az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Beni seçin Yardım!

Reply

Konu Araçları
Old 29. Eylül 2007, 10:52
Yeni Üye Grubu

Default Beni seçin Yardım!

Merhaba, im foruma yeni ve Sohbet tavsiye arıyorum. Im bilgisayar satın önümüzdeki hafta, ama karşılığı (sıkı bütçe) çok yok. Ben medya ve ara sıra oyun akışı için bilgisayar istiyorum. İnternet zaman harcanan bir sürü sonra, iki rigs ile geldi aralarındaki tek fark CPU ve Grafik Kartı olma:

1 .-

CPU: Core 2 Duo E4400
Grafik Kartı: ATI HD 2400Pro 256MB

2 .-
CPU: Dual-Core E2160
Grafik Kartı: Nvidia 8500GT 256MB

Hangisi Oyun gibi uygulamalar daha iyi performans sergileyeceği, Ses Kodlama ve Straming Medya?
Old 29. Eylül 2007, 20:00
Bağış Grubu

Eğer benim param oldu mu?

Bu E4400. Olarak birincil kullanımı görüntüleninceye kullanışlı (herhangi bir fark girmiyoruz gelip bu işlemci en büyük önbellek medya akışı için bir oyun).

Ayrıca, E2160 de 200Mhz hangi oyun kullanışlı zaman gelecek hızlı's olarak aynı archtitecture da.

Ama ve olacak yeni oyun başlıkları üzerinde ya bu kartların özellikle DX10 oyunları ile sahip olacak en az 19 "ekran (1280x1024) kullanarak için umuyorum.

Eğer olacak büyük, DX9 oyunlar şiddetle tavsiye ediyorum farklı bir kart bakarak çalmak için, belki 7600GS veya GT. Çok etkili ve her ikisi de oyun, çok mutlu, çözünürlük Yukarıda teklif Fiyatına.

Son olarak, ne olursa olsun bütün ben 2GB RAM at yardım bekliyoruz ediyorum (işletim sistemi) hız şeyi birlikte kodlama ve Akış.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 29. Eylül 2007, 21:08
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Alex View Post
Eğer benim param oldu mu?

Bu E4400. Olarak birincil kullanımı görüntüleninceye kullanışlı (herhangi bir fark girmiyoruz gelip bu işlemci en büyük önbellek medya akışı için bir oyun).

Ayrıca, E2160 de 200Mhz hangi oyun kullanışlı zaman gelecek hızlı's olarak aynı archtitecture da.

Ama ve olacak yeni oyun başlıkları üzerinde ya bu kartların özellikle DX10 oyunları ile sahip olacak en az 19 "ekran (1280x1024) kullanarak için umuyorum.

Eğer olacak büyük, DX9 oyunlar şiddetle tavsiye ediyorum farklı bir kart bakarak çalmak için, belki 7600GS veya GT. Çok etkili ve her ikisi de oyun, çok mutlu, çözünürlük Yukarıda teklif Fiyatına.

Son olarak, ne olursa olsun bütün ben 2GB RAM at yardım bekliyoruz ediyorum (işletim sistemi) hız şeyi birlikte kodlama ve Akış.
Vay be, teşekkür ederim, gerçekten bu apreciate! I ive karar verdim düşünüyorum. Arkadaş çevresinde Görüşürüz
Reply

Register

Bookmarks