μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Βοήθησέ με Διαλέξτε!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29 Σεπτεμβρίου, 2007, 10:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Βοήθησέ με Διαλέξτε!

Hi, im νέα στο forum και im ψάχνουν για συμβουλές. Im την αγορά ενός υπολογιστή την επόμενη εβδομάδα, αλλά δεν έχω πολλά χρήματα (σφιχτό προϋπολογισμό). Θέλω τον υπολογιστή μου για streaming media και περιστασιακά τυχερών παιχνιδιών. Μετά από τα μέρη του χρόνου που δαπανάται στο διαδίκτυο, ήρθα με δύο εξέδρες, είναι η μόνη διαφορά μεταξύ αυτών της CPU και την Κάρτα γραφικών:

1 .-

CPU: Core 2 Duo E4400
Κάρτα γραφικών: ATI HD 2400PRO 256MB

2 .-
CPU: Dual-Core E2160
Κάρτα γραφικών: Nvidia 8500GT 256MB

Ποιο από τα δύο θα έχουν καλύτερες επιδόσεις σε εφαρμογές όπως Gaming, Κωδικοποίηση ήχου και Straming Media;
Old 29 Σεπτεμβρίου, 2007, 20:00
Ομάδα Δωρητών

Αν ήταν τα λεφτά μου;

Η E4400. Ως κύρια χρήση σας φαίνεται να είναι streaming media η μεγαλύτερη μνήμη cache της CPU θα έρθει σε πρακτικό (δεν θα κάνει καμία διαφορά όταν gaming).

Πλέον, ενώ ακριβώς το ίδιο του archtitecture όπως η E2160 είναι επίσης 200MHz πιο γρήγορα η οποία θα τεθεί σε βολικό όταν gaming.

Αλλά, και αν υποτεθεί πηγαίνετε να χρησιμοποιεί τουλάχιστον ένα 19 "οθόνη (1280x1024) που πρόκειται να υποφέρουν σε νεότερα τίτλους παιχνίδι με καμία από αυτές τις κάρτες, ειδικά DX10 παιχνίδια.

Αν πρόκειται να παίζουν μεγάλα, DX9 παιχνίδια Θα συνιστούσαμε να ψάχνετε σε διαφορετική κάρτα, ίσως 7600GS ή GT. Πολύ αποδοτικό και οι δύο το παιχνίδι, πολύ ευχαρίστως, στο ψήφισμα αναφέρεται παραπάνω.

Τέλος, ανεξάρτητα από το OS σας (λειτουργικό σύστημα) Θα εξετάσουμε 2GB μνήμης RAM για να βοηθήσει τα πράγματα ταχύτητα μαζί με την κωδικοποίηση και streaming.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 29 Σεπτεμβρίου, 2007, 21:08
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας alex View Post
Αν ήταν τα λεφτά μου;

Η E4400. Ως κύρια χρήση σας φαίνεται να είναι streaming media η μεγαλύτερη μνήμη cache της CPU θα έρθει σε πρακτικό (δεν θα κάνει καμία διαφορά όταν gaming).

Πλέον, ενώ ακριβώς το ίδιο του archtitecture όπως η E2160 είναι επίσης 200MHz πιο γρήγορα η οποία θα τεθεί σε βολικό όταν gaming.

Αλλά, και αν υποτεθεί πηγαίνετε να χρησιμοποιεί τουλάχιστον ένα 19 "οθόνη (1280x1024) που πρόκειται να υποφέρουν σε νεότερα τίτλους παιχνίδι με καμία από αυτές τις κάρτες, ειδικά DX10 παιχνίδια.

Αν πρόκειται να παίζουν μεγάλα, DX9 παιχνίδια Θα συνιστούσαμε να ψάχνετε σε διαφορετική κάρτα, ίσως 7600GS ή GT. Πολύ αποδοτικό και οι δύο το παιχνίδι, πολύ ευχαρίστως, στο ψήφισμα αναφέρεται παραπάνω.

Τέλος, ανεξάρτητα από το OS σας (λειτουργικό σύστημα) Θα εξετάσουμε 2GB μνήμης RAM για να βοηθήσει τα πράγματα ταχύτητα μαζί με την κωδικοποίηση και streaming.
Πω πω, ευχαριστώ, εγώ apreciate πραγματικά αυτό! Νομίζω ότι Ive το μυαλό μου. Τα λέμε περίπου φίλε
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.