![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi, im new in a fórum és im keres tanácsot. Im vásárol egy számítógépet a jövő héten, de én nem sok pénz (szűk költségvetés). Vissza akarom kapni a számítógépen streaming média és alkalmi játékokhoz. Miután sok időt töltött az interneten, kitaláltam két fúrótornyok, az egyetlen különbség köztük a processzor és a grafikus kártya: 1 .- A CPU: Core 2 Duo E4400 Grafikus kártya: ATI HD 2400Pro 256MB 2 .- A CPU: Dual-Core E2160 Grafikus kártya: Nvidia 8500GT 256MB Amelyek közül az egyik sokkal jobban teljesítenek, mint apps Gaming, Audio Kódolás és Straming média? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha ez volt a pénz? Az E4400. Mint az elsődleges használata úgy tűnik, hogy a streaming média a nagyobb cache-e cpu majd jól jöhet (ez nem mindegy, ha játék). Plusz, míg a archtitecture pontosan ugyanaz, mint az E2160-a 'is, ami gyorsabb 200mhz jól jöhet, ha játékoknál. De, és feltételezve, hogy fogsz használni, legalább egy 19 "képernyő (1280x1024) fogsz szenvedni az újabb játék címeket vagy az említett kártyákat, különösen DX10 játékok. Ha akarsz játszani régebbi, DX9 játékok lennék javasoljuk nézett egy másik kártyát, talán egy 7600GS vagy GT. Rendkívül költséghatékony, és mindkettő játék, nagyon boldogan, a fent idézett állásfoglalás. Végül, függetlenül attól, hogy a OS (operációs rendszer) Szeretném nézni 2GB RAM-mal gyorsabb a dolgokat együtt a kódolás és a folyó.
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Melyik külső HDD Válasszon ..... | dariuzthepole | Drives & Removable Media | 5 | 19. január 2009 18:32 |
| Segíts, válasszon egy eset / PSU kérjük! | Airescape | Cases & Power Supplies | 6 | 27. január 2008 01:12 |
| Melyik RAM választani? | stefmat90 | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 2. Jan 2008 07:13 |
| Segítség, ami akarsz. | sgtoku | Általános fémáru Chat | 1 | 2. október 2007 22:34 |
| Mi otthont választani? | inve.tment | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 17. március 2007 05:03 |
| Téma eszközök | |
| |