![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, im new in forumą ir im looking patarimo. Im perkant kompiuterį kitą savaitę, bet aš neturiu daug pinigų (mažas biudžetas). Aš noriu, kad mano kompiuteryje Streaming Media ir retkarčiais žaidimams. Po daug laiko praleido internete, aš atėjau ne su dviem stendais, vienintelis skirtumas tarp jų CPU ir Graphics Card: 1 .- Procesorius: Intel Core 2 Duo E4400 Graphics Card: ATI HD 2400Pro 256MB 2 .- CPU: Dual-Core E2160 Grafikos plokštė: Nvidia 8500GT 256MB Kuris iš atliks geriau Apps panašūs žaidimai, garso kodavimo ir Straming žiniasklaida? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei tai buvo mano pinigus? E4400. Kaip pagrindinis naudojimas atrodo Streaming Media didesnę talpyklą šio CPU bus naudinga (tai nėra jokio skirtumo, kai žaidimo). Plius, nors jos lygiai taip pat kaip archtitecture E2160 Taip pat 200MHz greičiau, bus naudinga, kai žaidimų. Tačiau, darant prielaidą, kad ir jums bus sunaudoti ne mažiau kaip 19 "ekranas (1280x1024) You're going to kenčia dėl naujesnių žaidimo titulai su viena iš šių kortų, ypač DX10 žaidimų. Jei jums bus žaisti vyresni, DX9 žaidimų Norėčiau rekomenduojame pažvelgti į įvairių kortelių, gal ir 7600GS arba GT. Labai ekonomiškas ir jie abu žaidimas, gana laimingai, bent rezoliucija kotiruojamas aukščiau. Galiausiai, nepriklausomai nuo tavo OS (operacinę sistemą) Norėčiau pažvelgti 2GB RAM pagreitinti dalykus kartu su kodavimo ir transliavimas.
|
| |||
| |||
| Citata:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kuris Išoriniai HDD rinktis ..... | dariuzthepole | Drives & Removable Media | 5 | 19 sausis 2009 18:32 |
| Padėkite man pasirinkti case / PSU prašom! | Airescape | Cases & Power Supplies | 6 | 27 sausis 2008 01:12 |
| Kuris RAM pasirinkti? | stefmat90 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 2 sausis 2008 07:13 |
| Pagalba, kuri pasirinkti. | sgtoku | General Hardware Chat | 1 | 2 spalis, 2007 22:34 |
| Kas vyksta pasirinkti? | inve.tment | Web Design, Hosting & SEO | 5 | Kovas 17, 2007 05:03 |
| Temos įrankiai | |
| |