![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, їм нове в цьому форумі і шукає їм поради. Im покупці комп'ютера на наступному тижні, але я не мати багато грошей (обмеженого бюджету). Я хочу, щоб мій комп'ютер для роботи з потоками інформації і іноді гри. Після багато часу провів в Інтернеті, я прийшов з двох бурових установок, будучи єдиною різницею між ними процесор і відеокарта: 1 .- Процесор: Core 2 Duo E4400 Графічна карта: ATI HD 2400Pro 256MB 2 .- Процесор: Dual-Core E2160 Відеокарта: Nvidia 8500GT 256MB Яким буде більш ефективна в додатках, як Gaming, кодування звуку і Straming ЗМІ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо б мої гроші? E4400. Як основний використовувати, як видається, потокове медіа більшого кеша цей процесор буде зручний (це не має ніякого значення, коли гра). Плюс, а його точно так само як archtitecture E2160 це також 200 МГц швидше які стануть у нагоді під час ігор. Але, і якщо ви збираєтеся використовувати принаймні 19 "екран (1280x1024) ви будете страждати на нові назви гри з однією з цих карт, особливо DX10 ігор. Якщо ви збираєтеся грати дорослі, DX9 іграх я настійно рекомендую подивитися на іншу картку, може бути, 7600GS або GT. Дуже рентабельний і обидві гри, цілком успішно, в резолюції наводилися вище. Нарешті, незалежно від вашої операційної системи (ОС) Я хотів подивитися на 2 Гб оперативної пам'яті, щоб допомогти прискорити поряд з кодування і потокової передачі.
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Які зовнішні HDD вибрати ..... | dariuzthepole | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 19 січня 2009 18:32 |
| Допомога у виборі справи / БП, будь ласка! | Airescape | Справа & блоки живлення | 6 | 27 січня 2008 01:12 |
| ОЗУ Який вибрати? | stefmat90 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 2 січня 2008 07:13 |
| Допомога, який ви виберете. | sgtoku | Генеральний обладнання чат | 1 | 2 жовтня 2007 22:34 |
| Який хостинг вибрати? | inve.tment | Веб дизайн, хостинг & SEO | 5 | 17 березня 2007 05:03 |
| Різьба Інструменти | |
| |