mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Padėti man pasirinkti?

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 29, 2007, 10:52
Naujas Narys

Default Padėti man pasirinkti?

Hi, im new in forumą ir im looking patarimo. Im perkant kompiuterį kitą savaitę, bet aš neturiu daug pinigų (mažas biudžetas). Aš noriu, kad mano kompiuteryje Streaming Media ir retkarčiais žaidimams. Po daug laiko praleido internete, aš atėjau ne su dviem stendais, vienintelis skirtumas tarp jų CPU ir Graphics Card:

1 .-

Procesorius: Intel Core 2 Duo E4400
Graphics Card: ATI HD 2400Pro 256MB

2 .-
CPU: Dual-Core E2160
Grafikos plokštė: Nvidia 8500GT 256MB

Kuris iš atliks geriau Apps panašūs žaidimai, garso kodavimo ir Straming žiniasklaida?
Old Rugsėjis 29, 2007, 20:00
Donorų grupės

Jei tai buvo mano pinigus?

E4400. Kaip pagrindinis naudojimas atrodo Streaming Media didesnę talpyklą šio CPU bus naudinga (tai nėra jokio skirtumo, kai žaidimo).

Plius, nors jos lygiai taip pat kaip archtitecture E2160 Taip pat 200MHz greičiau, bus naudinga, kai žaidimų.

Tačiau, darant prielaidą, kad ir jums bus sunaudoti ne mažiau kaip 19 "ekranas (1280x1024) You're going to kenčia dėl naujesnių žaidimo titulai su viena iš šių kortų, ypač DX10 žaidimų.

Jei jums bus žaisti vyresni, DX9 žaidimų Norėčiau rekomenduojame pažvelgti į įvairių kortelių, gal ir 7600GS arba GT. Labai ekonomiškas ir jie abu žaidimas, gana laimingai, bent rezoliucija kotiruojamas aukščiau.

Galiausiai, nepriklausomai nuo tavo OS (operacinę sistemą) Norėčiau pažvelgti 2GB RAM pagreitinti dalykus kartu su kodavimo ir transliavimas.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Rugsėjis 29, 2007, 21:08
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by Alex View Post
Jei tai buvo mano pinigus?

E4400. Kaip pagrindinis naudojimas atrodo Streaming Media didesnę talpyklą šio CPU bus naudinga (tai nėra jokio skirtumo, kai žaidimo).

Plius, nors jos lygiai taip pat kaip archtitecture E2160 Taip pat 200MHz greičiau, bus naudinga, kai žaidimų.

Tačiau, darant prielaidą, kad ir jums bus sunaudoti ne mažiau kaip 19 "ekranas (1280x1024) You're going to kenčia dėl naujesnių žaidimo titulai su viena iš šių kortų, ypač DX10 žaidimų.

Jei jums bus žaisti vyresni, DX9 žaidimų Norėčiau rekomenduojame pažvelgti į įvairių kortelių, gal ir 7600GS arba GT. Labai ekonomiškas ir jie abu žaidimas, gana laimingai, bent rezoliucija kotiruojamas aukščiau.

Galiausiai, nepriklausomai nuo tavo OS (operacinę sistemą) Norėčiau pažvelgti 2GB RAM pagreitinti dalykus kartu su kodavimo ir transliavimas.
Wow, ačiū, aš tikrai apreciate tai! Manau, Ive žengė aukštyn mano protas. See ya aplink PAL
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kuris Išoriniai HDD rinktis ..... dariuzthepole Drives & Removable Media 5 19 sausis 2009 18:32
Padėkite man pasirinkti case / PSU prašom! Airescape Cases & Power Supplies 6 27 sausis 2008 01:12
Kuris RAM pasirinkti? stefmat90 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 2 sausis 2008 07:13
Pagalba, kuri pasirinkti. sgtoku General Hardware Chat 1 2 spalis, 2007 22:34
Kas vyksta pasirinkti? inve.tment Web Design, Hosting & SEO 5 Kovas 17, 2007 05:03
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.