менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Допомога у виборі!

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 вересня 2007, 10:52
Нові члени групи

Default Допомога у виборі!

Привіт, їм нове в цьому форумі і шукає їм поради. Im покупці комп'ютера на наступному тижні, але я не мати багато грошей (обмеженого бюджету). Я хочу, щоб мій комп'ютер для роботи з потоками інформації і іноді гри. Після багато часу провів в Інтернеті, я прийшов з двох бурових установок, будучи єдиною різницею між ними процесор і відеокарта:

1 .-

Процесор: Core 2 Duo E4400
Графічна карта: ATI HD 2400Pro 256MB

2 .-
Процесор: Dual-Core E2160
Відеокарта: Nvidia 8500GT 256MB

Яким буде більш ефективна в додатках, як Gaming, кодування звуку і Straming ЗМІ?
Old 29 вересня 2007, 20:00
Донор групи

Якщо б мої гроші?

E4400. Як основний використовувати, як видається, потокове медіа більшого кеша цей процесор буде зручний (це не має ніякого значення, коли гра).

Плюс, а його точно так само як archtitecture E2160 це також 200 МГц швидше які стануть у нагоді під час ігор.

Але, і якщо ви збираєтеся використовувати принаймні 19 "екран (1280x1024) ви будете страждати на нові назви гри з однією з цих карт, особливо DX10 ігор.

Якщо ви збираєтеся грати дорослі, DX9 іграх я настійно рекомендую подивитися на іншу картку, може бути, 7600GS або GT. Дуже рентабельний і обидві гри, цілком успішно, в резолюції наводилися вище.

Нарешті, незалежно від вашої операційної системи (ОС) Я хотів подивитися на 2 Гб оперативної пам'яті, щоб допомогти прискорити поряд з кодування і потокової передачі.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 29 вересня 2007, 21:08
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Alex View Post
Якщо б мої гроші?

E4400. Як основний використовувати, як видається, потокове медіа більшого кеша цей процесор буде зручний (це не має ніякого значення, коли гра).

Плюс, а його точно так само як archtitecture E2160 це також 200 МГц швидше які стануть у нагоді під час ігор.

Але, і якщо ви збираєтеся використовувати принаймні 19 "екран (1280x1024) ви будете страждати на нові назви гри з однією з цих карт, особливо DX10 ігор.

Якщо ви збираєтеся грати дорослі, DX9 іграх я настійно рекомендую подивитися на іншу картку, може бути, 7600GS або GT. Дуже рентабельний і обидві гри, цілком успішно, в резолюції наводилися вище.

Нарешті, незалежно від вашої операційної системи (ОС) Я хотів подивитися на 2 Гб оперативної пам'яті, щоб допомогти прискорити поряд з кодування і потокової передачі.
Вау, дякую, я дійсно apreciate це! Я думаю, Ive наважився. Побачимося навколо PAL
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Які зовнішні HDD вибрати ..... dariuzthepole Знімні накопичувачі І ЗМІ 5 19 січня 2009 18:32
Допомога у виборі справи / БП, будь ласка! Airescape Справа & блоки живлення 6 27 січня 2008 01:12
ОЗУ Який вибрати? stefmat90 Процесори, материнські плати RAM & 3 2 січня 2008 07:13
Допомога, який ви виберете. sgtoku Генеральний обладнання чат 1 2 жовтня 2007 22:34
Який хостинг вибрати? inve.tment Веб дизайн, хостинг & SEO 5 17 березня 2007 05:03
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.