![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хеј момачки, нема коментара од мене у неко време, али је добио питање за вас? имам мој нови опремити и његове у моје мало сигы тхингы, а ја сам још увек на онбоард графика, у недоумици је ли ико могао помоћ мене наћи пола пристојне графичке картице на почетак играње команде и освојити 3: тибериум уарс: Кане Едитион на пристојан темпо са пристојне детаљ, и такође подржава Аеро глатко, не могу то учинити у овом тренутку, али Ц & Д тако је болно када се користи поставке га прво убрани. Такође би било ко моћи да изаберете картицу која може подржати тркачи возач: Мрежа, јер кад сам га добијете. пс с обзиром на нокаутирати моје одбора, било ког ПЦИ-Е кс16 не стане ако у својој више од око 50мм дужи тада слот за картицу, па не косе сушачи прикључен на крају картици. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Само тако да знате какав картица вам је потребна, имам АТИ ХД3850 и она покреће Ц & Ц3: Кане Едитион на потпуно (мислим, само 2 или 4кс АА иако мислим (то је било једно време јер сам га играо)) тако да ништа атлеаст као добар као што би требало да буде у реду. Нисте сигурни о ГРИД ипак.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| свега колико новца можете да потрошите на ову графичке картице? треба супер невероватна графика? оно што други неће вам бити догађај осим играња тих игара?
| |||
| |||
| Колико дуго је 50мм у инча? |
|
| |||
| |||
| ок хвала за линк угљеника, није помогло да се ми, требаш знати да ли је картица је поуздан и покреће цоол већину времена, а посљедњи час превише. хвала тхингие2, корисно је знати да барем једна картица, али готово 100 фунта је мало прескупо, али би могли размотрити у будућности. главаром рачунар, ЈА мислити око 50 - 75 Не могу да потрошите донт знати ако тај довољно да ћете моћи да добијете разгледницу која би могла евентуално играју и ЦОД4 и ЦОД5 нашто то догодити се вањска страна, али реалллы са возачем трка: Мрежа, али мислим да ЦОД4 покрива најмање, и сви тај план играње на ПЦ ма за тренутак, и стварно донт план помоћу графику за било шта друго, осим гледања албум арт на иТунес, али онбоард могу да фино, плус помоћу Видик Аеро, које тек треба дозом горе. Буббле за вас 50мм је око 1,9685 инцхс, као мој телефон рећи мене хехе, ја ћу је мера која дужина, из празне покрива превише где су моји САТА конектора. ЈА је заборавио то споменути као и раније, да је мој меморијских модула су готово равно изнад моје ПЦИ-Е слот, кинд у правцу север-еастлы, тако да ништа не тооо широк на броду према овоме. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ја не писати ствари на основу неких других произвољних листу критеријума. Ако су они тамо препоручила тхеы'ре препоручио за то разлог.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| на 8800 ГТ је прилично добра картица за око $ 100 што је оно што нас 200 €? |
|
| |||
| |||
| жалостан сам га у гоогле и то окренуо и рекао округли од 85 превише 105, није тешко гледати |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Графичка картица која треба да изаберем? | јеффхгхтн | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 17. Јул 2009 22:12 |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Могу ли користити ПЦИ графичке картице? | пете21 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 17 јануар 2009 12:57 |
| РИП графичком картицом | пете21 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 11 новембар 2007 16:31 |
| Нови Грапхицс Цард | Кане | Грапхицс Цардс & Мониторс | 12 | 26. јула 2007 13:44 |
| Тхреад Тоолс | |
| |