01-B1 Aš pamačiau į BIOS tik nustatant susijusius su PCIE buvo šis pavadinimas. PCI Express santykinis elementai Didžiausia naudingoji apkrova dydis Galimi nustatymai buvo: 128/256/512/1024/2048/4096 ji buvo nustatytas 4.096 ir niekas daugiau. Aš nežinau, ar tai mano MB vienintelis būdas nustatyti PCIE daugiklis ar ką. Ar gali būti, kad Acer buvo pigūs, kad MB su 16X, ar tiesa, kad 8x lizdas yra kaip 16X lizdas pat ir ji mažiau sudėtinga MFG. Aš tiesiog įdomu, jei nėra 16X nustatymus pakeisti šią EM61SM/EM61PM plokštę? Tai tos kainos turiu mokėti už tai, protas ar diską padaryti savo įlaidai vieną, vilties nėra, tačiau ji negali būti nustebinti. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tai tikriausiai problema. Tačiau, kai du Slots - vienas lizdas yra x16 ir kiti važiavimas X8. Ar jūsų pagrindinė plokštė su dviem PCI-E? Jei taip, pabandykite perkelti kortelę į kitą lizdą ir paleisti.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Mano sistema: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Ačiū, bet tik vieną lizdą į šią MB.
|
|
|
|||
|
|||
|
Hmm .. tada trumpą kvietimo gamintojas ir klausia, kas vyksta, atrodo, jums gali būti out of luck. Newegg sako turite x16, bet ... nieko BIOS -> Something's wrong.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
|