![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj kluci, no comment odo mňa vo chvíli, ale mám otázku na vás? Mám nového zariadenia a jeho sigy v mojej malé thingy, a som stále na palube, grafika, bolo putovanie keď niekto by mohol pomôcť mi nájsť pol slušnú grafickú kartu pre štart prehrávanie Command and Conquer 3: Tiberium Wars: Kane Edition na slušné tempo s dôstojnej detail, a to aj podporu aero hladko, môžem to urobiť v čase, ale C & D je bolestivo, keď ju používa nastavenie je prvý vybral. Tiež by niekto byť schopný vybrať si kartu, ktorá by mohla podporiť aj pretekár vodiča: Grid, aj keď za to dostanem. ps vďaka laiky z mojej dosky, všetky PCI-E x16 sa nehodí v prípade, keď jej viac ako približne 50 mm dlhšia, ako je karta slot, takže žiadne vlasy sušičky pripojený na koniec karty. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Len tak budete vedieť, aký druh karty, čo potrebujete, mám ATI HD3850 a beží C & C3: Kane Edition na plnú (myslím, že iba 2 alebo 4x AA aj keď myslím, že (je to už dlhšiu dobu, pretože som to hral)) tak nič atleast tak dobré, ako že by mal byť v poriadku. Nie ste si istí, aj keď asi Grid.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| v prvom rade, koľko peňazí môžete minúť na tejto grafickej karte? Potrebujete super úžasná grafika? čo ešte budete robiť okrem hrania tých hier?
| |||
| |||
| Ako dlho je 50 mm v palcoch? |
|
| |||
| |||
| ok vďaka za odkaz uhlíka, ktoré nie sú užitočné pre mňa, musia vedieť, či je karta spoľahlivé a beží v pohodě väčšinu času, a taky poslednej chvíli. vďaka thingie2, užitočné vedieť, že aspoň jednu kartu, ale takmer 100 libier je trochu príliš drahé, ale možno zváži v budúcnosti. počítače pravítka, předpokládám asi 50 až 75 i stráviť dont vedieť, jestli to je dost, aby mohli získať kartu, ktorá by prípadne mohla hrať aj CoD4 a COD5 keď ide von, ale reallly s vodičom závod: Grid rovnako si myslím, že CoD4 pokrýva aspoň to je všetko i hrací plán na PC ma v túto chvíľu, a dont naozaj plánu pomocou grafiky pre nič iného, okrem prezeranie albumu umenie na iTunes, ale na palube to dokáže v pohodě, plus pomocou Vista Aero, ktoré práve potrebuje dotykový hore. Bubba pre Vás 50 mm je asi 1,9685 inchs, pretože môj telefón mi hovorí, hehe, aj opatrenia, že bude dlhý, od slepého zahŕňa taktiež, kde je moje SATA konektory sú. Zabudol som sa zmieniť staršie aj to, že moje pamäťové moduly sú takmer rovno nad mojím PCI-E slot, trochu v smere sever-eastly, takže nič tooo široký na palube na to. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
I Nepíšete vecí založená na iných ľubovoľných zoznam kritérií. Ak si nie ste odporučil tam sú doporučené pre tento dôvod.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| o 8800 GT je dost dobré karty za zhruba 100 dolárov, ktoré sa nás, čo 200 euro? |
|
| |||
| |||
| Prepáčte, len sa do google a obrátil okrúhle a povedal: od 85 taky 105, didnt hľadať ťažko |