פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

עזרו לי לבחור את כרטיס המסך ....

Reply

שרשרת כלים
Old 4 אוקטובר 2008, 16:29
חבר קבוצת

Default עזרו לי לבחור את כרטיס המסך ....

היי חבר 'ה, אין תגובה ממני ב לזמן מה, אבל יש לך שאלה?

יש לי את החדש ואת חבל לי מעט sigy thingy, ואני עדיין על onboard גרפיקה, נדודים אם מישהו היה יכול לעזור לי למצוא חצי הגון כרטיס המסך כדי להתחיל משחק פיקוד ו לכבוש 3: tiberium wars: Kane Edition, בכל קצב הגון הגון עם פירוט, וכן גם תמיכה Aero בצורה חלקה, אני יכול לעשות את זה ברגע אבל C & D היא painfully כך כאשר היא עושה שימוש בהגדרות הראשון בחרנו את זה.

היה גם מישהו יוכל לבחור כרטיס שיוכל לתמוך גם racer הנהג: טבלה, כאשר אני מקבל את זה.

נ.ב. עקב להוציא את מועצת המנהלים של שלי, בכל PCI-E x16 לא מתאים אז אם את עוד יותר סביב 50mm אז את כרטיס משבצת, ולכן לא שיער dryers המצורפת סוף את הכרטיס.
Old 4 אוקטובר 2008, 17:13
קבוצת תורמים

http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 4 אוקטובר 2008, 18:00
קבוצת תורמים

רק כך אתה יודע איזה סוג של כרטיס אתה צריך, יש לי ATI HD3850 והוא פועל C & C3: Kane Edition מלא ב (אני חושב, רק 2 או 4x AA למרות שאני חושב (עבר הרבה זמן מאז אני כבר שיחק את זה)) atleast משהו כל כך טוב כמו זה אמור להיות בסדר. טבלה לא בטוח בקשר אליה.

המערכת שלי: OC ראשון

מעבד (ים):
אינטל E2180@2.85
לוח האם:
Gigabyte GA-P35-DS3L
זיכרון RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5
כרטיס מסך (S):
Gainward ATI 3850
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
כונן אופטי (S):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Cooling:
א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
רשת / אינטרנט:
על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה
צג (S):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 4 אוקטובר 2008, 18:40
קבוצת תורמים

קודם כל כמה כסף אתה יכול להשקיע על כרטיס המסך? אתה צריך סופר גרפיקה מדהימה? מה עוד אתה מוכן לעשות מלבד לשחק במשחקים האלה?

המערכת שלי: ubr משחק מחשב

מעבד (ים):
q6600 G0 @ המניה מצונן AC מקפיא
לוח האם:
gigabyte ep45 ds3r
זיכרון RAM:
2GB DDR2 800
כרטיס מסך (S):
4870 1GB
כרטיס קול:
onboard
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm IDE
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded צבוע מקרה + W / 1kw ANTEC
Cooling:
2 120mm אוהדים 4 אוהדים 80mm ו HDD
רשת / אינטרנט:
הכפול gigabyte יאן
צג (S):
24 "Acer
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 4 אוקטובר 2008, 22:25
קבוצת תורמים

כמה זמן הוא אינצ 'ים ב-50mm?
Old 5 אוקטובר 2008, 00:54
חבר קבוצת

בסדר תודה על הקישור פחמן, לא עוזר לי, צריך לדעת אם הכרטיס הוא אמין ומריץ מגניב רוב הזמן, והאחרונה גם לזמן מה.

תודה thingie2, מועיל לדעת כי לפחות אחד כרטיס אבל כמעט 100 לירה הוא קצת יקר, אבל עשוי לשקול בעתיד.

המחשב סרגל, אני מניח בערך 50 - 75 אני יכול להשקיע dont יודע אם thats מספיק כדי להיות מסוגלים לקבל כרטיס זה יכול לשחק גם COD4 ו COD5 כשהוא יצא, אבל reallly עם גזע הנהג: טבלה גם אני חושב שזה מכסה COD4 לפחות, זה כל מה שאני מתכנן לשחק ב אימא של PC רגע, ו dont ממש משתמש גרפי תוכנית עבור כל דבר אחר, חוץ ממנו להציג אלבומים ב itunes אמנות, אבל onboard יכול לעשות את זה בסדר, וכן באמצעות Vista Aero, כי רק לצרכים א לשפץ.

Bubba בשבילך 50mm היא סביב 1.9685 inchs, שכן הטלפון שלי אומר לי hehe, אני כי "תבחן את אורך, מן הריק שלי מכסה גם היכן הם SATA connectors.

שכחתי להזכיר קודם לכן גם, כי הזיכרון שלי מודולים כמעט ישר מעל אזור PCI-E משבצת, די ב-eastly לכיוון צפון, אז שום דבר לא tooo רחב על לוח לכיוון זה.
Old 5 אוקטובר 2008, 01:49
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי rbscooby View Post
תודה thingie2, מועיל לדעת כי לפחות אחד כרטיס אבל כמעט 100 לירה הוא קצת יקר, אבל עשוי לשקול בעתיד.
איפה היית מסתכל? יש לי את הכרטיס כ £ 50 (הנה הכרטיס שלי) וגם יש לו כל כך מגניב aftermarket פועל בנושא 40C לפהות, לא בדק לטעון temps. אבל לפי Carbon של צמיג זה לא את התמורה הטובה ביותר של כרטיסים ברמה זו, לכן ייתכן שתרצה לבחור אחרים ברחבי באותה רמה אך זול יותר.
Old 5 אוקטובר 2008, 04:32
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי rbscooby View Post
בסדר תודה על הקישור פחמן, לא עוזר לי, צריך לדעת אם הכרטיס הוא אמין ומריץ מגניב רוב הזמן, והאחרונה גם לזמן מה.
וזה למה אני בקישור זה.

אני לא לכתוב דברים על בסיס אחר שרירותי רשימה של קריטריונים. אם הם שם הם מומלץ מומלץ מסיבה זו.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
Old 5 אוקטובר 2008, 09:55
קבוצת תורמים

את 8800 GT הוא כרטיס די טוב של כ 100 $ אותנו וזה מה 200 יורו?
Old 6 אוקטובר 2008, 12:11
חבר קבוצת

מצטער, אני פשוט לשים את זה ב-Google והוא הפך סבב ואמר מדי 85 מ 105, didn't נראה קשה
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.