![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj kluci, no comment ode mne ve chvíli, ale mám otázku na vás? Mám nového zařízení a jeho sigy v mé malé thingy, a jsem stále na palubě, grafika, bylo putování když někdo by mohl pomoci mi najít půl slušnou grafickou kartu pro start přehrávání Command and Conquer 3: Tiberium Wars: Kane Edition na slušné tempo s slušné detail, a to také podporu aero hladce, můžu to udělat v okamžiku, ale C & D je bolestně, když ji používá nastavení je první vybral. Také by někdo být schopen vybrat si kartu, která by mohla podpořit i závodník řidiče: Grid, i když za to dostanu. ps díky laiky z mé desky, všechny PCI-E x16 se nehodí v případě, kdy její více než přibližně 50 mm delší, než je karta slot, takže žádné vlasy sušičky připojuje na konec karty. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jen tak budete vědět, jaký druh karty, co potřebujete, mám ATI HD3850 a běží C & C3: Kane Edition na plnou (myslím, že pouze 2 nebo 4x AA i když myslím, že (je to již delší dobu, protože jsem to hrál)) tak nic atleast tak dobré, jako že by měl být v pořádku. Nejste si jisti, i když asi Grid.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| v první řadě, kolik peněz můžete utratit na této grafické kartě? Potřebujete super úžasná grafika? co ještě budete dělat kromě hraní těch her?
| |||
| |||
| Jak dlouho je 50 mm v palcích? |
|
| |||
| |||
| ok díky za odkaz uhlíku, které nejsou užitečné pro mě, musí vědět, zda je karta spolehlivé a běží v pohodě většinu času, a taky poslední chvíli. díky thingie2, užitečné vědět, že alespoň jednu kartu, ale téměř 100 liber je trochu příliš drahé, ale možná zváží v budoucnu. počítače pravítka, předpokládám asi 50 až 75 i strávit dont vědět, jestli to je dost, aby mohli získat kartu, která by případně mohla hrát i CoD4 a COD5 když jde ven, ale reallly s řidičem závod: Grid stejně si myslím, že CoD4 pokrývá alespoň to je vše i hrací plán na PC ma v tuto chvíli, a dont opravdu plánu pomocí grafiky pro nic jiného, kromě prohlížení alba umění na iTunes, ale na palubě to dokáže v pohodě, plus pomocí Vista Aero, které právě potřebuje dotykový nahoru. Bubbu pro Vás 50 mm je asi 1,9685 inchs, protože můj telefon mi říká, hehe, i opatření, že bude dlouhý, od slepého zahrnuje také, kde je moje SATA konektory jsou. Zapomněl jsem se zmínit starší i to, že mé paměťové moduly jsou téměř rovně nad mým PCI-E slot, trochu ve směru sever-eastly, takže nic tooo široký na palubě na to. |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Citace:
I Nepíšeme věcí založená na jiných libovolných seznam kritérií. Pokud si nejste doporučil tam jsou doporučené pro tento důvod.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| o 8800 GT je dost dobrý karty za zhruba 100 dolarů, které se nás, co 200 euro? |
|
| |||
| |||
| Promiňte, jen se do google a obrátil kulaté a řekl: od 85 taky 105, didnt hledat těžko |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Grafické karty, který vybrat? | jeffhghtn | Graphics Cards & Monitory | 2 | 17.září 2009 22:12 |
| Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. Srpna 2009 08:44 |
| Mohu použít PCI grafickou kartu? | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 17. ledna 2009 12:57 |
| RIP grafické karty | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 11. listopadu 2007 16:31 |
| Nová grafická karta | Kane | Graphics Cards & Monitory | 12 | 26. července 2007 13:44 |
| Thread Nástroje | |
| |