![]() |
|
| |||
| |||
Kad es iegādāties šīs Acer AST180-UD400B I pieņemts PCIE in spec's 16X. Nesen uzstādīta Rivatuner un diagnostiku parādīt 16X atbalstīti, 8X izvēlēts. Es pārmeklē ar Bio's nevarēju atrast veidu, kā pielāgot šo iestatījumu. Es neesmu ļoti tehnoloģiju zina, bet es cenšos. Jebkurš Acer īpašnieki, kas tur pazīstami ar ko pielāgo šo iestatījumu. Any help is appreciated. Es tikko saņēmu EVGA 8800GT SC un nevēlaties, lai jebkāda atkritumu tās sulu.OS: Vista Home Basic SP 1 CPU: AMD 64 X2 4000 + GPU: EVGA 8800GT SC 174,74 RAM: 2GB DDR2 533 PSU: 500W Antec Smartpower 2,0 SC: Creative SB X-FI Xtreme Gamer Sākumā bija ASUS T180 UD400B MB: Acer EM61SM/EM61PM Viss ir akciju iestatījumus, tāpat kā es teicu, es zinu pietiekami būt bīstami, tāpēc es atstāju visu kā IS.I "m spēļu Frontline FOW COD4 BF2142 un BF2 visus augsts, tāpēc es pārliecināts gribētu redzēt 16X tas izskatās . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to var tikai karti, pamēģiniet ievietot 8.800 un tad tas varētu būt x16
| |||
| |||
| Paldies, bet 8.800 ir jau instalēta. Man ir maz informācijas, lai pievienotu: Sys. Bios version 6,00 PG SMBIOS versija 2,3 Sys. BIOS ID R01-B1 Kad es izskatījās in Bios vienīgais iestatījums attiecas uz PCI bija šo nosaukumu. PCI Express relatīvās vienības maksimālā celtspēja izmērs pieejamie uzstādījumi bija: 128/256/512/1024/2048/4096 tas bija noteikts 4.096 un nekas vairāk. Es nezinu, ja tas ir mans MB vienīgais veids, kā noteikt PCIE reizinātāju vai ko. Vai tā varētu būt, ka Acer bija lēts, lai MB ar 16X, tā ir taisnība, ka 8X slots ir pati 16X nišu, un tas ir tik sarežģīti MFG. Es tikai brīnos, ja nav 16X iestatījumu mainīt uz šo EM61SM/EM61PM mātesplatē? Tas ir viens no šīs cenas man jāmaksā, ka tā nav smarts vai disku, lai padarītu savu platformu, ceru, ka nav, bet nebūtu pārsteigts. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir iespējams, problēma. Tomēr dažas dalībvalstis ir divas nišas - viena niša ir X16 un citi iet pie X8. Vai jūsu motherboard dual-PCI-E? Ja tā, tad mēģiniet pārvietot karti uz cita slota un reboot.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Paldies, bet tikai viena slota uz šo MB. |
|
| |||
| |||
| Hmm .. tad pietrūkst zvana ražotāja un lūdz to, kas notiek, izskatās, ka jūs varētu būt no luck. NewEgg saka, jums ir x16, bet ... nekas BIOS -> kaut kas ir nepareizi.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
![]() |
|
| Bookmarks |