mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Palīdzēt man izvēlēties!

Reply

Thread Tools
Old Septembris 29, 2007, 10:52
New Member Group

Default Palīdzēt man izvēlēties!

Hi, im jauns forumā un im meklē padomu. Im pērkot datoru nākamnedēļ, bet man nav daudz naudas (ierobežots budžets). Es gribu savu datoru raidošo mediju un gadījuma spēļu. Pēc daudz laika pavada internetā, man nāca klajā ar divām platformām, kas ir vienīgā atšķirība starp tiem CPU un Graphics Card:

1 .-

CPU: Core 2 Duo E4400
Graphics Card: ATI HD 2400Pro 256MB

2 .-
CPU: Dual-Core E2160
Graphics Card: nVidia 8500GT 256MB

Kuriem viens būs labāki rezultāti, jo apps, piemēram, Gaming, Audio Kodēšana un Straming Media?
Old Septembris 29, 2007, 20:00
Donors Group

Ja tā bija mana nauda?

E4400. Kā jūsu galvenā izmantošana, šķiet, ir raidošo mediju lielāku kešatmiņu tas cpu noderēs (tas nav nekādas atšķirības, spēļu).

Plus, kamēr tās tieši pats archtitecture kā E2160 tas ir arī 200MHz ātrāk, kas noderēs, kad spēļu.

Bet, un pieņemot, ka jūs esat būs izmantojot vismaz 19 "ekrāns (1280x1024), ko jūs esat gatavojas cieš jaunāku spēli virsrakstus ar vienu no šīm kārtīm, jo DX10 spēlēm.

Ja jūs esat būs spēlēt vecās, DX9 spēles es ļoti ieteiktu apskatīti dažādu karti, varbūt 7600GS vai GT. Ļoti rentabla, un tās abas spēles, diezgan laimīgi, pēc rezolūcijas citēts iepriekš.

Visbeidzot, neatkarīgi no OS (operētājsistēmu) Es gribētu apskatīt 2GB RAM, lai palīdzētu paātrināt lietas kopā ar šifrēšanu un straumēšanu.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Septembris 29, 2007, 21:08
New Member Group

Quote:
Originally Posted by alex View Post
Ja tā bija mana nauda?

E4400. Kā jūsu galvenā izmantošana, šķiet, ir raidošo mediju lielāku kešatmiņu tas cpu noderēs (tas nav nekādas atšķirības, spēļu).

Plus, kamēr tās tieši pats archtitecture kā E2160 tas ir arī 200MHz ātrāk, kas noderēs, kad spēļu.

Bet, un pieņemot, ka jūs esat būs izmantojot vismaz 19 "ekrāns (1280x1024), ko jūs esat gatavojas cieš jaunāku spēli virsrakstus ar vienu no šīm kārtīm, jo DX10 spēlēm.

Ja jūs esat būs spēlēt vecās, DX9 spēles es ļoti ieteiktu apskatīti dažādu karti, varbūt 7600GS vai GT. Ļoti rentabla, un tās abas spēles, diezgan laimīgi, pēc rezolūcijas citēts iepriekš.

Visbeidzot, neatkarīgi no OS (operētājsistēmu) Es gribētu apskatīt 2GB RAM, lai palīdzētu paātrināt lietas kopā ar šifrēšanu un straumēšanu.
Wow, paldies, es patiešām apreciate this! Es domāju, ka IVE veido manu prātu. See ya around pal
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.