mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Palīdziet man izvēlēties manu grafikas karti ....

Reply

Thread Tools
Old 4 oktobris 2008, 16:29
Loceklis

Default Palīdziet man izvēlēties manu grafikas karti ....

hey guys, no manis neviens komentārs awhile bet got jautājums jums?

i have my jaunas platformas un tā ir mana mazā sigy thingy, un es esmu vēl uz kuģa grafikas, bija wandering ja kāds varētu man palīdzēt atrast pusi cienīgu grafikas karti sākt spēlēt vadības un iekarot 3: tiberium kari: Kane edition, par pienācīgas kvalitātes tempā cienīgi detalizēti, un arī atbalstīt aero labi, es varu darīt ar brīdi, bet C & D ir sāpīgi tad, kad tā izmanto iestatījumu pirmo noplūktiem.

arī būtu kāds varētu izvēlēties karti, kas varētu atbalstīt arī sacīkšu vadītāja: Grid, jo, kad man to.

ps dēļ no izstrādā savu klāja jebkuru PCI-E x16 būs neiederas, ja tās vairāk nekā aptuveni 50 mm garāks, tad kartes slots, tāpēc nav fēni pievienots beigām karti.
Old 4 oktobris 2008, 17:13
Donors Group

http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 4 oktobris 2008, 18:00
Donors Group

Vienkārši, lai jūs zināt, kāda veida kartes jums nepieciešama, man ir ATI HD3850, un tas ilgst C & C3: Kane izdevums par pilnīgu (es domāju, tikai 2 vai 4x AA gan es domāju (tas ir bijis, bet kopš es esmu spēlējis tā)) tā neko atleast tik labi kā vajadzētu būt labi. Nav pārliecināts par Grid though.

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 4 oktobris 2008, 18:40
Donors Group

Pirmkārt, cik naudas jūs varat iztērēt par šo grafikas karti? jums vajag super amazing graphics? Kas vēl jūs darīt bez spēlējot šīs spēles?

Mana sistēma: ubr spēļu dators

Processor (s):
Q6600 G0 @ akciju atdzesēts ac saldētava
Motherboard:
gigabaits ep45 ds3r
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 800
Graphics Card (s):
4.870 1gb
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm IDE
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + krāsotas CASE W / 1kw ANTEC
Dzesēšana:
2 120mm ventilatori 4 80mm ventilatorus un hdd
Tīkla / Internets:
divi gigabaiti lan
Monitor (s):
24 "ACER
Operating System (s):
windows xp
Old 4 oktobris 2008, 22:25
Donors Group

Cik ilgi ir 50mm collās?
Old 5 oktobris 2008, 00:54
Loceklis

ok paldies par saiti oglekļa, kas nav lietderīgi man jāzina, ja karte ir uzticama un vada atdzist lielāko daļu laika, un pēdējo reizi awhile too.

paldies thingie2, noderīgi zināt, ka vismaz vienu karti, bet gandrīz 100 mārciņa sterliņu ir mazliet pārāk dārga, bet varētu apsvērt jo nākotnē.

dators valdnieks, es domāju par 50-75 i var pavadīt dont zināt, vai Tas ir pietiekami, lai varētu iegūt karti, kas iespējams varētu spēlēt COD4, kā arī un COD5, kad tā parādās, bet reallly ar sacensību vadītāja: Grid, kā arī es domāju, ka tā aptver COD4 vismaz thats all i plānu spēlē ma datoru brīdi, un dont patiešām plānu, izmantojot grafikas jebkas cits, izņemot skatu albuma noformējumu uz iTunes, bet uz kuģa var darīt, ka naudas sods, kā arī izmantojot vista aero, ka tikai vajadzības touch up.

Bubba jums 50mm ir aptuveni 1,9685 inchs, kā mana telefona stāsta man hehe, es pasākums, garumu no tukšā uz pārāk kur mans SATA connectors ir.

Es aizmirsu minēt agrāk, kā arī, ka manas atmiņas moduļi ir gandrīz tieši virs mana PCI-E slots, kinda in north-eastly virzienā, lai nekas tooo platu kuģa uz to.
Old 5 oktobris 2008, 01:49
Donors Group

Quote:
Originally Posted by rbscooby View Post
paldies thingie2, noderīgi zināt, ka vismaz vienu karti, bet gandrīz 100 mārciņa sterliņu ir mazliet pārāk dārga, bet varētu apsvērt jo nākotnē.
Kur tu esi bijis meklējat? I got my card aptuveni 50 £ (Šeit ir mana karte) Un tas ir aftermarket cooler tik iet par 40C idle, nav jāpārbauda kravas temps. Bet saskaņā ar Carbon ir lipīgs tas nav labākais vērtība no kartes šajā līmenī, lai jūs varētu gribēt izvēlēties citi aptuveni tajā pašā līmenī, bet lētāk.
Old 5 oktobris 2008, 04:32
Donors Group

Quote:
Originally Posted by rbscooby View Post
ok paldies par saiti oglekļa, kas nav lietderīgi man jāzina, ja karte ir uzticama un vada atdzist lielāko daļu laika, un pēdējo reizi awhile too.
Kāds ir iemesls, kāpēc es saistītas to.

Man nav rakstīt lietas, pamatojoties uz citiem patvaļīgas kritēriju saraksta. Ja viņi ieteica tur viņi ieteica šī iemesla dēļ.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old 5 oktobris 2008, 09:55
Donors Group

8800 GT ir diezgan laba karte ap 100 $ ar mums, kas ir kādi 200 €?
Old Oktobris 6, 2008, 12:11
Loceklis

žēl, es tikai likt to Google un tā pagriezās atpakaļ un teica, no pārāk 105 85, didn't izskatās grūti
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.