![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
Коли я купував цю Acer AST180-UD400B я припускав, PCIE в спектрі був 16x. Нещодавно встановлено Rivatuner та діагностики показують, 16X підтримується, 8x вибраний. Я пошукав в біо не знайшов яких-небудь чином змінити цю настройку. Я не дуже Tech знає, але я стараюся. Будь-який Acer власники там знайомі з коригування цього параметра. Ми раді кожному допомогти. Я тільки що отримав EVGA 8800GT SC і не хочуть втрачати свого соку.ОС: Windows Vista Home Basic SP 1 Процесор: AMD 64 X2 4000 + GPU: EVGA 8800GT SC 174,74 Оперативна память: 2GB DDR2 533 Блок живлення: 500W Antec Smartpower 2,0 SC: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer Починав як Acer T180 UD400B МБ: Acer EM61SM/EM61PM Всі налаштування на складі, як я сказав, я просто знаю, достатньо, щоб бути небезпечним, тому я залишив все як IS.I м 'у програмі Frontline FOW COD4 BF2142 і BF2 все на високому, так що я впевнений, хотіли б побачити, що 16X буде виглядати . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| це може бути просто спробуйте вставити картку в 8800, а потім він може бути x16
| |||
| |||
| Спасибі, але що 8800 вже встановлено. У мене є кілька деталей, щоб додати: Sys. Bios Version 6.00 PG SMBIOS версії 2.3 Sys. BIOS ID R01-B1 Коли я подивився в Bios тільки налаштування, пов'язані з PCIE було такою назвою. PCI Express відносної пунктам Максимальна комерційна завантаження розміру доступні настройки були: 128/256/512/1024/2048/4096 вона була встановлена в 4096 і нічого більше. Я не знаю, якщо це моє MB Єдиний спосіб встановити PCIE мультиплікації або що. Може бути, Acer була дешевою, щоб МБ, 16X, це правда, що 8x слот так само, як слота 16X, і це менш складні в MFG. Я просто дивуюся, якщо немає 16X налаштування для зміни цієї плати EM61SM/EM61PM? Це одна з тих цін я повинен платити за відсутність СМАРТС або диск, щоб мою власну Ріг, сподіваюся, НЕ буде, але не дивуйтеся. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це, ймовірно, проблема. Однак, деякі мають два слота - Один слот x16 і інші працює на X8. Ваша материнська плата Dual-PCI-E? Якщо так, то спробуйте перемістити свою картку інший слот і перезавантаження.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Дякую, але тільки один слот для цієї МБ. |
|
| |||
| |||
| Хм .. Тоді не закликає виробників і запитують, що відбувається, виглядає, як ви може бути не пощастило. NewEgg каже, у вас є x16, але ... нічого в BIOS -> Что-то неправильно.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |