μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Βοηθήστε με παρακαλώ:) Asus οδηγός εγκατάστασης προβλήματα.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15 Νοεμβρίου, 2008, 09:44
Νέο Μέλος Ομάδα

Κατά την εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης για την δική μου κάρτα γραφικών Asus EN9600GT (τόσο από τους οδηγούς στο CD και το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης από την ιστοσελίδα ASUS), η φόρτωση μπαρ μετά την αποδοχή της νομικής συμφωνίας σταματά στη μέση και μου πηγαίνει μαύρη οθόνη. Αν περιμένετε αρκετά, μερικές φορές εμφανίζεται ένα μήνυμα που λέει:

"Η nv4_disp οδηγός έχει σταματήσει να λειτουργεί κανονικά ..."

Και τότε η οθόνη είναι τεράστια και τα χρώματα έχουν μειωθεί σε πολύ χαμηλής ποιότητας. Μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή, ήταν πίσω στο πώς ήταν, ακόμη δεν με προγράμματα οδήγησης που δείχνει στο Device Manager, και μπορώ να περάσουν από το ίδιο πρόβλημα ξανά.

Τι να κάνω; Δεν είναι το τροφοδοτικό έχω μια becase Antec Neopower 650W, η οποία είναι περισσότερο από αρκετό για να στηρίξει την κάρτα, και ναι, είναι συνδεδεμένο σε κάρτα. My Dell Διάσταση E521 υπολογιστής έχει 2 συναυλίες της μνήμης RAM, και θα πρέπει να είναι σε θέση να υποστηρίξει αυτή την κάρτα.

Είναι δυνατόν υπάρχει ακόμα κάτι από μεγάλα μου κάρτα γραφικών, την Nvidia 7300 LE, η οποία παρεμβαίνει ακόμη κι αν ο οδηγός απεγκατασταθεί πριν από τη θέση μου σε μία νέα; Μήπως μου παρακολουθεί ανάγκη νέων οδηγών;

Είμαι λίγο ενός newbie σε υπολογιστές, όπως αυτή είναι η πρώτη μου η αντικατάσταση μιας κάρτας βίντεο. Τι να κάνω;
Old 15 Νοεμβρίου, 2008, 11:08
Συντονιστής Ομάδας

Θα πρέπει να τεθεί υπό τον πίνακα ελέγχου, προσθήκη / αφαίρεση και απεγκαταστήστε τους μέσω αυτού, μετά την επανεκκίνηση εγκαταστήστε THESE εάν XP

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 15 Νοεμβρίου, 2008, 12:22
Νέο Μέλος Ομάδα

Πραγματικά πίστευα ότι θα το κάνω και εγώ ήμουν τόσο αισιόδοξος. Το ίδιο πράγμα συνέβη όταν προσπαθείτε να κάνετε λήψη της Nvidia GeForce Release 178, η οθόνη πήγε μαύρο για λίγο τρελό οθόνη και στη συνέχεια με το "Η nv4_disp οδηγός έχει σταματήσει να λειτουργεί κανονικά ..." μήνυμα κατέληξε.
Old 15 Νοεμβρίου, 2008, 12:32
Συντονιστής Ομάδας

Rightio, δοκιμάστε αυτό
Λήψη ΠΑΡΟΝΤΑ, Το εγκαταστήσετε
Απεγκαταστήστε Nvidia πράγματα και πάλι με προσθήκη / αφαίρεση, κάντε επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία πατώντας το πλήκτρο F8 κατά την εκκίνηση, Run Driver Cleaner Pro, τσεκάρετε "επιλογή πολλαπλών φίλτρων καθαρισμού" προσθήκη nvidia και nvidia WDM, που εκτελείται δύο φορές, τότε θα επανεκκινήσει και θα προσπαθήσει και πάλι τα προγράμματα οδήγησης
Ευελπιστούμε ότι θα λειτουργήσει!!

Old 16 Νοεμβρίου, 2008, 18:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Προσπάθησα ότι, είτε δεν λειτούργησε. Επίσης, η οποία προσπάθησε switiching βύσμα από το τροφοδοτικό ήταν στην κάρτα, εξακολουθεί να έκαναν το ίδιο πράγμα.

Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ίσως η κάρτα είναι ελαττωματική. Μήπως αυτό ακούγεται σαν ένα λογικό συμπέρασμα; Είμαστε αποστολή την κάρτα πίσω για αντικατάσταση.
Old 16 Νοεμβρίου, 2008, 19:37
Νέο Μέλος Ομάδα

Κρατήσου, μόλις κατάλαβα κάτι. Το κουτί λέει ότι χρειάζεται ένα τροφοδοτικό 400W με ένα (12V τωρινή βαθμολογία της 26Α), Κοίταξα μου τροφοδοτικό 650w και λέει σε 12V είναι 19A. Είναι αυτό που προκαλεί αυτό; Τι πρέπει να υποβαθμίσει;
Old 17 Νοεμβρίου 2008, 00:40
Ομάδα Δωρητών

Δεν Kow αν αυτό είναι που του προκαλεί το σφάλμα, αλλά θα ήθελα πολύ να σας συμβουλεύσει να αντικαταστήσει το PSU, πάει για κάτι σαν το Corsair 400W μονάδα, που παράγει 30A στην +12 V σιδηροτροχιών και είναι αρκετά ισχυρός για τα περισσότερα συστήματα.

EDIT: Μόλις σας δει PSU νήμα και όπως είναι τρι-railed δεν είναι τόσο κακή, αλλά πάμε για ένα ισχυρό ενιαίο railed PSU επόμενη φορά.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.