![]() |
|
| |||
| |||
| היי, IM חדשים בפורום ו IM מחפש עצה. Im קונה מחשב שבוע הבא, אבל אין לי הרבה כסף (מהודק התקציב). אני רוצה את המחשב לצורך הזרמת מדיה ו מזדמנים המשחקים. אחרי הרבה זמן בילינו באינטרנט, חשבתי על שני rigs, להיות ההבדל היחיד ביניהם את CPU ואת כרטיס מסך: 1 .- CPU: Core 2 Duo E4400 כרטיס מסך: ATI HD 2400Pro 256MB 2 .- CPU: Dual-Core E2160 כרטיס מסך: Nvidia 8500GT 256MB איזה מהם יהיה ביצועים טובים יותר ב-Apps כמו משחקים, קידוד אודיו ו Straming מדיה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם היה לי את הכסף? ה E4400. כמו השימוש העיקרי שלך נראה כי הזרמת מדיה את מטמון גדול של CPU זה יגיע שימושי (זה לא לעשות כל הבדל בזמן המשחק). בנוסף, בעוד שלה בדיוק כפי archtitecture את E2160 הוא גם 200mhz אשר יגיע מהר יותר שימושי כאשר המשחק. אבל, ובהנחה שאתה הולך להשתמש לפחות 19 "המסך (1280x1024) אתה הולך לסבול על משחק חדש יותר כותרות עם אחד משני כרטיסים אלו, בעיקר במשחקי DX10. אם אתה הולך להיות משחק ישנים, DX9 משחקים הייתי ממליץ בחום מסתכל על כרטיס אחר, אולי 7600GS או GT. עלות אפקטיבית מאוד והם שניהם המשחק, די בשמחה, בשעה ההחלטה המצוטט לעיל. לבסוף, לא משנה את מערכת ההפעלה שלך (מערכת הפעלה) אני רוצה להסתכל על 2GB זיכרון RAM כדי לסייע Speed דברים ביחד עם קידוד ו הזרמה.
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| איזה HDD חיצוניים כדי לבחור ..... | dariuzthepole | כוננים & נשלפת | 5 | 19th ינואר 2009 18:32 |
| תעזור לי לבחור תיק / PSU בבקשה! | Airescape | מקרים & ספקי כוח | 6 | -27 ינואר 2008 01:12 |
| איזה זיכרון RAM כדי לבחור? | stefmat90 | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 2nd ינואר 2008 07:13 |
| עזרה, אשר תבחר. | sgtoku | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 2nd אוקטובר 2007 22:34 |
| אירוח מה לבחור? | inve.tment | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 5 | -17 מרץ 2007 05:03 |
| שרשרת כלים | |
| |