rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Pomóż mi wybrać kartę graficzną ....

Reply

Narzędzia wątku
Old 4 października 2008, 16:29
Członek grupy

Default Pomóż mi wybrać kartę graficzną ....

hey guys, no comment ode mnie na chwilę, ale dostałem pytanie dla ciebie?

Mam nowe rig i w moim sigy thingy, a ja jestem jeszcze na pokładzie grafiki, był wędrowny jeśli ktoś mógłby mi pomóc znaleźć pół godnej karty graficznej, aby rozpocząć odtwarzanie Command and Conquer 3: Tiberium Wars: Kane Edition, w godnej tempa godnej szczegółowo, a także wsparcie lotnicze sprawnie, i zrobić to w momencie, ale C & D jest tak boleśnie, gdy korzysta z ustawień to pierwszy zrywane.

także każdy będzie mógł wybrać kartę, która może również wspierać zawodnik kierowcy: siatki, gdy I get it.

ps powodu świeckich z mojej rady, każdy PCI-E x16 nie pasują, jeśli jej więcej niż około 50mm już wówczas gniazda karty, więc nie suszarki do włosów dołączona do końca karty.
Old 4 października 2008, 17:13
Grupa dawcy

http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 4 października 2008, 18:00
Grupa dawcy

Just so you know, jakie karty, których potrzebujesz, mam ATI HD3850 i prowadzi C & C3: Kane wydanie w pełni (myślę, tylko 2 lub 4x AA choć myślę, (it's been a while Since I've zagrał go)) tak nic atleast, że tak dobre, jak powinno być w porządku. Nie masz pewności co do siatki though.

My System: Pierwsze OC

Procesor (y):
Intel E2180@2.85
Płyta główna:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamięć RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Karta graficzna (y):
Gainward ATI 3850
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chłodzenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieć / Internet:
na pokładzie / rzekomo 10Meg dziewicy kabla
Monitor (y):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (-y):
XP Home
Old 4 października 2008, 18:40
Grupa dawcy

przede wszystkim, ile pieniędzy możesz wydać na kartę graficzną? Potrzebujesz super niesamowite grafiki? Co jeszcze będzie można się robi oprócz grania tych gier?

My System: ubr gier komputerowych

Procesor (y):
q6600 G0 @ stanie schłodzić AC zamrażalni
Płyta główna:
gigabajt ep45 ds3r
Pamięć RAM:
2GB DDR2 800
Karta graficzna (y):
4870 1gb
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + malowane przypadku w / 1kw Antec
Chłodzenie:
2 120mm wentylatory 4 wentylatorów 80mm i hdd
Sieć / Internet:
podwójnego gigabajt Lan
Monitor (y):
24 "Acer
Operating System (-y):
Windows XP
Old 4 października 2008, 22:25
Grupa dawcy

Jak długo to 50mm w cale?
Old 5 października 2008, 00:54
Członek grupy

ok dzięki za link węgla, nie okazały się dla mnie, trzeba wiedzieć, czy karta jest niezawodny i działa super przez większość czasu, a ostatnio za chwilę.

dzięki thingie2, helpfull wiedzieć, że co najmniej jedną kartę, ale prawie 100 funtów jest zbyt kosztowna, ale warto rozważyć w przyszłości.

komputer władcy, i załóżmy o 50 - 75 i mogą spędzić dont know if thats wystarcza, aby móc otrzymać kartę, która mogłaby grać COD4 jak również COD5 kiedy to wychodzi, ale reallly z wyścigu kierowcy: Grid oraz myślę, że obejmuje co najmniej COD4, thats all i planu gry na pc ma w tej chwili, i dont really planu użyciu grafiki niczego innego, oprócz oglądania albumu sztuki w iTunes, ale na pokładzie może to zrobić dobrze, plus za pomocą Vista Aero, że po prostu musi dotknięcie up.

Bubba dla Ciebie 50mm wynosi około 1,9685 inchs, jak mój telefon hehe mówi mi, że będę środka długości, z pustym obejmuje zbyt gdy mój złącza SATA.

zapomniałem wspomnieć wcześniej, jak również, że moje moduły pamięci są niemal prosto nad moim gniazda PCI-E, kinda w kierunku północno-eastly, więc nic tooo szeroki na pokładzie w tym kierunku.
Old 5 października 2008, 01:49
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by rbscooby View Post
dzięki thingie2, helpfull wiedzieć, że co najmniej jedną kartę, ale prawie 100 funtów jest zbyt kosztowna, ale warto rozważyć w przyszłości.
Where have you been looking? I got my karty około £ 50 (Oto moja karta) I posiada wtórnym chłodnicy tak działa około 40C bezczynności, nie sprawdzane obciążenie temps. Jednak zgodnie z węgla's sticky nie najlepsze wartości z karty na tym samym poziomie, więc można wybrać inne wokół tego samego poziomu, ale tańsze.
Old 5 października 2008, 04:32
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by rbscooby View Post
ok dzięki za link węgla, nie okazały się dla mnie, trzeba wiedzieć, czy karta jest niezawodny i działa super przez większość czasu, a ostatnio za chwilę.
Jakie jest to związane dlaczego.

I nie pisać rzeczy opierać się na innej liście arbitralnych kryteriów. Jeśli są one zalecane nie są one zalecane do tego powodu.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Old 5 października 2008, 09:55
Grupa dawcy

w 8800 gt jest całkiem dobra karta dla nas około 100 dolarów, który jest co 200 euro?
Old 6. października 2008, 12:11
Członek grupy

Sorry I tylko umieścić go w google i okazało okrągłe i powiedział z 85 za 105, didnt look twarde
Reply

Register

Zakładki