menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Pomozte mi Vyberte si!

Reply

Thread Nástroje
Old 29.září 2007, 10:52
Nový člen skupiny

Default Pomozte mi Vyberte si!

Hi, im nového ve fóru a chatu hledáte radu. Im nákup počítače příští týden, ale já nemám hodně peněz (napjatém rozpočtu). Chci, aby můj počítač pro streamování médií a občasné hraní her. Po hodně času stráveného na internetu, jsem přišel se dvěma vrty, přičemž jediným rozdílem mezi nimi procesoru a grafické karty:

1 .-

CPU: Core 2 Duo E4400
Grafická karta: ATI HD 2400Pro 256megabajt

2 .-
CPU: Dual-Core E2160
Grafická karta: Nvidia 8500GT 256 megabajt

Který z nich bude lépe dařit v aplikací, jako je hraní, Audio kódování a Straming Media?
Old 29.září 2007, 20:00
Dárce Skupina

Kdyby to bylo moje peníze?

E4400. Jako primární použití se zdá být pro streamování médií větší cache tohoto procesoru se bude hodit (to nebude žádný rozdíl při hraní her).

Navíc, zatímco jeho přesně stejné jako archtitecture E2160 je také 200MHz rychlejší, což se bude hodit při hraní her.

Ale, a za předpokladu, že budete používat alespoň 19 "displej (1280x1024), budete trpět na novější herní tituly s některou z těchto karet, a to zejména DX10 hry.

Pokud se chystáte hrát starší, DX9 hry bych důrazně doporučujeme při pohledu na jinou kartu, možná 7600GS nebo GT. Velmi efektivní a oba hra, docela šťastně, v rozlišení citované výše.

Konečně, bez ohledu na vaše OS (operační systém) bych se na 2GB RAM, aby pomohly urychlit věci spolu s kódování a streamování.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 29.září 2007, 21:08
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal alex View Post
Kdyby to bylo moje peníze?

E4400. Jako primární použití se zdá být pro streamování médií větší cache tohoto procesoru se bude hodit (to nebude žádný rozdíl při hraní her).

Navíc, zatímco jeho přesně stejné jako archtitecture E2160 je také 200MHz rychlejší, což se bude hodit při hraní her.

Ale, a za předpokladu, že budete používat alespoň 19 "displej (1280x1024), budete trpět na novější herní tituly s některou z těchto karet, a to zejména DX10 hry.

Pokud se chystáte hrát starší, DX9 hry bych důrazně doporučujeme při pohledu na jinou kartu, možná 7600GS nebo GT. Velmi efektivní a oba hra, docela šťastně, v rozlišení citované výše.

Konečně, bez ohledu na vaše OS (operační systém) bych se na 2GB RAM, aby pomohly urychlit věci spolu s kódování a streamování.
Wow, děkuji, jsem opravdu apreciate to! i think ive z mé mysli. See ya kolem pal
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Externí HDD, který se Choose ..... dariuzthepole Drives & Removable Media 5 19. ledna 2009 18:32
Pomozte mi vybrat případ / PSU prosím! Airescape Případy & Napájecí zdroje 6 27. ledna 2008 01:12
RAM, který si vybrat? stefmat90 Procesory, základní desky & RAM 3 2. ledna 2008 07:13
Nápověda, které by jste si zvolili. sgtoku Obecné Hardware Chat 1 2. října 2007 22:34
Jaký vybrat hosting? inve.tment Web Design, hosting & SEO 5 17. března 2007 05:03
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.