![]() |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar, bir süre beni hiçbir yorum ama bir soru var mı? Ben yeni teçhizat ve küçük sigy thingy onun sahip ve Teknede grafik Ben hala, eğer benim Komutanlığı oynamaya başlar ve 3 fethetmek: tiberium savaşları yarım grafik kartı bulun: Kane baskı yardımcı olabilir göçebe olduğunu, iyi detay ile iyi bir hız ve da sorunsuz Aero destek, i an ama C & D acı çok is yapabilir zaman önce aldım ayarlarını kullanır. Ayrıca herkesin de yarışçı sürücü desteği verebilecek bir kart: Izgara seçmek için mümkün olacağını zaman anladım. ps benim kurulu, herhangi bir PCI dışarı atmak-e X16 varsa ve daha sonra yaklaşık 50mm daha uzun süre sonra, kart yuvasına uymadğnda nedeniyle o nedenle saç kartın sonuna eklenmiştir kurutucular. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece bu nedenle ihtiyacınız kartı türünü biliyorum, ben bir ATI HD3850 ve C & C3: tam (Sanırım üzerinde Kane baskı, sadece 2 ya da 4x AA ama sanırım (bir süre sonra bunu oynadı sonra's been) çalışır) iyi şekilde olmalıdır ince olarak çok şey atleast. Not Tablo hakkında da emin olun.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| her ne kadar para bu grafik kartı harcayabileceğiniz ilk? size süper harika grafikler gerekiyor? ne bu oyun yanında yapacağız?
| |||
| |||
| Ne kadar 50mm inç in? |
|
| |||
| |||
| bağlantıyı karbon için tamam teşekkürler, benim için yararlı değil, bilmeniz gereken bir kart güvenilir ve çalıştığı zaman en iyi ve geçen süre de. teşekkür thingie2, yararlı, en az bir kart ama neredeyse 100 sterlin biraz çok pahalı, ama ilerideki düşünebilirsiniz. bilgisayar cetvel, i, ancak reallly yarış sürücüsü ile yaklaşık 50 - 75 Eğer şu yeter belki de ve COD5 zaman çıkan COD4 oynayabilir bir kart elde edebilmek için bilmiyorduysanız harcama da: Izgara de sanırım bu COD4 kapsayan en azından anne PC'de an oynamak planı, bana şu ve dont başka birşey için grafik kullanarak, apart on iTunes albüm sanat görmelerini planı, ancak Teknede, bu güzel yapabilirim artı Vista Aero kullanırken, sadece ihtiyacı Dokunmatik kadar. Olarak beni hehe söyler Bubba size 50mm için 1,9685 inchs çevresinde, i, bu boş bu uzunluğunu ölçmek olacak çok nerede SATA bağlayıcı olduğunu kapsayan bir. Ben daha önce de bahsetmiyorum, bu benim bellek modülleri neredeyse benim yukarıda düz olan PCI-E yuvası, bir kuzey tür-eastly yönü, yani hiçbir şey tooo pano bu doğru geniş unuttum. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bazı şeyleri kriterleri başka keyfi listesine dayanarak yazmayın. Eğer orada onları bu nedenle önerilen tavsiye ediyoruz.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| ve 8800 GT yaklaşık $ 100 için çok iyi bir kart bize olan 200 € mi? |
|
| |||
| |||
| üzgünüm ben sadece Google koy ve tur döndü ve dedi ki 85 de 105 den, didnt zor görünüyor |
![]() |
|
| Bookmarks |