![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, im jauns forumā un im meklē padomu. Im pērkot datoru nākamnedēļ, bet man nav daudz naudas (ierobežots budžets). Es gribu savu datoru raidošo mediju un gadījuma spēļu. Pēc daudz laika pavada internetā, man nāca klajā ar divām platformām, kas ir vienīgā atšķirība starp tiem CPU un Graphics Card: 1 .- CPU: Core 2 Duo E4400 Graphics Card: ATI HD 2400Pro 256MB 2 .- CPU: Dual-Core E2160 Graphics Card: nVidia 8500GT 256MB Kuriem viens būs labāki rezultāti, jo apps, piemēram, Gaming, Audio Kodēšana un Straming Media? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja tā bija mana nauda? E4400. Kā jūsu galvenā izmantošana, šķiet, ir raidošo mediju lielāku kešatmiņu tas cpu noderēs (tas nav nekādas atšķirības, spēļu). Plus, kamēr tās tieši pats archtitecture kā E2160 tas ir arī 200MHz ātrāk, kas noderēs, kad spēļu. Bet, un pieņemot, ka jūs esat būs izmantojot vismaz 19 "ekrāns (1280x1024), ko jūs esat gatavojas cieš jaunāku spēli virsrakstus ar vienu no šīm kārtīm, jo DX10 spēlēm. Ja jūs esat būs spēlēt vecās, DX9 spēles es ļoti ieteiktu apskatīti dažādu karti, varbūt 7600GS vai GT. Ļoti rentabla, un tās abas spēles, diezgan laimīgi, pēc rezolūcijas citēts iepriekš. Visbeidzot, neatkarīgi no OS (operētājsistēmu) Es gribētu apskatīt 2GB RAM, lai palīdzētu paātrināt lietas kopā ar šifrēšanu un straumēšanu.
|
| |||
| |||
| Quote:
|