![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей, Im нова във форума и Im търсят за съвет. Im купуват компютър следващата седмица, но не са много пари (малък бюджет). Аз искам моя компютър за стрийминг медийни и случайни игри. След много време, прекарано в интернет, да излезе с две платформи, като единствената разлика между тях CPU и графична карта: 1 .- Процесор: Core 2 Duo E4400 Графична карта: ATI HD 2400Pro 256MB 2 .- Процесор: Dual-Core E2160 Графична карта: NVidia 8500GT 256MB Кой ще се представят по-добре в приложения като игри, аудио кодиране и Straming медии? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако беше ми парите? В E4400. Тъй като основната си употреба изглежда е стрийминг медия големите кеш на този процесор ще дойде по-удобен (то няма да се прави разлика при игрите). Плюс това, като същевременно му абсолютно същите archtitecture като E2160 е също 200mhz-бързо, което ще дойде по-удобни при игрите. Но, и се приема че започваш да се използват поне 19 "екран (1280x1024), който ще пострада от по-новите заглавия игра с една от тези карти, особено DX10 игри. Ако не ще се играе по-възрастните, DX9 игри Бих силно препоръчваме търсят по-различни карти, може би 7600GS или GT. Много рентабилен и те двамата игра, много щастие, на резолюцията на цитирания по-горе. На последно място, независимо от вашето на (операционна система) Бих погледнете 2GB на овен, за да ускори нещата заедно с кодиране и стрийминг.
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
![]() |
|
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Кои Външен HDD за Изберете ..... | dariuzthepole | Дискове & сменяемите носители | 5 | 19 Jan 2009 18:32 |
| Помогнете ми да избера случай / PSU, моля! | Airescape | Случаи & Power Доставки | 6 | 27 Jan 2008 01:12 |
| Кои RAM да изберем? | stefmat90 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 2-ро Jan 2008 07:13 |
| Помощ, които бихте избрали. | sgtoku | Общи Хардуер Чат | 1 | 2-ро октомври 2007 22:34 |
| Какъв хостинг да изберете? | inve.tment | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 5 | 17 Март 2007 05:03 |
| Нишка Инструменти | |
| |