![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej momački, nema komentara od mene u neko vrijeme, ali je dobio pitanje za vas? imam moj novi opremiti i njegove u moje malo sigy thingy, a ja sam još uvijek na onboard grafika, u nedoumici je li itko mogao pomoć mene nađi pola pristojne grafičke kartice na početak igranje zapovjedništva i osvojiti 3: tiberium wars: Kane Edition na pristojan tempo s pristojne detalj, i također podržava Aero glatko, ne mogu to učiniti u ovom trenutku, ali C & D tako je bolno kada se koristi postavke ga prvo ubrano. Također bi bilo tko moći odabrati karticu koja može podržati trkaći vozač: Raster, jer kad sam ga dobijete. ps s obzirom na nokautirati moje odbora, bilo kojeg PCI-E X16 ne stane ako u svojoj više od oko 50mm duži tada utor za karticu, pa ne kose sušači priključen na kraju kartici. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samo tako da znate kakav kartica vam je potrebna, imam ATI HD3850 i ona pokreće C & C3: Kane Edition na potpuno (mislim, samo 2 ili 4x AA iako mislim (to je bilo jedno vrijeme jer sam ga igrao)) tako da ništa atleast kao dobar kao što bi trebalo biti u redu. Niste sigurni o Grid ipak.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| svega koliko novca možete potrošiti na ovu grafičke kartice? trebate super nevjerojatna grafika? ono što drugi neće vam biti događaj osim igranja tih igara?
| |||
| |||
| Koliko dugo je 50mm u inča? |
|
| |||
| |||
| ok hvala za link ugljika, nije pomoglo da se mi, trebaš znati je li kartica je pouzdan i pokreće cool većinu vremena, a posljednji čas previše. hvala thingie2, korisno je znati da barem jedna kartica, ali gotovo 100 funta je malo preskupo, ali bi mogli razmotriti u budućnosti. glavarom računalo, JA misliti oko 50 - 75 Ne mogu potrošiti dont znati ako taj dovoljno da ćete moći dobiti razglednicu koja bi mogla eventualno igraju i COD4 i COD5 našto Internet dogoditi se vanjska strana, ali reallly sa vozačem utrka: Raster, ali mislim da COD4 pokriva najmanje, i svi taj plan igranje na PC ma za trenutak, i stvarno dont plan koristeći grafiku za bilo što drugo, osim gledanja album art na iTunes, ali onboard mogu da fino, plus koristeći Vidik Aero, koje tek treba dozom gore. Bubba za vas 50mm je oko 1,9685 inchs, kao moj telefon reći mene hehe, ja ću je mjera koja dužina, iz prazne pokriva previše gdje su moji SATA konektorima. JA je zaboravio to spomenuti kao i ranije, da je moj memorijskih modula su gotovo ravno iznad moje PCI-E utor, kinda u smjeru sjever-eastly, tako da ništa ne tooo širok na brodu prema ovome. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Ja ne pisati stvari na temelju nekih drugih proizvoljnih popis kriterija. Ako su oni tamo preporučila they're preporučio za to razlog.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| na 8800 GT je prilično dobra kartica za oko 100 $ što je ono što nas 200 €? |
|
| |||
| |||
| žalostan sam ga u google i to okrenuo i rekao okrugli od 85 previše 105, nije teško gledati |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koji Graphics Card trebam odabrati? | jeffhghtn | Graphics Cards & Monitors | 2 | 17 rujan 2009 22:12 |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Mogu li koristiti PCI grafičke kartice? | pete21 | Graphics Cards & Monitors | 8 | 17 siječanj 2009 12:57 |
| RIP grafičkom karticom | pete21 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 11. studeni 2007 16:31 |
| Novi Graphics Card | Kane | Graphics Cards & Monitors | 12 | 26. srpnja 2007 13:44 |
| Thread Tools | |
| |