![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Při instalaci ovladače pro svou grafickou kartu Asus EN9600GT (z obou řidičů na CD a nejnovější ovladač z webové stránky ASUS), nakládací tyč po přijetí právní dohodě zastaví na půli cesty a moje obrazovka je černá. Pokud jsem čekat dost dlouho, někdy až přijde zpráva, která říká: "The nv4_disp řidič přestal pracovat normálně ..." A pak se stane obrovské obrazovce a barvy jsou sníženy na velmi nízké kvality. Po restartování počítače se zpět k tomu, jak to bylo, ještě bez ovladačů instalovaných zobrazeno v přístroji manažer a můžu jít na stejný problém znovu a znovu. ![]() Co mám dělat? Není napájení becase mám Antec Neopower 650W, což je více než dost na podporu kartu, a ano, je zapojit do karty. My Dell Dimension E521 počítač má 2 koncerty RAM, a měl by být schopen podporovat tuto kartu. Je možné, že se stále něco z mé starší grafické karty, Nvidia 7300 LE, který je rušivé i když odinstalovány jeho řidič před uvedením do mého nového zaměstnání? Má mou potřebu sledovat nové ovladače? Jsem trochu nováček na počítačích, jak je to moje první výměna grafické karty. Co mám dělat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musíte jít do ovládacího panelu Přidat nebo odebrat, a odinstalovat je přes to, že po restartu instalovat TYTO pokud XP
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Opravdu si myslel, že by to udělat a já jsem byla tak nadějně. Něco podobného se stalo při pokusu o stažení Nvidia GeForce Vydání 178, černé obrazovky šel na chvíli a pak šílený displej s "The nv4_disp řidič přestal pracovat normálně ..." zpráva přišla. |
|
| |||
| |||
| Rightio, zkuste toto Stáhnout TOTOInstalaci Odinstalovat Nvidia věci znovu přidat / odebrat, restartovat v nouzovém režimu stisknutím klávesy F8 během zavádění, Zorganizuj Driver Cleaner Pro, zaškrtněte "vybrat více čištění filtrů" přidat nvidia a nvidia WDM, že běží dvakrát, pak restartujte počítač a zkuste to znovu ovladače Doufejme, že bude fungovat!
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Vyzkoušeli, že nefunguje ani. Také se pokusil switiching které plug od napájení byl v kartě, stále to samé. Došli jsme k závěru, že patrně je karta vadná. Znamená to zní jako rozumný závěr? Jsme zaslání karty zpět na výměnu. |
|
| |||
| |||
| Vydrž, jen si něco. Políčko říká, že potřebuje 400w napájení s (12V aktuální hodnocení 26A), podíval jsem se na mém 650w napájení a je napsáno na 12V je 19A. Je to způsobuje, že? Co mám na downgrade? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I don't Kow když to je to, co je příčinou chyba, ale já bych velmi radí, abyste nahradil PSU, jít na něco podobného, jako je Corsair 400W jednotku, produkuje 30A na +12 V kolejích a je dostatečně silný pro většinu systémů.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| BT Voyager 100 instalace ovladačů - newdev.dll chybu | Miki | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 30.července 2009 06:29 |
| Problémy s instalací softwaru | sparky33 | Obecné Software Chat | 6 | 27. listopadu 2007 11:47 |
| Instalace problémy potřebují pomoc | dhirajahlawat | Obecné Software Chat | 8 | 27. října 2007 13:36 |
| Pomoc s instalací softwaru ovladače pro tisk | csfloyd | Multimedia & Kodeky | 3 | 11. srpna 2007 12:32 |
| Intel video instalace ovladače pro Linux? | iloveyouintarweb | Linux & Alternativní OS | 2 | 18. března 2007 19:20 |
| Thread Nástroje | |
| |