![]() |
|
| |||
| |||
Ben bu Acer AST180 satın UD400B-I spec's 16X olduğu PCIe devraldı. Son ve Rivatuner kurulu teşhis 16X desteklenen, 8X seçilen gösteriyor. Ben BiyoMüh Bu ayar ayarlamak için herhangi bir şekilde bulamadık üzerinden arama yaptı. Ben çok teknoloji farkında değilim, ama ben çalışıyorum. Dışında herhangi bir Acer sahipleri bu ayar ayarlayarak aşina. Any help is appreciated. Ben sadece bir EVGA 8800GT SC var herhangi bir meyve suyu atık istemiyorum.OS: Vista Home Basic SP 1 İşlemci: AMD 64 X2 4000 + GPU: EVGA 8800GT SC 174,74 RAM: 2GB DDR2 533 PSU: 500W antec Smartpower 2,0 İM: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer Bir Acer T180 UD400B olarak başladı MB: Acer EM61SM/EM61PM Her şey gibi ben yeterli bilgileri tehlikeli olacak, bu yüzden, bu yüzden emin 16X nasıl görüneceğini görmek istiyorum IS.I 'e tüm yüksek üzerinde Cephe FOW COD4 BF2142 ve BF2 oynamaya A.Ş. her sol söyledi stok ayarları is at . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sadece kart olabilir ve daha sonra x16 olabilir ve 8.800 koyarak deneyin
| |||
| |||
| Teşekkürler ama 8800 zaten yüklü. Ben eklemek için bazı bilgiler var: Sis. BIOS sürümü 6,00 PG SMBIOS sürümü 2,3 Sis. Bios numarası R01-B1 Ben BIOS'unda tek PCIe ilgili ayar bu başlık oldu baktım. PCI Express göreli öğeleri maksimum yük boyutu kullanılabilir ayarlar vardı: 128/256/512/1024/2048/4096 bu 4096 ve ayarlanmışsa hiçbirşey yüksektir. Eğer bu PCIe veya çarpanı ayarlamak için MB tek yolu olduğunu bilmiyorum. Bu Acer ucuz 16X bir MB yapmak için, bir 8X yuvasına bir 16X yuvası aynı doğru ve daha az mfg da karmaşık's olabilir. Eğer bu EM61SM/EM61PM anakart ile değiştirmek için hiçbir 16X ayar Ben sadece merak ediyorum? Ben smarts yaşıyorsanız veya kendi teçhizat için sürücü için ödemek zorunda bu fiyatların bu değil, umut ancak sürpriz olmaz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu muhtemelen sorun. Ancak, bazı iki yuvası var - bir yuvası X16 ve x8 bulunan diğer çalışan bir. Anakartınızın Çift mi-PCI-E? Eğer öyleyse, diğer yuvası ve reboot için kart hareketli deneyin.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Teşekkürler, ama bu MB sadece bir yuvası. |
|
| |||
| |||
| Gibi şans dışında olabilir Hımm .. sonra üreticisine çağrı kısa ve ne oluyor soruyorum, görünüyor. NewEgg, ancak x16 söyledi BIOS'unda ... şey ->'s şey yanlış.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
![]() |
|
| Bookmarks |