![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hey Guys, немає коментарів від мене небагато, але є питання до вас? У мене є нова установка і в моїй маленькій Thingy sigy, а я все ще на інтегрованих графічних, блукав якщо хто-небудь може допомогти мені знайти половину гідною відеокарти, щоб почати грати командування і Conquer 3: Tiberium Wars: Kane Edition, на гідному темпі з гідною деталях, і також підтримувати Aero гладко, я можу зробити це в той момент, але C & D болісно тому, коли він використовує налаштування спочатку вибрав. Також би хто-небудь зможе вибрати карту, яка могла б також підтримати Racer Driver: GRID, бо, коли я зрозуміла. PS завдяки викласти моєї поради, будь-яке PCI-E X16 не буде вписуватися в більш, якщо його потім навколо 50mm більше потім слота для карт пам'яті, так що ні фенами, приєднаної до кінця карти. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Точно так само ви знаєте, яка карта потрібна, я ATI HD3850 і він працює C & C3: Kane Edition по повній (я думаю, тільки 2 або 4x AA хоча я думаю (це було в той час, як я граю це)) так що все, Atleast так добре, як, що повинна бути тонкою. Чи не впевнений, хоча сітку.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перш за все, скільки грошей можна витратити на відеокарту? Вам потрібна супер прекрасна графіка? Що ж ви будете робити, крім грають у ці ігри?
| |||
| |||
| Як довго 50mm в дюймах? |
|
| |||
| |||
| ОК дякую за посилання вуглецю, не корисно для мене, необхідно знати, якщо картка є надійною і працює Cool більшу частину часу, і в минулому теж небагато. Завдяки thingie2, корисно знати, що принаймні одну карту, але майже 100 фунтів є занадто дорогим, але може розглянути в майбутньому. комп'ютер лінійки, я думаю близько 50 - 75 я можу витратити не знаю, якщо Thats достатньо, щоб мати можливість отримати кредитну карту, які могли б грати COD4, а також і COD5, коли він вийде, але reallly з Race Driver: Grid, а я думаю, що COD4 охоплює принаймні, Це все я планую грати на PC MA на даний момент, і дійсно Dont плану з допомогою графічних нічого іншого, крім Перегляд обкладинок альбомів на Itunes, але бортові можете зробити це штраф, а також використання Vista Aero, що просто треба підправити. Bubba для вас 50mm складає близько 1,9685 inchs, тому що мій телефон Hehe розповідає мені, я буду, що міра довжини, з порожнім охоплює занадто де мій SATA роз'ємів. Я забув згадати раніше, так, що мої модулі пам'яті майже прямо над моєю PCI-E слота, Кінда в північно-eastly напрямку, так що ніщо не Tooo широкий на борту в цьому напрямку. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я не пишу речей на базі іншого довільного переліку критеріїв. Якщо вони рекомендували там вони рекомендували з цієї причини.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| 8800 GT є досить хорошою картою приблизно за $ 100 нам, яка це те, що 200 євро? |
|
| |||
| |||
| шкода, що я просто поклав його в Google і він обернувся і сказав: з 85 теж 105, didnt подивитися жорсткий |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Графічної карти, слід вибрати? | jeffhghtn | Графічні карти & Монітори | 2 | 17 вересня 2009 22:12 |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Чи можу я використовувати PCI відеокарта? | pete21 | Графічні карти & Монітори | 8 | 17 січня 2009 12:57 |
| RIP відеокарта | pete21 | Графічні карти & Монітори | 3 | 11 листопада 2007 16:31 |
| Нова графічна карта | Kane | Графічні карти & Монітори | 12 | 26 липня 2007 13:44 |
| Різьба Інструменти | |
| |