![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, Im novi na forumu i im u potrazi za savjet. Im kupujete računalo sljedeći tjedan, ali ja nemam puno novaca (zbijeno proračuna). Želim moj računalo za streaming medija i povremeno igranje. Nakon mnogo vremena provedenog na Internetu, JA je došao gore sa dva rigs, budući da je jedina razlika između njih CPU i Grafička kartica: 1 .- CPU: Core 2 Duo E4400 Grafička kartica: ATI HD 2400Pro 256MB 2 .- CPU: Dual-Core E2160 Grafička kartica: Nvidia 8500GT 256MB Koji će bolje u apps poput Gaming, audio kodiranje i Straming medijima? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako je moj novac? The E4400. Kao glavni koristiti, kako se čini, streaming medija i veći cache Procesor ove će doista doći u ruci (to neće napraviti nikakve razlike kada gaming). Plus, dok je njen točno jednak archtitecture kao E2160 je također 200mhz bržu koji će doći u ruci kada gaming. Ali, i uz pretpostavku idete se da koristite najmanje 19 "ekran (1280x1024) idete da pretrpi na noviju game titles bilo tih kartica, pogotovo DX10 igara. Ako tvoj 'idući u biti svira stariji, DX9 igre Htio snažno preporučamo gleda na drugu karticu, možda 7600GS ili GT. Jako jeftin i oni obje igre, prilično sretno, na rezoluciji citirani gore. Na kraju, bez obzira na OS (operativni sistem) bih pogledati 2GB RAM-a kako bi se brzo stvari uz kodiranje i streaming.
|
| |||
| |||
| Quote:
|