![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, im nové vo fóre a chatu hľadáte radu. Im nákup počítača budúci týždeň, ale ja nemám veľa peňazí (napätom rozpočte). Chcem, aby môj počítač pre streamovanie médií a občasné hranie hier. Po veľa času stráveného na internete, som prišiel s dvoma vrtmi, pričom jediným rozdielom medzi nimi procesora a grafickej karty: 1 .- CPU: Core 2 Duo E4400 Grafická karta: ATI HD 2400PRO 256megabajt 2 .- CPU: Dual-Core E2160 Grafická karta: Nvidia 8500GT 256 megabajt Ktorý z nich bude lepšie dariť v aplikácií, ako je hranie, Audio kódovanie a Straming Media? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Keby to bolo moje peniaze? E4400. Ako primárne použitie sa zdá byť pre streamovanie médií väčšiu cache tohto procesora sa bude hodiť (to nebude žiadny rozdiel pri hraní hier). Navyše, zatiaľ čo jeho presne rovnaké ako archtitecture E2160 je tiež 200MHz rýchlejšie, čo sa bude hodiť pri hraní hier. Ale, a za predpokladu, že budete používať aspoň 19 "displej (1280x1024), budete trpieť na novšie herné tituly s niektorou z týchto kariet, a to najmä DX10 hry. Ak sa chystáte hrať staršie, DX9 hry by som dôrazne odporúčame pri pohľade na inú kartu, možno 7600GS alebo GT. Veľmi efektívne a obaja hra, docela šťastne, v rozlíšení citované vyššie. Nakoniec, bez ohľadu na vaše OS (operačný systém) by som sa na 2GB RAM, aby pomohli urýchliť veci spolu s kódovanie a streaming.
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Externé HDD, ktoré to Choose ..... | dariuzthepole | Drives & Removable Media | 5 | 19. januára 2009 18:32 |
| Pomôžte mi vybrať prípad / PSU prosím! | Airescape | Prípady & Napájacie zdroje | 6 | 27. januára 2008 01:12 |
| RAM, ktorý si vybrať? | stefmat90 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 2. januára 2008 07:13 |
| Pomoc, ktoré by ste si zvolili. | sgtoku | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 2. októbra 2007 22:34 |
| Aký vybrať hosting? | inve.tment | Web Design, hosting & SEO | 5 | 17. marca 2007 05:03 |
| Thread Tools | |
| |