kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Segíts választom meg grafikus kártya ....

Reply

Téma eszközök
Old Október 4 2008, 16:29
Csoport tagja

Default Segíts választom meg grafikus kártya ....

Hé srácok, no comment az engem egy kicsit, de van egy kérdésem van?

Nekem van egy új kocsi, és az én kis sigy biszbasz, és én még mindig a fedélzeten lévő grafikák, a vándor, ha valaki tudna segíteni nekem találni egy fél tisztességes grafikus kártya kezdeni játszani Command és Conquer 3: Tiberium Wars: Kane kiadás, a tisztességes lépést méltó részletességgel, és szintén támogatja repülőorvos zökkenőmentesen, én tehetek, hogy abban a pillanatban, de a C & D-fájdalmasan, ha használja a beállításokat először szedett.

hogy bárki is ki lehet választani egy kártyát, ami szintén támogatja Racer vezetőnek: Rács, hogy mikor jutok el.

ps miatt a meg az én fórumon, minden PCI-E X16 nem illik bele az, ha több, akkor körülbelül 50 mm hosszú, akkor a kártya, így nem hajszárító csatolt vége a kártyát.
Old Október 4 2008, 17:13
Donor Group

http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Október 4 2008, 18:00
Donor Group

Csak, hogy tudd, hogy milyen kártya van szüksége, van egy ATI HD3850 és fut a C & C3: Kane kiadás a teljes (azt hiszem, csak 2 vagy 4x AA bár úgy gondolom, (ez már egy kicsit, mert én játszottam meg)) így semmit atleast annyira jó, hogy kell jól. Nem biztos, hogy a GRID.

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Október 4 2008, 18:40
Donor Group

először is, hogy mennyi pénzt tud költeni ezt a grafikus kártya? Szüksége van szuper csodálatos grafika? Mi mást akarsz csinálni mellett játszani ezeket a játékokat?

My System: ubr számítógépes játékokhoz

Processzor (ok):
q6600 G0 @ készlet cooled ac freezer
Alaplap:
gigabyte ep45 ds3r
RAM memória:
2GB DDR2 800
Grafikus kártya (k):
4870 1GB
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
160GB 7200rpm IDE
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / tápegység:
modded + festett Case w / 1kw Antec
Hűtés:
2 120mm fans 4 80mm ventilátorok és a hdd
Hálózat / Internet:
dual gigabyte lan
Monitor (ok):
24 "Acer
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Október 4 2008, 22:25
Donor Group

Milyen hosszú 50mm hüvelykben?
Old Október 5 2008, 00:54
Csoport tagja

OK kösz a linket szén, nem segít nekem, tudnod kell, ha a kártya megbízható és fut, hűvös az idő nagy részében, és az utolsó egy kicsit túl.

köszönet thingie2, hasznos tudni, hogy legalább egy-egy kártyát, de majdnem 100 font egy kicsit túl drága, de talán úgy a jövőben is.

számítógép vonalzó, gondolom, körülbelül 50-75 i dont tud tölteni, ha tudom, amit elég ahhoz, hogy kap egy kártyát, hogy lehet játszani cod4 is, és COD5 mikor jön ki, de reallly a Race Driver: GRID is azt hiszem, kiterjed cod4 legalább thats all i terv játszott ma pc a pillanatra, és ne igazán terv segítségével grafikus másra eltekintve megtekintésére művészeti album az iTunes, de a fedélzeten tehetünk, hogy a finom, plusz használata Vista Aero, hogy csak a szükségletek egy kis up.

Bubba neked 50mm kb 1,9685 inchs, mivel a telefon azt mondja, hehe, majd az intézkedés, hogy a hossza, az a vak is kiterjed, ahol a SATA csatlakozók.

Elfelejtettem megemlíteni, korábban is, hogy a memória modulok csaknem egyenes felett én PCI-E slot, kinda egy észak-eastly irányba, így semmi tooo szerte a vezető felé ezt.
Old 5. október 2008, 01:49
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by rbscooby View Post
köszönet thingie2, hasznos tudni, hogy legalább egy-egy kártyát, de majdnem 100 font egy kicsit túl drága, de talán úgy a jövőben is.
Hol voltál keres? Megkaptam a kártyát kb 50 £ (Itt van a kártya), És van egy utángyártott cooler így fut kb 40c idle, nem ellenőrzött terhelést temps. De a Carbon a ragadós ez nem a legjobb érték el a kártyát, hogy ezen a szinten, hogy Ön szerint választhat mások szerint ugyanezen a szinten, de olcsóbb.
Old Október 5 2008, 04:32
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by rbscooby View Post
OK kösz a linket szén, nem segít nekem, tudnod kell, ha a kártya megbízható és fut, hűvös az idő nagy részében, és az utolsó egy kicsit túl.
Ezért én azt kapcsolódik.

Én nem írok dolgokat alapul néhány más önkényes kritériumok listáját. Ha már ott vagyunk ajánlott ajánlott ez okból.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Október 5 2008, 09:55
Donor Group

A 8800 GT egy nagyon jó kártya mintegy 100 $ velünk ami 200 eurót?
Old Október 6 2008, 12:11
Csoport tagja

Elnézést, csak tedd a Google és fordult és azt mondta a 85 is 105, didnt nézel kemény
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Melyik Grafikus kártya célszerű választani? jeffhghtn Grafikus kártyák és monitorok 2 Szeptember 17, 2009 22:12
Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Grafikus kártyák és monitorok 9 5. augusztus 2009 08:44
Használhatom a PCI grafikus kártya? pete21 Grafikus kártyák és monitorok 8 17. január 2009 12:57
RIP grafikus kártya pete21 Grafikus kártyák és monitorok 3 11. november 2007 16:31
Új Grafikus kártya Kane Grafikus kártyák és monitorok 12 26. július 2007 13:44
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.