![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей, момчета, няма коментар от мен известно време, но имам един въпрос за теб? Имам си нова шмекерия и неговите по-малкият ми sigy нещица, а аз съм все още на борда графики, бе странстващ ако някой може да ми помогне намерите половина достойни графични карти да стартирате игра командване и владей 3: tiberium Wars: Kane издание, на по-прилични темпове прилично детайл, както и да подкрепи Aero гладко, мога да го направя в момента, но C & D е болезнено, така че когато се използва настройките то първо качват. също би някой да е в състояние да избере карта, която също може да подкрепят състезателят шофьор: Мрежи, защото, когато разбрах. PS дължи на озеленявам на моя съвет, всяка PCI-E X16 няма да се поберат в по-после, ако му около 50 мм дълъг тогава слот, така че не сешоари за коса, прикрепен към края на картата. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Само толкова ли какъв вид карта, която трябва, имам ATI HD3850 и тя тече C & C3: Kane издание на пълно (мисля, че само 2 или 4x AA но мисля, че (това е било известно време, тъй като съм го играе)) това нещо поне толкова добри, като това трябва да се оправи. Не съм сигурен за Решетка все пак.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| първо на всички колко много пари, можеш ли да похарчите за тази графична карта? Имате ли нужда от супер невероятна графика? Какво друго ще правиш, освен да се играят тези игри?
| |||
| |||
| Колко дълъг е 50 мм по-инча? |
|
| |||
| |||
| ОК благодаря за връзката на въглерод, а не от полза за мен, трябва да знаете, ако картата е надежден и готин тече по-голямата част от времето, и последно малко прекалено. Благодарение thingie2, полезно да се знае, че най-малко една карта, но почти 100 лири е малко прекалено скъпо, но може да помисли за в бъдеще. компютърни владетел, аз предполагам, около 50 - 75 Мога да прекарат DONT знам дали този достатъчно, за да може да получи карта, която може да играе COD4, както и COD5 когато излиза, но reallly с расата шофьор: Мрежи, както и аз мисля, че COD4 обхваща най-малко, този план Всичко, което свири на ma компютър за момента и DONT наистина план за използване на графика за нищо друго, освен за гледане албум изкуство itunes, но на борда може да направи, че глобата, плюс използвайки Vista Aero, че просто трябва с едно докосване нагоре. Бъба за вас 50 mm е около 1,9685 inchs, като моя телефон ми казва, hehe, ще мярка дължина, от празното обхваща твърде когато ми SATA конектори са. Забравих да спомена-рано, както и, че моята памет модули са почти направо горе ми PCI-E слот, малко по на север-eastly посока, така че нищо не tooo широк на дъската за това. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз не пиша неща, на базата на някакъв друг произволен списък от критерии. Ако те бъдат препоръчва там сте се препоръчва за тази причина.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| на 8800 GT е доста добра карта за около 100 $, което ни е това, което 200 евро? |
|
| |||
| |||
| Съжалявам, че просто да я тури в Google и тя се обърна и рече кръг от 85 твърде 105, didn't изглежда трудно |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Коя графична карта да избера? | jeffhghtn | Графика на карти & Монитори | 2 | 17-ти септември, 2009 22:12 |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Мога ли да използвам PCI графична карта? | pete21 | Графика на карти & Монитори | 8 | 17 Jan 2009 12:57 |
| RIP графични карти | pete21 | Графика на карти & Монитори | 3 | 11 ноември 2007 16:31 |
| Нова графична карта | Kane | Графика на карти & Монитори | 12 | 26 Юли 2007 13:44 |
| Нишка Инструменти | |
| |