![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| По време на инсталацията драйвер за моята Asus EN9600GT графични карти (и от двете драйверите на CD и на най-новия драйвер от сайта на ASUS), товарене бар, след приемането на правно споразумение спира на половината път и си отива черен екран. Ако изчакате достатъчно дълго, понякога на съобщение идва нагоре, че се казва: "The nv4_disp шофьор спря работи нормално ..." И след това на екрана става огромен и цветовете са сведени до много ниско качество. След рестартирането на компютъра, тя е как да се върна и да е било, все още без никакви драйвери инсталирани показва в диспечера на устройствата, и аз може да мине през един и същ проблем, всичко се повтаря. ![]() Какво да правя? Не е захранването becase Имам ANTEC Neopower 650W, което е повече от достатъчно, за да подкрепят карти, както и да е включен в карта. Моят Dell измерение E521 компютър има 2 участия на RAM, и то трябва да бъде в състояние да поддържа тази карта. Възможно ли е все още има нещо от моите стари графики карта, NVidia 7300 LE, който се намесва дори когато съм му шофьор деинсталиран преди въвеждането на новите си такъв? Дали ми монитора ми нови драйвери? Аз съм малко на Newbie при компютри, тъй като това е първата ми смяна на видеокартата. Какво да правя? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трябва да отидете в контролния панел, добавяне / премахване и деинсталиране им чрез, че след рестартирането инсталирате ТЕЗИ ако XP
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Наистина мислех, че ще го направя и аз бях толкова обещаваща. Същото се случва и при опит за изтегляне на NVidia GeForce излизане 178, на екрана се черен за малко и после луд екран с "The nv4_disp шофьор спря работи нормално ..." съобщението дойде. |
|
| |||
| |||
| Rightio, пробвайте това Изтеглям ТОЗИ, Да го инсталирате Деинсталиране NVidia нещата отново с Add / Remove, рестартирате в безопасен режим, като натиснете F8 по време на зареждане, Изпълни Driver Изчистен Pro, маркирайте "изберете няколко почистващи филтри" Добавяне на NVIDIA и NVIDIA wdm, бягай, че два пъти, а след това рестартирайте и опитайте отново драйверите Надяваме се, че ще работи!
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Опитах се, че това не било работа. Ние също така се опита switiching който щепсела от захранването е в картата, тя все още се направи същото нещо. Ще стигна до заключението, че може би картата е дефектна. Това звучи като разумно заключение? Ние се изпраща обратно на картата за замяна. |
|
| |||
| |||
| Дръж се, просто помислих нещо. Кутията казва, че има нужда от 400 вата захранване с (12V текущия рейтинг на 26а), видях на моя 650 вата захранване и той казва на 12V е 19а. Това причинява това? Какво трябва да понижи до? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не kow ако това какво причинява грешка, но аз ще съм много посъветва да замени PSU, давай за нещо като корсар 400W възел, тя произвежда 30A на 12 V релси и е достатъчно мощна за повечето системи.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| БТ Voyager 100 шофьор инсталация - newdev.dll грешка | Мики | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 30 юли 2009 06:29 |
| Инсталиране на софтуер проблеми | sparky33 | Общи Софтуер Чат | 6 | 27 ноември 2007 11:47 |
| Инсталиране проблеми се нуждаят от помощ | dhirajahlawat | Общи Софтуер Чат | 8 | 27 Окт 2007 13:36 |
| Помощ при инсталиране на софтуер за принтиране шофьор | csfloyd | Мултимедия & Codecs | 3 | 11 Авг 2007 12:32 |
| Intel видео драйвера инсталация на Linux? | iloveyouintarweb | Linux & Алтернативни OS | 2 | 18 Март 2007 19:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |