![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
Kiedy zakupiony ten Acer AST180-UD400B I przyjął PCIe w spec był 16X. Ostatnio zainstalowany Rivatuner i diagnostyka pokaż wspierane 16X, 8X wybranych. I poszukiwane przez Bio's nie może znaleźć jakiś sposób, aby dostosować ustawienia. Nie jestem świadomy tech, ale Próbuję. Wszelkie Acer właścicieli tam znać o dostosowaniu tego ustawienia. Any help is appreciated. I just got a EVGA 8800GT SC i nie chcę tracić żadnego z jej soku.OS: Vista Home Basic SP 1 CPU: AMD 64 X2 4000 + GPU: EVGA 8800GT SC 174,74 RAM: 2GB DDR2 533 PSU: 500W Antec Smartpower 2,0 SC: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer Rozpoczęcie jako Acer T180 UD400B MB: Acer EM61SM/EM61PM Wszystko jest w stanie ustawień, jak powiedziałem po prostu wiedzieć, wystarczy być niebezpieczne, więc wszystko tak jak w lewo IS.I "m gry Frontline FOW COD4 BF2142 i BF2 wszystko na wysokim poziomie, więc na pewno chcą zobaczyć, co będzie wyglądać 16X . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| może to być tylko karty próby wprowadzenie w 8800, a następnie może być x16
| |||
| |||
| Dzięki, ale 8800 jest już zainstalowana. Mam kilka szczegółów, aby dodać: Sys. BIOS w wersji 6.00 PG SMBIOS wersja 2.3 Sys. BIOS ID R01-B1 Kiedy spojrzał w BIOSie tylko ustawienia związane z PCIe ten tytuł. PCI Express względnej pozycji maksymalnej wielkości ładunku dostępnych ustawień były: 128/256/512/1024/2048/4096 został ustalony na 4096 i nie było żadnego wyższego. Nie wiem, czy to moja MB jedynym sposobem, aby ustawić lub PCIe mnożnikowego co. Czy można było, że Acer tanie dokonać MB z 16X, jest to prawda, że 8X gniazdo jest takie samo jak 16X gniazda i mniej skomplikowane mfg. Ja po prostu zastanawiam się, jeśli nie ma 16X ustawienie, aby przejść do niniejszej EM61SM/EM61PM płyty głównej? Czy jest to jeden z tych cen muszę zapłacić za nie posiadające smarts lub dysku, aby moje platformę, nadzieję, że nie, ale nie byłby zaskoczony. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To prawdopodobnie problem. Niemniej jednak, niektóre mają dwa sloty - jeden slot jest X16 i innych działa w X8. Czy twoja płyta podwójnym PCI-E? Jeśli tak, spróbuj przenieść karty do innego gniazda i zrestartować komputer.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Dzięki, ale tylko jedno gniazdo do tego MB. |
|
| |||
| |||
| Hmm .. następnie krótki rozmów producenta i pytając, co się dzieje, wygląda być może na szczęście. NewEgg mówi masz x16, ale ... nic w BIOS -> coś.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |