![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок, Им нови на форуму и им у потрази за савет. Им купујете рачунар следећи викенд, али ја немам пуно новаца (збијено буџета). Желим мој рачунар за стримовање медија и повремено играње. Након много времена проведеног на Интернету, ЈА је дошао горе са два ригс, будући да је једина разлика између њих ЦПУ и Графичка картица: 1 .- ЦПУ: Цоре 2 Дуо Е4400 Графичка картица: АТИ ХД 2400Про 256МБ 2 .- ЦПУ: Дуал-Цоре Е2160 Графичка картица: НВИДИА 8500ГТ 256МБ Који ће боље у аппс попут Гаминг, аудио кодирање и Страминг медијима? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је мој новац? Тхе Е4400. Као главни користити, како се чини, стримовање медија и већи цацхе Процесор ове ће заиста доћи у руци (то неће креирати никакве разлике када гаминг). Плус, док је њен тачно једнак арцхтитецтуре као Е2160 је такође 200мхз бржу који ће доћи у руци када гаминг. Али, и уз претпоставку идете се да користите најмање 19 "екран (1280кс1024) идете да претрпи на новију гаме титлес било тих картица, поготово ДКС10 игара. Да твој 'идући да буде свира старији, ДКС9 игре Хтео снажно препоручујемо гледа на другу картицу, можда 7600ГС или ГТ. Јако јефтин и они обе игре, прилично срећно, на резолуцији цитирани горе. На крају, без обзира на ОС (оперативни систем) бих погледати 2ГБ РАМ-а како би се брзо ствари уз кодирање и стримовање.
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Који ХДД Екстернал бирати ..... | дариузтхеполе | Дривес & Измјењиви медији | 5 | 19 јануар 2009 18:32 |
| Помозите ми одабрати случају / псу молим! | Аиресцапе | Цасес & Поуер Супплиес | 6 | 27 јануар 2008 01:12 |
| РАМ Који одабрати? | стефмат90 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 2 јануар 2008 07:13 |
| Помозите, шта би сте изабрали. | сгтоку | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 2 октобар 2007 22:34 |
| Шта хостинг одабрати? | инве.тмент | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 5 | 17 март 2007 05:03 |
| Тхреад Тоолс | |
| |