![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, אין תגובה ממני ב לזמן מה, אבל יש לך שאלה? יש לי את החדש ואת חבל לי מעט sigy thingy, ואני עדיין על onboard גרפיקה, נדודים אם מישהו היה יכול לעזור לי למצוא חצי הגון כרטיס המסך כדי להתחיל משחק פיקוד ו לכבוש 3: tiberium wars: Kane Edition, בכל קצב הגון הגון עם פירוט, וכן גם תמיכה Aero בצורה חלקה, אני יכול לעשות את זה ברגע אבל C & D היא painfully כך כאשר היא עושה שימוש בהגדרות הראשון בחרנו את זה. היה גם מישהו יוכל לבחור כרטיס שיוכל לתמוך גם racer הנהג: טבלה, כאשר אני מקבל את זה. נ.ב. עקב להוציא את מועצת המנהלים של שלי, בכל PCI-E x16 לא מתאים אז אם את עוד יותר סביב 50mm אז את כרטיס משבצת, ולכן לא שיער dryers המצורפת סוף את הכרטיס. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רק כך אתה יודע איזה סוג של כרטיס אתה צריך, יש לי ATI HD3850 והוא פועל C & C3: Kane Edition מלא ב (אני חושב, רק 2 או 4x AA למרות שאני חושב (עבר הרבה זמן מאז אני כבר שיחק את זה)) atleast משהו כל כך טוב כמו זה אמור להיות בסדר. טבלה לא בטוח בקשר אליה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קודם כל כמה כסף אתה יכול להשקיע על כרטיס המסך? אתה צריך סופר גרפיקה מדהימה? מה עוד אתה מוכן לעשות מלבד לשחק במשחקים האלה?
| |||
| |||
| כמה זמן הוא אינצ 'ים ב-50mm? |
|
| |||
| |||
| בסדר תודה על הקישור פחמן, לא עוזר לי, צריך לדעת אם הכרטיס הוא אמין ומריץ מגניב רוב הזמן, והאחרונה גם לזמן מה. תודה thingie2, מועיל לדעת כי לפחות אחד כרטיס אבל כמעט 100 לירה הוא קצת יקר, אבל עשוי לשקול בעתיד. המחשב סרגל, אני מניח בערך 50 - 75 אני יכול להשקיע dont יודע אם thats מספיק כדי להיות מסוגלים לקבל כרטיס זה יכול לשחק גם COD4 ו COD5 כשהוא יצא, אבל reallly עם גזע הנהג: טבלה גם אני חושב שזה מכסה COD4 לפחות, זה כל מה שאני מתכנן לשחק ב אימא של PC רגע, ו dont ממש משתמש גרפי תוכנית עבור כל דבר אחר, חוץ ממנו להציג אלבומים ב itunes אמנות, אבל onboard יכול לעשות את זה בסדר, וכן באמצעות Vista Aero, כי רק לצרכים א לשפץ. Bubba בשבילך 50mm היא סביב 1.9685 inchs, שכן הטלפון שלי אומר לי hehe, אני כי "תבחן את אורך, מן הריק שלי מכסה גם היכן הם SATA connectors. שכחתי להזכיר קודם לכן גם, כי הזיכרון שלי מודולים כמעט ישר מעל אזור PCI-E משבצת, די ב-eastly לכיוון צפון, אז שום דבר לא tooo רחב על לוח לכיוון זה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני לא לכתוב דברים על בסיס אחר שרירותי רשימה של קריטריונים. אם הם שם הם מומלץ מומלץ מסיבה זו.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| את 8800 GT הוא כרטיס די טוב של כ 100 $ אותנו וזה מה 200 יורו? |
|
| |||
| |||
| מצטער, אני פשוט לשים את זה ב-Google והוא הפך סבב ואמר מדי 85 מ 105, didn't נראה קשה |