менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Допомога у виборі моєї відеокартою ....

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 жовтня 2008, 16:29
Член групи

Default Допомога у виборі моєї відеокартою ....

Hey Guys, немає коментарів від мене небагато, але є питання до вас?

У мене є нова установка і в моїй маленькій Thingy sigy, а я все ще на інтегрованих графічних, блукав якщо хто-небудь може допомогти мені знайти половину гідною відеокарти, щоб почати грати командування і Conquer 3: Tiberium Wars: Kane Edition, на гідному темпі з гідною деталях, і також підтримувати Aero гладко, я можу зробити це в той момент, але C & D болісно тому, коли він використовує налаштування спочатку вибрав.

Також би хто-небудь зможе вибрати карту, яка могла б також підтримати Racer Driver: GRID, бо, коли я зрозуміла.

PS завдяки викласти моєї поради, будь-яке PCI-E X16 не буде вписуватися в більш, якщо його потім навколо 50mm більше потім слота для карт пам'яті, так що ні фенами, приєднаної до кінця карти.
Old 4 жовтня 2008, 17:13
Донор групи

http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 4 жовтня 2008, 18:00
Донор групи

Точно так само ви знаєте, яка карта потрібна, я ATI HD3850 і він працює C & C3: Kane Edition по повній (я думаю, тільки 2 або 4x AA хоча я думаю (це було в той час, як я граю це)) так що все, Atleast так добре, як, що повинна бути тонкою. Чи не впевнений, хоча сітку.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 4 жовтня 2008, 18:40
Донор групи

Перш за все, скільки грошей можна витратити на відеокарту? Вам потрібна супер прекрасна графіка? Що ж ви будете робити, крім грають у ці ігри?

Моя система: UBR комп'ютерні ігри

Процесор (и):
Q6600 G0 @ складі охолодженням AC морозильник
Материнська плата:
Gigabyte EP45 DS3R
ОЗУ:
2GB DDR2 800
Графічна карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
160GB 7200rpm IDE
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Діло / PSU:
мода + пофарбовані разі W / 1kw Antec
Охолодження:
2 120-мм вентиляторами 4 80mm вентиляторів і жорсткого диска
Мережі / Інтернет:
Gigabyte Dual LAN
Монітор (и):
24 "Acer
Операційна система (и):
Windows XP
Old 4 жовтня 2008, 22:25
Донор групи

Як довго 50mm в дюймах?
Old 5 жовтня 2008, 00:54
Член групи

ОК дякую за посилання вуглецю, не корисно для мене, необхідно знати, якщо картка є надійною і працює Cool більшу частину часу, і в минулому теж небагато.

Завдяки thingie2, корисно знати, що принаймні одну карту, але майже 100 фунтів є занадто дорогим, але може розглянути в майбутньому.

комп'ютер лінійки, я думаю близько 50 - 75 я можу витратити не знаю, якщо Thats достатньо, щоб мати можливість отримати кредитну карту, які могли б грати COD4, а також і COD5, коли він вийде, але reallly з Race Driver: Grid, а я думаю, що COD4 охоплює принаймні, Це все я планую грати на PC MA на даний момент, і дійсно Dont плану з допомогою графічних нічого іншого, крім Перегляд обкладинок альбомів на Itunes, але бортові можете зробити це штраф, а також використання Vista Aero, що просто треба підправити.

Bubba для вас 50mm складає близько 1,9685 inchs, тому що мій телефон Hehe розповідає мені, я буду, що міра довжини, з порожнім охоплює занадто де мій SATA роз'ємів.

Я забув згадати раніше, так, що мої модулі пам'яті майже прямо над моєю PCI-E слота, Кінда в північно-eastly напрямку, так що ніщо не Tooo широкий на борту в цьому напрямку.
Old 5 жовтня 2008, 01:49
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав rbscooby View Post
Завдяки thingie2, корисно знати, що принаймні одну карту, але майже 100 фунтів є занадто дорогим, але може розглянути в майбутньому.
Де ви шукали? Я отримав мою карту приблизно за £ 50 (Ось моя картка) Такий І має кулер Aftermarket бігає 40C простою, не перевірив навантаження Temps. Але, за словами атома вуглецю в липку це не найкраще значення з карт на цьому рівні, так що ви можете вибрати інші навколо того ж рівня, але дешевше.
Old 5 жовтня 2008, 04:32
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав rbscooby View Post
ОК дякую за посилання вуглецю, не корисно для мене, необхідно знати, якщо картка є надійною і працює Cool більшу частину часу, і в минулому теж небагато.
Ось чому я пов'язаний.

Я не пишу речей на базі іншого довільного переліку критеріїв. Якщо вони рекомендували там вони рекомендували з цієї причини.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 5 жовтня 2008, 09:55
Донор групи

8800 GT є досить хорошою картою приблизно за $ 100 нам, яка це те, що 200 євро?
Old 6 жовтня 2008, 12:11
Член групи

шкода, що я просто поклав його в Google і він обернувся і сказав: з 85 теж 105, didnt подивитися жорсткий
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Графічної карти, слід вибрати? jeffhghtn Графічні карти & Монітори 2 17 вересня 2009 22:12
Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 anaconda1991 Графічні карти & Монітори 9 5 серпня 2009 08:44
Чи можу я використовувати PCI відеокарта? pete21 Графічні карти & Монітори 8 17 січня 2009 12:57
RIP відеокарта pete21 Графічні карти & Монітори 3 11 листопада 2007 16:31
Нова графічна карта Kane Графічні карти & Монітори 12 26 липня 2007 13:44
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.