menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Pomozte mi vybrat mé grafické karty ....

Reply

Thread Nástroje
Old 4. října 2008, 16:29
Člen Skupina

Default Pomozte mi vybrat mé grafické karty ....

ahoj kluci, no comment ode mne ve chvíli, ale mám otázku na vás?

Mám nového zařízení a jeho sigy v mé malé thingy, a jsem stále na palubě, grafika, bylo putování když někdo by mohl pomoci mi najít půl slušnou grafickou kartu pro start přehrávání Command and Conquer 3: Tiberium Wars: Kane Edition na slušné tempo s slušné detail, a to také podporu aero hladce, můžu to udělat v okamžiku, ale C & D je bolestně, když ji používá nastavení je první vybral.

Také by někdo být schopen vybrat si kartu, která by mohla podpořit i závodník řidiče: Grid, i když za to dostanu.

ps díky laiky z mé desky, všechny PCI-E x16 se nehodí v případě, kdy její více než přibližně 50 mm delší, než je karta slot, takže žádné vlasy sušičky připojuje na konec karty.
Old 4. října 2008, 17:13
Dárce Skupina

http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 4. října 2008, 18:00
Dárce Skupina

Jen tak budete vědět, jaký druh karty, co potřebujete, mám ATI HD3850 a běží C & C3: Kane Edition na plnou (myslím, že pouze 2 nebo 4x AA i když myslím, že (je to již delší dobu, protože jsem to hrál)) tak nic atleast tak dobré, jako že by měl být v pořádku. Nejste si jisti, i když asi Grid.

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 4. října 2008, 18:40
Dárce Skupina

v první řadě, kolik peněz můžete utratit na této grafické kartě? Potřebujete super úžasná grafika? co ještě budete dělat kromě hraní těch her?

Můj systém: UBR herní počítač

Processor (s):
q6600 G0 @ akciové ochlazenou ac mrazákem
Základní deska:
gigabyte ep45 ds3r
Paměť RAM:
2 GB DDR2 800
Grafické karty (s):
4870 1GB
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
160gigabajt 7200rpm ide
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + malované případě w / 1kw ANTEC
Chlazení:
2 120 mm ventilátory 4 80mm ventilátory a hdd
Síť / Internet:
duální gigabyte lan
Monitor (s):
24 "Acer
Operační systém (y):
Windows XP
Old 4. října 2008, 22:25
Dárce Skupina

Jak dlouho je 50 mm v palcích?
Old 5. října 2008, 00:54
Člen Skupina

ok díky za odkaz uhlíku, které nejsou užitečné pro mě, musí vědět, zda je karta spolehlivé a běží v pohodě většinu času, a taky poslední chvíli.

díky thingie2, užitečné vědět, že alespoň jednu kartu, ale téměř 100 liber je trochu příliš drahé, ale možná zváží v budoucnu.

počítače pravítka, předpokládám asi 50 až 75 i strávit dont vědět, jestli to je dost, aby mohli získat kartu, která by případně mohla hrát i CoD4 a COD5 když jde ven, ale reallly s řidičem závod: Grid stejně si myslím, že CoD4 pokrývá alespoň to je vše i hrací plán na PC ma v tuto chvíli, a dont opravdu plánu pomocí grafiky pro nic jiného, kromě prohlížení alba umění na iTunes, ale na palubě to dokáže v pohodě, plus pomocí Vista Aero, které právě potřebuje dotykový nahoru.

Bubbu pro Vás 50 mm je asi 1,9685 inchs, protože můj telefon mi říká, hehe, i opatření, že bude dlouhý, od slepého zahrnuje také, kde je moje SATA konektory jsou.

Zapomněl jsem se zmínit starší i to, že mé paměťové moduly jsou téměř rovně nad mým PCI-E slot, trochu ve směru sever-eastly, takže nic tooo široký na palubě na to.
Old 5. října 2008, 01:49
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal rbscooby View Post
díky thingie2, užitečné vědět, že alespoň jednu kartu, ale téměř 100 liber je trochu příliš drahé, ale možná zváží v budoucnu.
Kde jste hledal? Já mám kartu cca 50 liber (tady je moje vizitka) A má aftermarket chladič tak běží o 40c volnoběhu, nebyly kontrolovány zatížení temps. Ale podle Carbon je lepkavá, že to není nejlepší hodnoty z karty na této úrovni, takže můžete vybrat další zhruba na stejné úrovni, ale levnější.
Old 5. října 2008, 04:32
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal rbscooby View Post
ok díky za odkaz uhlíku, které nejsou užitečné pro mě, musí vědět, zda je karta spolehlivé a běží v pohodě většinu času, a taky poslední chvíli.
Což je důvod, proč jsem to souvisí.

I Nepíšeme věcí založená na jiných libovolných seznam kritérií. Pokud si nejste doporučil tam jsou doporučené pro tento důvod.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 5. října 2008, 09:55
Dárce Skupina

o 8800 GT je dost dobrý karty za zhruba 100 dolarů, které se nás, co 200 euro?
Old 6. října 2008, 12:11
Člen Skupina

Promiňte, jen se do google a obrátil kulaté a řekl: od 85 taky 105, didnt hledat těžko
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Grafické karty, který vybrat? jeffhghtn Graphics Cards & Monitory 2 17.září 2009 22:12
Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitory 9 5. Srpna 2009 08:44
Mohu použít PCI grafickou kartu? pete21 Graphics Cards & Monitory 8 17. ledna 2009 12:57
RIP grafické karty pete21 Graphics Cards & Monitory 3 11. listopadu 2007 16:31
Nová grafická karta Kane Graphics Cards & Monitory 12 26. července 2007 13:44
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.