![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά, δεν σχόλιο από μένα σε λίγο, αλλά έχω μια ερώτηση για σας; Έχω το νέο μου εξέδρας και τα κατά τη γνώμη μου λίγο sigy thingy, και είμαι ακόμα στο εποχούμενο γραφικών, περιπλάνηση ήταν αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει να βρω το ήμισυ αξιοπρεπή κάρτα γραφικών για να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή και την κατάκτηση Command 3: tiberium πολέμων: ΚΑΝΕ έκδοση, σε μια αξιοπρεπή ρυθμό με αξιοπρεπή λεπτομέρεια, και να υποστηρίξει επίσης αεροσηράγγων ομαλά, μπορώ να το κάνω αυτή τη στιγμή, αλλά η C & D είναι τόσο οδυνηρό όταν χρησιμοποιεί τις ρυθμίσεις για πρώτη επιλογή. Επίσης, θα ήταν κάποιος να είναι σε θέση να επιλέξουν μια κάρτα που θα μπορούσε επίσης να υποστηρίξει δρομεύς οδηγού: Πλέγμα, για όταν θα το αποκτήσουν. ps λόγω της κατασκευαστικής του σκάφους μου, κάθε PCI-E X16 δεν ταιριάζει στην περίπτωση που τα περισσότερα στη συνέχεια, περίπου 50 χιλιοστά μεγαλύτερη, τότε η κάρτα slot, στεγνωτήρα μαλλιών και δεν συνδέονται με τη λήξη της κάρτας. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλά, έτσι ώστε να γνωρίζουν τι είδους κάρτα θα πρέπει, έχω μια ATI HD3850 και να τρέχει C & C3: ΚΑΝΕ στην πλήρη έκδοση (νομίζω, μόνο το 2 ή 4x AA αν και νομίζω (είναι καιρός αφού έχω παίξει αυτό)) atleast ως κάτι τόσο καλό όσο ότι θα πρέπει να είναι εντάξει. Δεν είστε σίγουροι σχετικά με το αν Grid.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| πρώτα από όλα πόσα χρήματα μπορείτε να ξοδεύετε στην κάρτα γραφικών; χρειάζεστε σούπερ καταπληκτικά γραφικά; τι άλλο θα σας κάνει να παίζουν, εκτός από εκείνα τα παιχνίδια;
| |||
| |||
| Πόσο καιρό είναι 50 χιλιοστά σε ίντσες; |
|
| |||
| |||
| ok ευχαριστώ για τη σχέση του άνθρακα, δεν βοηθούν σε μένα, πρέπει να γνωρίζουν εάν η κάρτα είναι αξιόπιστο και τρέχει δροσερό τον περισσότερο καιρό, και λίγο πολύ τελευταία. χάρη thingie2, χρήσιμο να γνωρίζουμε ότι τουλάχιστον μια κάρτα, αλλά σχεδόν 100 λίρες είναι λίγο πολύ ακριβό, αλλά θα μπορούσε να εξετάσει στο μέλλον. υπολογιστή χάρακα, υποθέτω περίπου 50 - 75 μπορούν να περάσουν i dont ξέρτε εάν thats αρκετά ώστε να είναι σε θέση να πάρετε μια κάρτα που θα μπορούσε ενδεχομένως να παίξει COD4 και COD5 και όταν βγει, αλλά με τη φυλή reallly οδηγός: Grid, αλλά πιστεύω ότι COD4 καλύπτει τουλάχιστον, thats όλα θ σχέδιο που παίζουν σε ma pc για την ώρα, και πραγματικά dont σχέδιο με τη χρήση γραφικών για οτιδήποτε άλλο, εκτός από την προβολή άλμπουμ iTunes για την τέχνη, αλλά επί του σκάφους μπορούν να κάνουν το πρόστιμο, συν χρησιμοποιώντας Vista Aero, ότι ακριβώς χρειάζεται μέχρι ένα άγγιγμα. Bubba για σας είναι 50 χιλιοστά περίπου 1,9685 inchs, όπως το τηλέφωνό μου μου λέει hehe, θα μέτρο που το μήκος, από το κενό καλύπτει το πολύ όταν μου SATA είναι σύνδεσμοι. Ξέχασα να αναφέρω νωρίτερα, επίσης, ότι οι λειτουργικές μονάδες μνήμης μου είναι σχεδόν ευθεία πάνω μου PCI-E slot, κάπως σε ένα βόρειο-eastly κατεύθυνση, να μην υπάρξει καμία tooo ευρύ στο διοικητικό συμβούλιο προς την κατεύθυνση αυτή. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Δεν γράφουν πράγματα που βασίζονται σε κάποια άλλη λίστα των αυθαίρετων κριτηρίων. Αν βρεθείτε εκεί από όπου και αν συνιστάται συνιστάται για αυτόν τον λόγο.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| το 8800 GT είναι μια πολύ καλή κάρτα για περίπου $ 100 το οποίο είναι αυτό που μας 200 ευρώ; |
|
| |||
| |||
| Συγνώμη που μόλις βάζετε στο google και αποδείχθηκε γύρο και είπε από 85 πολύ 105, didn't δούμε σκληρά |