menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Pomôžte mi Vyberte si!

Reply

Thread Tools
Old 29.září 2007, 10:52
Nový člen skupiny

Default Pomôžte mi Vyberte si!

Hi, im nové vo fóre a chatu hľadáte radu. Im nákup počítača budúci týždeň, ale ja nemám veľa peňazí (napätom rozpočte). Chcem, aby môj počítač pre streamovanie médií a občasné hranie hier. Po veľa času stráveného na internete, som prišiel s dvoma vrtmi, pričom jediným rozdielom medzi nimi procesora a grafickej karty:

1 .-

CPU: Core 2 Duo E4400
Grafická karta: ATI HD 2400PRO 256megabajt

2 .-
CPU: Dual-Core E2160
Grafická karta: Nvidia 8500GT 256 megabajt

Ktorý z nich bude lepšie dariť v aplikácií, ako je hranie, Audio kódovanie a Straming Media?
Old 29.září 2007, 20:00
Darcu Skupina

Keby to bolo moje peniaze?

E4400. Ako primárne použitie sa zdá byť pre streamovanie médií väčšiu cache tohto procesora sa bude hodiť (to nebude žiadny rozdiel pri hraní hier).

Navyše, zatiaľ čo jeho presne rovnaké ako archtitecture E2160 je tiež 200MHz rýchlejšie, čo sa bude hodiť pri hraní hier.

Ale, a za predpokladu, že budete používať aspoň 19 "displej (1280x1024), budete trpieť na novšie herné tituly s niektorou z týchto kariet, a to najmä DX10 hry.

Ak sa chystáte hrať staršie, DX9 hry by som dôrazne odporúčame pri pohľade na inú kartu, možno 7600GS alebo GT. Veľmi efektívne a obaja hra, docela šťastne, v rozlíšení citované vyššie.

Nakoniec, bez ohľadu na vaše OS (operačný systém) by som sa na 2GB RAM, aby pomohli urýchliť veci spolu s kódovanie a streaming.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 29.září 2007, 21:08
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal alex View Post
Keby to bolo moje peniaze?

E4400. Ako primárne použitie sa zdá byť pre streamovanie médií väčšiu cache tohto procesora sa bude hodiť (to nebude žiadny rozdiel pri hraní hier).

Navyše, zatiaľ čo jeho presne rovnaké ako archtitecture E2160 je tiež 200MHz rýchlejšie, čo sa bude hodiť pri hraní hier.

Ale, a za predpokladu, že budete používať aspoň 19 "displej (1280x1024), budete trpieť na novšie herné tituly s niektorou z týchto kariet, a to najmä DX10 hry.

Ak sa chystáte hrať staršie, DX9 hry by som dôrazne odporúčame pri pohľade na inú kartu, možno 7600GS alebo GT. Veľmi efektívne a obaja hra, docela šťastne, v rozlíšení citované vyššie.

Nakoniec, bez ohľadu na vaše OS (operačný systém) by som sa na 2GB RAM, aby pomohli urýchliť veci spolu s kódovanie a streaming.
Wow, ďakujem, som naozaj apreciate to! i think ive z mojej mysle. See ya okolo pal
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Externé HDD, ktoré to Choose ..... dariuzthepole Drives & Removable Media 5 19. januára 2009 18:32
Pomôžte mi vybrať prípad / PSU prosím! Airescape Prípady & Napájacie zdroje 6 27. januára 2008 01:12
RAM, ktorý si vybrať? stefmat90 Procesory, základné dosky & RAM 3 2. januára 2008 07:13
Pomoc, ktoré by ste si zvolili. sgtoku Všeobecné Hardware Chat 1 2. októbra 2007 22:34
Aký vybrať hosting? inve.tment Web Design, hosting & SEO 5 17. marca 2007 05:03
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.