![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
Keď som kúpila tento Acer AST180-UD400B som prevzal PCIe vo spec to bolo 16x. Novo inštalovaných RivaTuner a diagnostika show 16X podporované, 8X vybrané. I vyhľadávali prostredníctvom Bio to nemohla nájsť spôsob, ako zmeniť toto nastavenie. Nie som si vedomý veľmi technicky, ale já jsem chtěl vyzkoušet. Akékoľvek Acer majitelia tam zoznámi s úpravou tohto nastavenia. Akákoľvek pomoc je oceňovaná. Len som dostal EVGA 8800GT SC a nechcú strácať jeho šťavu.OS: Vista Home Basic SP 1 CPU: AMD 64 X2 4000 + GPU: EVGA 8800GT SC 174,74 RAM: 2GB DDR2 533 PSU: 500W Antec Smartpower 2,0 SC: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer Začalo to ako Acer T180 UD400B MB: Acer EM61SM/EM61PM Všetko je skladom na nastavenia, ako som povedal: Ja len viem dosť, že sú nebezpečné, a tak som nechal všetko AS IS.I 'm prehrávanie Frontline FOW CoD4 BF2142 a BF2 všetko na vysokú, tak som určite by som sa pozrel, čo 16X bude vyzerať . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| môže to byť len kartu skúsiť uvedenie 8800 a potom by mohlo byť x16
| |||
| |||
| Vďaka, ale 8800 je už nainštalovaná. Mám málo informácií pridať: Sys BIOS verze 6.00 PG SMBIOS verzia 2.3 Sys ID Bios R01-B1 Keď som sa pozrel do BIOSu len nastavenia súvisiace s PCIe bol tento titul. PCI Express relatívnej položky Maximálna veľkosť payload dostupných nastavenia boli: 128/256/512/1024/2048/4096 bola stanovená na 4096, a nie je nič vyššieho. Nevím, jestli to je môj MB jediný spôsob, ako nastaviť PCIe viacnásobného alebo co. Mohol by to byť to, že Acer bolo lacné, aby sa s MB 16X, to je pravda, že 8X slot je rovnaký ako 16X slot a je to menej zložité mfg. Len som si, či nie je 16X nastavenia zmeniť, aby sa EM61SM/EM61PM tejto doske? Je to jeden z tých cien Musím platiť za to, že smarts alebo úsilie, aby svoje vlastné plošinu, dúfam ale nebude prekvapený. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je asi problém. Avšak, niektorí majú dva sloty - jeden slot je X16 a iné beží na X8. Je vaša základná doska-duální PCI-E? Ak áno, pokúste sa pohybujú Vašej karty s ostatnými slot a reštartujte počítač.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vďaka, ale iba jeden slot na túto MB. |
|
| |||
| |||
| Hmm .. tak krátke volania výrobcu a zistite, čo sa deje, vyzerá, že by vás mohla okrem šťastia. NewEgg hovorí máte x16, ale ... nič v BIOSu -> niečo je zle.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |