![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună, IM noi în forum şi im privire pentru sfaturi. Im cumpere un calculator, săptămâna viitoare, dar nu am o mulţime de bani (buget strans). Vreau meu calculator pentru streaming-media şi jocuri de noroc ocazionale. După o mulţime de timp petrecut pe internet, am venit cu două platforme, fiind singura diferenţă între ele CPU şi grafic carte: 1 .- CPU: Core 2 Duo E4400 Graphics Card: ATI HD 2400Pro 256MB 2 .- CPU: Dual-Core E2160 Graphics Card: Nvidia 8500GT 256MB Care unul va funcţiona mai bine în aplicaţii cum ar fi Gaming, audio şi de Codificare Straming mass-media? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În cazul în care acesta a fost banii mei? E4400. În ceea ce utilizarea de către dvs. principal pare a fi Streaming Media cache-ul mare a acestei CPU va veni la îndemână (nu va face nici o diferenţă în cazul jocurilor de noroc). În plus, în timp ce exact sa archtitecture fel ca E2160 este, de asemenea, 200MHz mai rapid, care va veni la îndemână atunci când jocuri de noroc. Dar, şi presupunând că ai de gând să fie utilizând cel puţin o 19 "ecran (1280x1024), ai de gând să sufere pe mai noi titluri de joc cu oricare dintre aceste carduri, mai ales DX10 jocuri. Dacă ai de gând să se joace mai în vârstă, jocuri DX9 Aş recomanda insistent uita la o carte de diferite, poate un 7600GS sau GT. Foarte eficiente şi ei atât joc, destul de fericit, la rezoluţia citat mai sus. În cele din urmă, indiferent de sistemul dvs. de operare (sistemul de operare) mi-ar uita-te la 2 GB de RAM pentru a ajuta la lucruri de viteză, împreună cu codificare şi de streaming.
|
| |||
| |||
| Citat:
|