![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi, im nowy na forum i im szukasz porady. Im zakupu komputera w przyszłym tygodniu, ale nie mam dużo pieniędzy (napięty budżet). Chcę moim komputerze dla mediów strumieniowych i okazjonalny gier. Po mnóstwo czasu spędzonego w Internecie, wyszedłem z dwóch platform, jako jedyna różnica między nimi procesora i karty graficznej: 1 .- CPU: Core 2 Duo E4400 Karta graficzna: ATI HD 2400Pro 256MB 2 .- Procesor: Dual-Core E2160 Karta graficzna: NVIDIA 8500GT 256MB Które z nich wypadają lepiej w aplikacje takie jak hazard, Kodowanie audio i Straming Media? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli to było moje pieniądze? W E4400. W swoim podstawowym wydaje się być wykorzystanie mediów strumieniowych większych Wikisłowniku tego procesora będzie przydatna, (to nie będzie żadnej różnicy, gdy gra). Plus, a jednocześnie jej dokładnie tym samym archtitecture jako E2160 jest również szybszy 200MHz, które będą przydatne w momencie gra. Ale i przy założeniu, you're będzie z wykorzystaniem co najmniej 19 "ekranu (1280x1024) You're Going cierpią na nowszych gier z jedną z tych kart, aw szczególności gry DX10. Jeśli będzie grać starszych grach DX9 I'd zaleca Patrząc na różne karty, być może 7600GS lub GT. Bardzo opłacalne i oboje gra, dość szczęśliwie, w rezolucji cytowany powyżej. Wreszcie, niezależnie od systemu operacyjnego (system operacyjny) I'd się 2GB pamięci RAM, aby pomóc prędkości rzeczy wraz z kodowaniem i strumieniowe.
|
| |||
| |||
| Cytat:
|