mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Ajuta-ma Alegeţi!

Reply

Thread Tools
Old 29 septembrie 2007, 10:52
Noile state Group

Default Ajuta-ma Alegeţi!

Bună, IM noi în forum şi im privire pentru sfaturi. Im cumpere un calculator, săptămâna viitoare, dar nu am o mulţime de bani (buget strans). Vreau meu calculator pentru streaming-media şi jocuri de noroc ocazionale. După o mulţime de timp petrecut pe internet, am venit cu două platforme, fiind singura diferenţă între ele CPU şi grafic carte:

1 .-

CPU: Core 2 Duo E4400
Graphics Card: ATI HD 2400Pro 256MB

2 .-
CPU: Dual-Core E2160
Graphics Card: Nvidia 8500GT 256MB

Care unul va funcţiona mai bine în aplicaţii cum ar fi Gaming, audio şi de Codificare Straming mass-media?
Old 29 septembrie 2007, 20:00
Grupul de donator

În cazul în care acesta a fost banii mei?

E4400. În ceea ce utilizarea de către dvs. principal pare a fi Streaming Media cache-ul mare a acestei CPU va veni la îndemână (nu va face nici o diferenţă în cazul jocurilor de noroc).

În plus, în timp ce exact sa archtitecture fel ca E2160 este, de asemenea, 200MHz mai rapid, care va veni la îndemână atunci când jocuri de noroc.

Dar, şi presupunând că ai de gând să fie utilizând cel puţin o 19 "ecran (1280x1024), ai de gând să sufere pe mai noi titluri de joc cu oricare dintre aceste carduri, mai ales DX10 jocuri.

Dacă ai de gând să se joace mai în vârstă, jocuri DX9 Aş recomanda insistent uita la o carte de diferite, poate un 7600GS sau GT. Foarte eficiente şi ei atât joc, destul de fericit, la rezoluţia citat mai sus.

În cele din urmă, indiferent de sistemul dvs. de operare (sistemul de operare) mi-ar uita-te la 2 GB de RAM pentru a ajuta la lucruri de viteză, împreună cu codificare şi de streaming.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 29 septembrie 2007, 21:08
Noile state Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de alex View Post
În cazul în care acesta a fost banii mei?

E4400. În ceea ce utilizarea de către dvs. principal pare a fi Streaming Media cache-ul mare a acestei CPU va veni la îndemână (nu va face nici o diferenţă în cazul jocurilor de noroc).

În plus, în timp ce exact sa archtitecture fel ca E2160 este, de asemenea, 200MHz mai rapid, care va veni la îndemână atunci când jocuri de noroc.

Dar, şi presupunând că ai de gând să fie utilizând cel puţin o 19 "ecran (1280x1024), ai de gând să sufere pe mai noi titluri de joc cu oricare dintre aceste carduri, mai ales DX10 jocuri.

Dacă ai de gând să se joace mai în vârstă, jocuri DX9 Aş recomanda insistent uita la o carte de diferite, poate un 7600GS sau GT. Foarte eficiente şi ei atât joc, destul de fericit, la rezoluţia citat mai sus.

În cele din urmă, indiferent de sistemul dvs. de operare (sistemul de operare) mi-ar uita-te la 2 GB de RAM pentru a ajuta la lucruri de viteză, împreună cu codificare şi de streaming.
Wow, thank you, I într-adevăr apreciate asta! i think ive alcătuit mintea mea. Ne vedem în jurul pal
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.