мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Помозите ми изабрати моје графичке картице ....

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. октобар 2008, 16:29
Мембер Гроуп

Default Помозите ми изабрати моје графичке картице ....

хеј момачки, нема коментара од мене у неко време, али је добио питање за вас?

имам мој нови опремити и његове у моје мало сигы тхингы, а ја сам још увек на онбоард графика, у недоумици је ли ико могао помоћ мене наћи пола пристојне графичке картице на почетак играње команде и освојити 3: тибериум уарс: Кане Едитион на пристојан темпо са пристојне детаљ, и такође подржава Аеро глатко, не могу то учинити у овом тренутку, али Ц & Д тако је болно када се користи поставке га прво убрани.

Такође би било ко моћи да изаберете картицу која може подржати тркачи возач: Мрежа, јер кад сам га добијете.

пс с обзиром на нокаутирати моје одбора, било ког ПЦИ-Е кс16 не стане ако у својој више од око 50мм дужи тада слот за картицу, па не косе сушачи прикључен на крају картици.
Old 4. октобар 2008, 17:13
Донаторска Група

хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...статион-18844/
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 4. октобар 2008, 18:00
Донаторска Група

Само тако да знате какав картица вам је потребна, имам АТИ ХД3850 и она покреће Ц & Ц3: Кане Едитион на потпуно (мислим, само 2 или 4кс АА иако мислим (то је било једно време јер сам га играо)) тако да ништа атлеаст као добар као што би требало да буде у реду. Нисте сигурни о ГРИД ипак.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 4. октобар 2008, 18:40
Донаторска Група

свега колико новца можете да потрошите на ову графичке картице? треба супер невероватна графика? оно што други неће вам бити догађај осим играња тих игара?

Мы Сыстем: убр гаминг рачунар

Процесор (и):
к6600 Г0 @ Стоцк хлађен ац замрзивач
Матичне плоче:
гигабајт еп45 дс3р
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 800
Графичка картица (е):
4870 1ГБ
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
160ГБ 7200рпм ИДЕ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
+ Моддед осликане цасе у / 1ку антец
Хлађење:
2 120мм обожаватељи 4 80мм фанове и ХДД
Нетуорк / Интернет:
дуал гигабајт лан
Монитор (е):
24 "Ацер
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 4. октобар 2008, 22:25
Донаторска Група

Колико дуго је 50мм у инча?
Old 5. октобар 2008, 00:54
Мембер Гроуп

ок хвала за линк угљеника, није помогло да се ми, требаш знати да ли је картица је поуздан и покреће цоол већину времена, а посљедњи час превише.

хвала тхингие2, корисно је знати да барем једна картица, али готово 100 фунта је мало прескупо, али би могли размотрити у будућности.

главаром рачунар, ЈА мислити око 50 - 75 Не могу да потрошите донт знати ако тај довољно да ћете моћи да добијете разгледницу која би могла евентуално играју и ЦОД4 и ЦОД5 нашто то догодити се вањска страна, али реалллы са возачем трка: Мрежа, али мислим да ЦОД4 покрива најмање, и сви тај план играње на ПЦ ма за тренутак, и стварно донт план помоћу графику за било шта друго, осим гледања албум арт на иТунес, али онбоард могу да фино, плус помоћу Видик Аеро, које тек треба дозом горе.

Буббле за вас 50мм је око 1,9685 инцхс, као мој телефон рећи мене хехе, ја ћу је мера која дужина, из празне покрива превише где су моји САТА конектора.

ЈА је заборавио то споменути као и раније, да је мој меморијских модула су готово равно изнад моје ПЦИ-Е слот, кинд у правцу север-еастлы, тако да ништа не тооо широк на броду према овоме.
Old 5. октобар 2008, 01:49
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы рбсцообы View Post
хвала тхингие2, корисно је знати да барем једна картица, али готово 100 фунта је мало прескупо, али би могли размотрити у будућности.
Где си тражио? Имам моју картицу за око £ 50 (овде је мој картице) И има афтермаркет фрижидери па траје око 40Ц у мировање, нису провјерени лоад Темпс. Но, према Царбон'с лепљив није најбоља вредност из картице на овој нивоу, тако да бисте могли да бирају друге око на истом нивоу, али јефтиније.
Old 5. октобар 2008, 04:32
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы рбсцообы View Post
ок хвала за линк угљеника, није помогло да се ми, требаш знати да ли је картица је поуздан и покреће цоол већину времена, а посљедњи час превише.
Који је разлог зашто сам то повезано.

Ја не писати ствари на основу неких других произвољних листу критеријума. Ако су они тамо препоручила тхеы'ре препоручио за то разлог.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 5. октобар 2008, 09:55
Донаторска Група

на 8800 ГТ је прилично добра картица за око $ 100 што је оно што нас 200 €?
Old 6. октобар 2008, 12:11
Мембер Гроуп

жалостан сам га у гоогле и то окренуо и рекао округли од 85 превише 105, није тешко гледати
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Графичка картица која треба да изаберем? јеффхгхтн Грапхицс Цардс & Мониторс 2 17. Јул 2009 22:12
Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 анацонда1991 Грапхицс Цардс & Мониторс 9 5 аугуст 2009 08:44
Могу ли користити ПЦИ графичке картице? пете21 Грапхицс Цардс & Мониторс 8 17 јануар 2009 12:57
РИП графичком картицом пете21 Грапхицс Цардс & Мониторс 3 11 новембар 2007 16:31
Нови Грапхицс Цард Кане Грапхицс Цардс & Мониторс 12 26. јула 2007 13:44
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц